10 най-добри приложения за звънене, безплатни изтегляния!

Отегчени ли сте от монотонните мелодии? ApkVenue има препоръка за най-доброто готино приложение за мелодия на Android, безплатно е за изтегляне, знаете ли!

Отегчени ли сте от мелодиите на мобилния си телефон просто така?

Изборът на тон на звънене за мобилния ви телефон е доста важен , момчета , не позволявайте на мелодиите, които използвате, да не съвпадат с вашия стил или дори да приличат на мелодии на други хора.

Е, този път ApkVenue е подготвил 10-те най-добри приложения за мелодии за Android, които можете да използвате, за да намерите любимите си мелодии с най-добро качество. Любопитни ли сте от приложението? Хайде, вижте пълния списък!

Ето 10-те най-добри мелодии за Android

Жанр тон на звънене е различни момчета от iPhone мелодии, забавен, уникален, за различни видове съвременна музика.

Съществуващите мелодии, които можете да използвате като входящи тонове на телефона, известия за входящи известия или аларми на мобилния си телефон, момчета .

Можете също така да се насладите на приложението, което ApkVenue ще препоръча безплатно и без нужда от root достъп . Практично така или иначе!

1. Зедж

Първото приложение е Zedge момчета . Можете да изберете стотици страхотни мелодии в това приложение за мелодии за Android.

Има различни категории страхотни мелодии, на които можете да се насладите, качеството на звука също е гарантирано първокласно.

Освен готини мелодии, Zedge предлага безплатни функции за тапети безплатно, знаете ли .

Apps Productivity Zedge ИЗТЕГЛЯНЕ

2. Мелодии за iPhone за Android

Искате ли да имате iPhone мелодии на телефона си с Android? Е, приложението iPhone Ringtones за Android е отговорът, момчета . Можете да накарате мобилния си телефон да звучи като истински iPhone.

Не само за тонове на телефона, вашите известия и аларми също могат да бъдат настроени точно като мелодии на iPhone. Не е необходимо да купувате iPhone, можете да използвате Android и с мелодии за iPhone!

Можете да изтеглите това приложение за мелодия за iphone тук.

3. Забавни мелодии

Искате забавни и уникални мелодии, които са анти- масови? Опитайте да използвате приложение за мелодии за Android, наречено Уникални и забавни мелодии , момчета .

В него има 10 категории мелодии, от които можете да избирате. Тези категории включват класическа, реколта, електро, рок, хип-хоп, а също и коледна музика.

Изтеглете приложението тук.

4. Аниме мелодия

Голям фен ли сте на анимето? Направете своя тон на звънене също като аниме. Използвайте мелодията на приложението Android Anime Ringtones тези момчета .

Можете да изберете страхотни мелодии от различни аниме филмови сцени и добре познати аниме саундтраци . Каваи е точката!

Изтеглете приложението тук.

5. Мелодии и тапети за мен

Петата препоръка за приложението на звънене е Мелодии и тапети за мен . С това приложение за мелодии за Android можете да изберете тон на звънене според вашето настроение, момчета .

Можете също така да изберете разнообразие от готини тапети, за да подобрите външния вид на вашия Android.

Други най-добри приложения за мелодии ..

6. MTP мелодии

Следващото приложение е MTP Ringtones момчета . В допълнение към използването на съществуваща музика, можете също да създадете свои собствени мелодии знаят . Можете също така да изберете страхотни мелодии, препоръчани от други потребители.

Изтеглете приложението тук.

7. Забавни мелодии

Ако имате нужда от забавни и весели мелодии, трябва да използвате приложението Funny Ringtones , момчета . Колекцията от забавни мелодии в това приложение гарантирано изпълнява вашите желания.

Когато телефонът звъни, със сигурност мобилният ви телефон може да привлече вниманието и смеха на другите. Хехе ~

8. Топ 100 мелодии

Следва мелодии Топ 100 момчета , както подсказва името, това приложение за мелодии за Android има редица най-известните мелодии и се харесва на хората.

В това приложение се предлагат много форми на мелодии, от мелодии за поп музика, комедия, празници и много други.

Също така ще получите мелодии с най-добро качество за ясни звукови резултати, момчета . Страхотен!

Щракнете тук, за да изтеглите официалното приложение.

9. Нови мелодии 2018

Е, ако това приложение за рингтон или приложение за рингтон за Android, ще намерите новите и най-добрите мелодии момчета .

Също така не ви е необходим интернет, за да стартирате това приложение, просто го изтеглете в началото, след което можете да получите достъп до това приложение офлайн .

Не само това, качеството на мелодиите, които получавате от това приложение, е с HD качество, така че произведеният звук ще бъде чист, момчета .

Изтеглете официалното приложение New Ringtones 2018 тук.

10.Z Мелодии за звънене PREMIUM 2018

Накрая е Z Ringtones PREMIUM 2018 . Това приложение за мелодии за Android има пълни мелодии, които са актуални момчета .

Можете да намерите различни жанрове песни като Alternative, Blue, Classical, Comedy, Country, Dance и други, които могат да бъдат изтеглени безплатно.

Можете да изтеглите официалните Z мелодии PREMIUM 2018 тук.

Това е препоръката на 10-те най-добри приложения за мелодии за Android от ApkVenue. Сега не е нужно да се притеснявате да търсите страхотни мелодии за мобилния си телефон.

Кое приложение сте опитвали момчета? Напишете мнението си в графата за коментари, до нови срещи!

Прочетете също статии за мелодии или други интересни статии от Даниел Кахяди .