как лесно да докосвате телефони с Android на други хора

Искате ли да знаете как да докоснете телефона на Android на някой друг? Ето как да докоснете телефона на Android на някой друг! Моля, прочетете го!

Подозрителни ли сте към дейностите, които вашите приятели или приятелки правят на Android? Или сте родител, който иска да знае ежедневието на децата си?

Спокойно, имаме начин, по който можете да записвате всички дейности на нечий мобилен телефон тайно и без те да са наясно с това.

Този метод е доста лесен за изпълнение, но от вас се изисква да имате физически достъп до смартфона на човека, когото искате да докоснете. Ето как тайно да докосвате телефони с Android на други хора.

Awas, perlu kami ingatkan untuk tidak memanfaatkan tips ini untuk kegiatan yang merugikan individu atau pihak tertentu. Segala hal yang berujung merugikan suatu pihak, bukan merupakan tanggung jawab kami.

 • АКТУАЛИЗИРАНЕ 2016: Колекция от хакерски трикове за Android без корен
 • 10 тайни кода за Android, които трябва да знаете
 • Това са 10-те най-опасни хакери в света (Psst ... Има индонезийски хакери, знаете ли)

Стъпки за докосване на Android телефони на други хора

 • Първо, имате нужда от приложение, наречено TheTruthSpy . Изтеглете и инсталирайте приложението чрез следната връзка .
Приложения за производителност The Truth Spy ИЗТЕГЛЕТЕ
 • Ако е така, отворете приложението и създайте нов акаунт чрез бутона Регистрация на нов акаунт . Въведете своя имейл адрес и парола, след което докоснете Създаване на акаунт .

 • Ще се отвори страницата Администратор на устройства . Натиснете Активиране, за да го активирате.

 • Сега приложението е готово за използване. Всички данни от смартфона, който инсталирате приложението, ще бъдат качени на уебсайта TheTruthSpy. Ако искате да премахнете иконата на приложението TheTruthSpy от мобилния телефон на жертвата, трябва само да натиснете бутона за конфигуриране и да изберете Hide TheTruthSpy Icon .

 • Ако искате да видите какви данни е получило приложението, можете просто да отворите уеб сайта my.thetruthspy.com, да въведете имейл адреса и паролата, които преди това сте регистрирали.

 • За стандартната версия можете да извлечете данни за местоположението на жертвата само чрез функцията GPS History , SMS списък , хронология на обажданията и автоматичен отговор . По-пълни функции могат да бъдат получени чрез пакетите Premium и Gold на различни цени в зависимост от пакета.

 • В раздела „ История на SMS “ можете да видите всички SMS съобщения във входящата поща на мобилния телефон на жертвата

 • Можете също да получите същото нещо чрез колоната „ История на обажданията “ . В него има цял списък от входящи и изходящи обаждания от жертвата.

По този начин статията за това как лесно да докосвате телефони с Android на други хора, ние отново подчертаваме и ви напомняме да не използвате този метод за дейности, които увреждат определени лица или страни. Нещата, които в крайна сметка са вредни за тези партии, не са наша отговорност.