как да направите видеоклипове със спиране на движението на android лесно!

Искате ли да знаете как да направите видеоклипове със спиране на движение на Android? Ако не знаете, обърнете внимание на стъпките в тази статия!

Искали ли сте някога да направите видеоклип със стоп движение ? Разбира се, имали сте желанието да направите видеоклип със стоп движение , независимо дали е да изненадате любимия си, да отпразнувате рождения ден на най-добрия си приятел или дори да подарите на родителите си форма на изненада . Това вярно ли е?

Тогава какво ви трябва, за да направите видеоклип със стоп движение ? Може би повечето от вас ще си представят, че за правенето на видеоклипове със спиране на движение се изисква сложна камера и качествен видео редактор . За съжаление това е спорно. Можете да направите от смартфони таблети . Следователно, в тази статия ApkVenue ще ви даде как да направите видеоклипове със спиране на движение на Android . Любопитни ли сте

  • Как да записвате видеозаписи с забавен каданс на телефони с Android от нисък клас
  • 5 най-добри смартфона за запис на видеоклипове със забавен каданс
  • Гледайте това ужасно мълниеносно видео в забавен формат

Как да направим Stop Motion Video на Android

Как да направите видеоклипове със спиране на движението с помощта на смартфон с Android всъщност е лесно, стига да имате висока творческа сила в създаването му. О, да, за това как да направите видеоклипове със спиране на движение на Android в тази статия, имате нужда от приложение, момчета . Лесен за използване, така или иначе , опростен интерфейс, така че можете да направите, създавам видео за спиране на движение в HP добре. Какво е приложението?

Изтеглете Motion - Stop Motion Camera, за да направите красиви видеоклипове Stop Motion

Да, как да направим видеоклипове със спиране на движение на Android наистина е лесно, както споменахме по-рано. Преди обаче да се опитате да направите видеоклипове със стоп движение с помощта на смартфон с Android, би било хубаво, ако сте избрали добра концепция. Така че по време на екзекуцията всичко е готово. Така че , следвайте стъпките за това как да направите видеоклип със стоп движение на мобилния си телефон внимателно.

  • Първо, очевидно първо трябва да изтеглите Motion - Stop Motion Camera . Можете да го изтеглите с линка по-долу.
Приложения Видео и аудио Feras Alnatsheh ИЗТЕГЛЕТЕ
  • След успешно изтегляне на Motion - Stop Motion Camera, следващият начин да направите видеоклипове със стоп движение на Android е да отворите приложението. Първият път, когато го използвате, ще ви бъде показана началната страница на Motion - Stop Motion Camera. В горния десен ъгъл има икона " + ", която функционира за създаване на нов проект . След това, след като го натиснете, ще ви бъдат показани опциите отново, изберете иконата на камерата в долния десен ъгъл, за да започнете как да направите видеоклип със стоп движение с помощта на смартфон с Android.
  • Следващият начин да направите видеоклипове със спиране на движението на мобилния си телефон е, че приложението ще има достъп до камерата и можете да правите видеоклипове със спиране на движение в пейзажен режим . Когато приключите със записването, изберете иконата за отметка вдясно.
  • След като направите успешно видео със стоп движение на Android, ще видите резултатите, които сте направили. Интересното е, че можете да изтриете рамки , които смятате за неуспешни. В допълнение, интересна функция в приложението за правене на видеоклипове със стоп движение с помощта на други смартфони с Android е, че можете да добавите още кадри, като натиснете иконата на камерата.
  • След това функция за това как да направите видеоклип със стоп движение на следващия мобилен телефон е, че можете да регулирате скоростта или честотата на кадрите във видеото, което правите. Можете да го настроите до 50 кадъра в секунда . След това изберете опцията в горния десен ъгъл и сте готови. Леле , интересно нали?

Как, как да направя видеоклип със стоп движение на Android, който е много лесен, нали? Все още ли смятате, че създаването на видеоклипове със спиране на движение е трудно? Да, не се отказвайте, момчета . Използвайте творческата си сила, дайте това видео на приятеля си, така че той все още да ви обича, хехехе. Има ли начин да направите видеоклип със стоп движение с помощта на друг страхотен Android смартфон? Ако има, споделете вашето мнение в колоната за коментари по-долу.