Ето 4 приложения за камера като GoPro на вашия Android

Ето списък с GoPro приложения за камера, приложение за камера на смартфони, което е подобно на GoPro и може да се използва като алтернатива. Любопитен?

Тези от вас, които говорят за екшън фотография, със сигурност ще се затруднят да се откажат от GoPro . Да, точно така, това устройство с камера вече е много познато, за да се използва за екстремни дейности или да записва видео във вода поради отличното си качество и издръжливост.

Притежаването на GoPro камера е мечтата на много любители на фотографията на открито . Но за съжаление бюджетът, който се притежава, често е ограничен, така че е просто мечта. Ъъъ, не се отказвайте още. Защото се оказва, че на смартфоните с Android има няколко приложения за камери, които са подобни на GoPro и могат да се използват като алтернативи. Любопитен? Ето списък с приложенията за GoPro Android камера!

  • 5 тайни за превръщането в надежден фотограф със смартфон
  • Трябва ли да използвате смартфон с двойни камери? Това е отговорът!
  • Лесни начини за публикуване на 360 градусови снимки във Facebook без специална камера

4 GoPro приложения за камера на Android

1. Eye Fish Camera

Източник на снимки: Снимка: Google Play Store

Lamousi предлага алтернатива за тези от вас, които искат да имат приложение за камера за Android, подобно на GoPro. Това приложение наистина позволява на потребителите да заснемат изображения, сякаш те са подобни на това, което вижда рибешкото око с ъгъл до 180 градуса. Това приложение също има няколко опции за филтриране, които могат да направят снимките да изглеждат забавно.

Тези от вас, които искат това приложение, гарантирано няма да съжаляват, тъй като то произвежда снимки с HD (High Definition) качество, за да заснеме най-добрите ви моменти. Това приложение, което може да се използва за Android v4.0 и по-нови версии, може да бъде евтина опция за тези от вас, които искат GoPro камера.

2. YI Action Camera Спортна камера

Източник на снимки: Снимка: Google Play Store

Това приложение за Android камера като GoPro гарантирано няма да разочарова своите потребители, защото това устройство вече има достатъчно функции, които ви позволяват да изразите и уловите най-добрите моменти.

Е, можете също така да се насладите на разнообразни ефекти за редактиране за по-добри снимки, от HDR ефекти, Half Planet, Tiny Planet, Spiral Galaxy и т.н. Това устройство също така поддържа ръчни настройки за затвора / ISO / EV / wb, което улеснява и опростява използването му в различни ситуации.

Потребителите също ще бъдат разглезени с 18 опции за видеозаснемане и 5 режима, за да правят снимки с най-добрите ефекти според индивидуалните им нужди. Интерфейсът на приложението е доста привлекателен и лесен за навигация, предоставяйки добавена стойност, която не се появява в някои други приложения на камерата.

3. GoPro CamSuite

Източник на снимки: Снимка: gopro-camsuite.en.uptodown.com

В момента има достатъчно приложения за камери, от които можете да избирате, като GoPro Android, които могат да бъдат изтеглени безплатно от Google Play Store . Един от тях, който можете да опитате, е GoPro CamSuite . Не само има функции за снимане, но и това приложение е оборудвано с функции за заснемане на сложни видеоклипове.

ВИЖТЕ СТАТИИ

4. FishEye Camera Live

Източник на снимки: Снимка: Google Play Store

Последното GoPro-подобно приложение за камера на Android с резултати като професионален фотограф е FishEye Camera Live. Не е нужно да харчите много капитал, за да получите страхотни снимки, само с помощта на джаджа камера . Това приложение представя функции като панорами, така че обхватът за снимане на обект е доста широк. За избор на лещи това приложение е разделено на три, а именно кръгове за лещи с рибено око , леща с рибешко око и последната изпъкнала леща.

И как? Доказано нали? Усещането за функциите на GoPro камера не е невъзможно с помощта на няколко описани приложения за камери, подобни на GoPro на Android. И така, пробвали ли сте една от опциите? Приятно творение!