10 хакерски софтуера за извършване на ddos ​​атаки

Преди да станете професионален хакер, нека се научим да бъдем хакери, като правим DDoS атаки! Това е лесно, само като използвате следния софтуер за DDoD атака!

Спомняте ли си популярността на Pokemon GO? Тази игра, която използва технологията за добавена реалност, не може да бъде използвана поради престой , предполагаемо поради DDoS атака .

Каква е тази DDoS атака? Как можете да направите игра, голяма колкото Pokemon GO надолу ? Не само ще обясни за DDoS, JalanTikus ви дава списък със софтуер или инструменти, които хакерите обикновено използват за извършване на DDoS атаки.

  • Внимавайте, ето 10 техники за разбиване на пароли, които често се използват от хакерите!
  • Как да хакнем WiFi, така че нашата интернет връзка да е по-бърза

Какво е DDoS?

Нека първо направим притча. Какво се случва, ако място с капацитет от само 100 души изведнъж се пренасели с 1000 души? Хората се затрудняват да излязат или да влязат и дори всички нормални дейности не могат да се извършват на място. Ето как работи DDoS атака или DDoS атака .

DDoS Attack adalah singkatan dari Distributed-Denial-of-Service Attack yang merupakan sebuah usaha untuk melumpuhkan sumber daya komputer dengan ribuan 'zombie' penyerang sehingga tidak bisa digunakan. Tujuan negatifnya jelas agar website atau layanan online itu tidak bisa bekerja dengan efisien bahkan mati sementara atau parahnya bisa selamanya.

Софтуер, който често се използва за извършване на DDoS атаки

Когато говорят за DDoS, професионалните хакери обикновено използват специални методи със сложни скриптове . Съществуват обаче някои софтуери, които могат да се използват за извършване на DDoS атаки лесно и ефективно.

1. LOIC

Може да се каже, че LOIC (Low Orbit Ion Cannon) е най-популярният софтуер, използван за изпълнение на DoS. Този Windows базиран софтуер е ефективен за изпращане на голям брой ICMP или UDP пакети до целта.

LOIC е тестван за използване от 4chan в атаката Project Chanology на уебсайта на Church of Scientology през 2009 г. Освен това LOIC се използва и от Anonymous в операция Payback срещу PayPal, Visa и MasterCard, тъй като намалява потока от дарените средства към Wikileaks .

Ако се интересувате, LOIC може да бъде получен чрез SourceForge чрез връзката за изтегляне на LOIC .

2. HOIC

HOIC (High Orbit Ion Canon) е разработен от Praetox (LOIC съразработчик) в Operation Payback. Разликата е, че HOIC залива HTTP със случайни HTTP GET и POST заявки . Уникално, HOIC може да се използва за извършване на DoS атаки на 256 домейни едновременно.

Този софтуер за DDoS атаки е достъпен в SourceForge на връзката за изтегляне HOIC .

3. ХАЛК

Не, това не е голямото зелено тяло HULK в The Avengers, но това е HTTP Unbearable Load King . Този софтуер ще обърка сървър, което ще намали способността му да се справя с DDoS атаки.

4. UDP Flooder

Ако се надявате да подкопаете лесно домейн , просто използвайте UDP Flooder . Този софтуер работи чрез заливане на целта с UDP. Е, повечето от тези, които използват UDP, са онлайн игри. Така че, UDP Flooder е много ефективен за подриване на онлайн игри .

Изтеглете UDP Flooder на SourceForge.

5. ГРЪБЕН

RUDY (RU-Dead-Yet) е DDoS софтуер за атака, който работи по уникален начин. След като стартирате този софтуер , ще ви бъде предоставена възможност да запълните целта с POST заявки .

Изтеглете RUDY (RU-Dead-Yeat) от Hybrid Security .

6. Чук на ToR

Не, това не е чукът на Тор. Но Hammer Тор е на DDoS атака софтуер , който работи по мрежата задание за прикриване атаки и също ограничават процеса на смекчаване. Рискът от използването на ToR линия е бавното темпо на съществуващата мрежа, но този метод е доста ефективен.

Изтеглете Hamer на ToR от SourceForge.

7. Пилорис

Ако имате известни познания по кодирането , може да се интересувате от Pyloris . Този софтуер за DDoS атаки ви позволява да изградите своя собствена структура на заглавката на HTML заявка . По-късно този софтуер ще работи, за да поддържа TCP линиите отворени възможно най-дълго, за да източи честотната лента на сървъра. Докато това се случва, няма протокол, който да позволява на другите потребители да влизат.

Интересувате ли се да го използвате? Изтеглете Pyloris от SourceForge.

8. OWASP превключвател

Софтуерът, разработен от Проекта за защита на отворените уеб приложения (OWASP) и ProactiveRISK, е създаден, за да тества устойчивостта на приложения или мрежи от DDoS атаки. Има нещо уникално, OWASP Switchblade се предлага в 3 модела, а именно Half-Open SSL , HTTP Post и Slowloris, които могат да бъдат избрани според нуждите.

Изтеглете OWASP Switchblade .

9. DAVOSET

DAVOSET (DDoS атаки чрез инструмент за изпълнение на други сайтове) е инструмент за DDoS атака, който използва зомби система за разпространение на атаки в множество системи. Този софтуер работи, като използва злоупотреби с функционалност и XML уязвимости на външни обекти на даден сайт и ги превръща в зомбита, които могат да атакуват нашите цели.

Изтеглете DAVOSET от Packet Storm .

10. DDOSIM - Симулатор DDoS от слой 7

Използвайки произволен IP адрес, DDOSIM ще симулира атака чрез установяване на пълна TCP връзка (SYN-SYN / ACK-ACK). Този софтуер също така е в състояние да симулира DDoS атаки срещу SMTP сървъри и произволно претоварване на TCP .

Изтеглете DDOSIM .

И така, сега можете да опитате да използвате горния софтуер, за да тествате силата на вашия уебсайт срещу DDoS атаки. Или можете да използвате инструментите по-горе за забавление, опитвайки се да намалите пропускателната способност на чужд домейн .

Disclaimer: JalanTikus hanya memberikan daftar software di atas untuk keperluan edukasi, tanpa ada tendensi untuk membuat kamu berbuat jahat terhadap orang lain. Segala risiko penggunaan dan akibat dari mendownload software terkait ditanggung sendiri.