12 безплатни интернет приложения за всички оператори

Стара дата ви кара да не можете да купувате квоти? Спокойно, ApkVenue има решение! Можете да опитате да изтеглите следните безплатни интернет приложения, банда! (Актуализация 2020)

За тези от вас, които все още разчитат на джобни пари, може би краят на месеца може да бъде нещастен, нали? Проблемът е, че квотата е на изчерпване и ви кара да не можете да сърфирате в интернет.

Всъщност има много начини, по които можете да влезете в интернет безплатно само въоръжени с мобилен телефон с Android, знаете ли.

Въоръжени с колекция от най-добрите безплатни интернет приложения за Android, които ApkVenue обобщи този път, можете да се насладите на неограничени безплатни и неограничени пакети .

Но не забравяйте, че използването на приложенията под процеса не е лесно и изисква специално боравене, тук!

Колекция от най-добрите безплатни интернет приложения за Android, може да бъде без Config & Root !

Като цяло приложенията за безплатен интернет по-долу не се предлагат в Google Play Store по различни причини. Започвайки от увреждане на някои страни до предполагаемо проникване от злонамерен софтуер .

Ето защо ApkVenue ви каза от самото начало, че рискът от използването на приложението по-долу е ваша лична отговорност, банда.

Но ако все още сте любопитни? Просто разгледайте следните препоръки за безплатни приложения за интернет квоти. Слушайте внимателно!

1. Troid VPN Free

Източник на снимки: play.google.com (APK файловете за безплатен интернет обикновено не се предлагат в Google Play поради проблеми със сигурността.)

Първо, има Troid VPN Free, което е едно от най-популярните безплатни интернет приложения и не е трудно да го използвате, така че да сте свързани към интернет мрежата.

Можете също така да намерите уроци за това как да използвате Troid VPN Free и да научите лесно, като разглеждате страницата на Google Търсене.

Е, едно от предимствата на използването на Troid VPN освен безплатния интернет е, че можете да отваряте сайтове, които са блокирани от правителството, знаете ли.

Подробности Troid VPN Free
Разработчик Капитан на тунела
Минимална ОС Android 4.0.3 и по-нови версии
Размер 10MB

Изтеглете Troid VPN Free тук:

Тунел за приложения в мрежаGuru ИЗТЕГЛЯНЕ

2. Psiphon Pro (алтернативно безплатно интернет приложение Anonytun)

Източник на снимки: play.google.com

Освен това има безплатно интернет приложение, което има подобна производителност на Anonytun, не по-малко ефективно при намаляване , а именно Psiphon Pro също са доста лесни за използване.

Psiphon Pro не изисква много материали и изисква само малко конфигурация. О, да, за да използвате Psiphon Pro, уверете се, че квотата ви за интернет всъщност не е 0MB, банда.

Поне се нуждаете от минимална квота за интернет от 20MB, която функционира като стръв, за да може да се използва безплатна интернет връзка.

Подробности Psiphon Pro
Разработчик Psiphon Inc.
Минимална ОС Android 4.0 и по-нови версии
Размер 22MB

Изтеглете Psiphon Pro тук:

Приложения в мрежа Psiphon Inc. ИЗТЕГЛИ

3. XP Psiphon

Източник на снимката: apkpure.com

Освен Psiphon Pro, има и приложението XP Psiphon, което ApkVenue използва само с много лесни процедури за използване и не изисква SSH материали.

Когато настройвате XP Psiphon довереник , само трябва да се подготви за грешка в зависимост от доставчика на картата се използва и оригинален пълномощника само.

Въпреки че не гарантира, че може да увеличи скоростта на интернет на Android, XP Psiphon е безспорно стабилен и доста бърз.

Подробности XP Psiphon
Разработчик Разработчици на Zyberph
Минимална ОС Android 2.3 и по-нови версии
Размер 5.8MB

Изтеглете XP Psiphon тук:

Изтегляне на приложения в мрежа

Други безплатни интернет приложения ...

4. HTTP инжектор

Източник на снимки: play.google.com

Ако търсите безплатно интернет приложение без сложна конфигурация , изглежда HTTP Injector не е правилният избор за начинаещи, банда.

HTTP Injector наистина има висок процент на успех в безплатния достъп до интернет, но първо трябва да направите сложна конфигурация .

За да направите конфигуриране в HTTP Injector, ви е необходима грешка според доставчика на картата , SSH, Squid прокси или оригиналния прокси според картата.

Подробности HTTP инжектор
Разработчик Evozi
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 11MB

Изтеглете HTTP инжектор тук:

Помощни програми на Evozi Apps ИЗТЕГЛЕТЕ

5. OpenVPN Connect

Източник на снимки: play.google.com

Освен това има OpenVPN Connect, който с опита на ApkVenue, използвайки това безплатно интернет приложение, има производителност, която обикновено е по-добра от предишния HTTP Injector.

Причината е, че OpenVPN Connect е в състояние да осигури безплатен достъп до интернет с по-задоволителни скорости , банда.

Начинът за създаване на конфигурация на OpenVPN Connect е подобен на предишните приложения. Това, което го отличава и затруднява е, че използва различни видове SSH.

Подробности Отворете VPN Connect
Разработчик OpenVPN
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 4.7MB

Изтеглете OpenVPN Connect тук:

Изтеглете мрежови приложения OpenVPN

6. KPN тунел

Източник на снимки: play.google.com (KPN тунел рамо до рамо с AnonyTun и Psiphon е един от препоръчаните APK файлове с безплатна квота.)

Приложението KPN Tunnel според ApkVenue е малко трудно за начинаещи да го разберат. Тунелът KPN обаче е идеален за вас да научите.

Проблемът е, че ще научите много за това как да направите своя собствена конфигурация, докато не се свържете с бърза скорост на интернет. Определено ще те направя доволен, де!

Така че не се изненадвайте, ако се каже, че KPN Tunnel е и най-доброто безплатно интернет приложение за Telkomsel, Indosat, AXIS и XL с доста добри резултати от интернет връзката.

Подробности KPN тунел
Разработчик KPN софтуерни разработчици
Минимална ОС Android 4.0 и по-нови версии
Размер 3.0MB

Изтеглете KPN тунела тук:

Помощни програми за програмисти KPN ИЗТЕГЛЯНЕ

7. OpenVPN за Android (приложение за безплатна квота, което трябва да инсталирате)

Източник на снимки: play.google.com

Като алтернатива на OpenVPN Connect, приложението с безплатна квота, наречено OpenVPN за Android, не се различава много от това за настройка на проблем или конфигуриране на него.

Това приложение също е доста популярно и заслужава да бъде проучено, ако искате да се насладите на безплатна интернет връзка.

С повече или по-малко същите съставки, скоростта на интернет, която получавате, използвайки OpenVPN за Android, също е доста задоволителна.

Подробности OpenVPN за Android
Разработчик Арне Швабе
Минимална ОС Android 4.0 и по-нови версии
Размер 23MB

Изтеглете OpenVPN за Android тук:

Изтегляне на приложения в мрежа

8. eProxy

Източник на снимки: play.google.com

eProxy е подобен на KPN Tunnel, който е труден за научаване, но ако успеете, той ще доведе до по-добри интернет скорости от други.

Можете да изпробвате това безплатно интернет приложение Tri, като използвате като примамка квотата Tri Internet с минимална квота от 20MB. Цената на квотата е доста евтина, наистина!

След като активирате, вашият интернет пакет ще се промени на неограничен, за да можете да го използвате свободно. Започвайки от гледане и изтегляне на YouTube за други цели.

Подробности eProxy
Разработчик ePro Dev. Екип
Минимална ОС Android 4.0 и по-нови версии
Размер 4.3MB

Изтеглете eProxy тук:

Помощни програми за ИЗТЕГЛЯНЕ

9. Ултрасърф

Източник на снимки: play.google.com

След като сте известни като безплатно интернет приложение на компютри и лаптопи, сега можете да намерите Ultrasurf за неговата версия за Android, която е не по-малко готина.

Можете да използвате това безплатно интернет приложение, направено от Ultrareach, и то дори има автоматични настройки.

Когато активирате за първи път, можете да изберете различни настройки като автоматичен прокси , ръчен прокси или директно свързване .

Подробности Ултрасърф
Разработчик Ultrareach
Минимална ОС Android 4.0.3 и по-нови версии
Размер 5.8MB

Изтеглете Ultrasurf тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

10. Безплатен VPN прокси HideMe

Източник на снимки: apkpure.com (Можете да изтеглите APK на безплатното интернет приложение чрез връзката, която ApkVenue е предоставил, банда.)

Вместо да харчите много пари за закупуване на неограничена интернет квота, понякога скоростта я прави Kesel, като поправя вашето приложение HideMe Free VPN Proxy .

Начинът, по който работи HideMe Free VPN Proxy е доста лесен и има доста бърза скорост на достъп до интернет и е относително стабилен.

За по-високо качество има и версия HideMe Pro, която можете да имате на ниска цена.

Подробности Безплатен VPN прокси HideMe
Разработчик Тигърппнс ООД
Минимална ОС Android 6.0 и по-нови версии
Размер 4.5MB

Изтеглете безплатен VPN прокси HideMe тук:

Помощни програми за ИЗТЕГЛЯНЕ

11. AnonyTun (Най-използваното безплатно приложение за пакети)

Източник на снимки: play.google.com

Що се отнася до безплатните пакетни приложения, които са най-широко използвани днес, разбира се, името AnonyTun не може да бъде пропуснато от този списък, банда.

Използването на AnonyTun е доста лесно, защото не е необходимо да създавате SSH акаунт, когато го използвате.

Всъщност за някои случаи AnonyTun може едновременно да ускори скоростта на интернет над средната, която обикновено използвате.

Например, обикновено получавате скорост от само 500kbps, но когато използвате AnonyTun, тя може да се увеличи до 2Mbps , знаете ли.

Подробности AnonyTun
Разработчик Изкуството на тунела
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 3.6MB

Изтеглете AnonyTun тук:

Apps Utilities Art Of Tunnel ИЗТЕГЛЯНЕ

12. Тигър VPN

Източник на снимки: play.google.com

И накрая, ако имате нужда от безплатно интернет приложение без root , което не прави загубата на гаранцията за мобилния ви телефон, можете да използвате приложение, наречено Tiger VPN .

В сравнение с други приложения, Tiger VPN предоставя потребителски интерфейс, който е относително прост и лесен за разбиране за начинаещи.

При използването му просто трябва да инсталирате приложението и да настроите конфигурацията според картата на доставчика, която използвате.

Подробности TigerVPN
Разработчик Тигър на работа
Минимална ОС Android 4.0.3 и по-нови версии
Размер 16MB

Изтеглете Tiger VPN тук:

Tigervpns Ltd Мрежови приложения ИЗТЕГЛЯНЕ

DISCLAIMER:

Nah, itulah dia kumpulan aplikasi internet gratis Android terbaik dan terpopuler yang bisa kamu cobain.

Khusus untuk pemula, nggak ada salahnya untuk menggunakan aplikasi HTTP Injector karena banyak tutorial yang bisa kamu ikuti di internat atau YouTube.

Lalu manakah aplikasi yang kamu rekomendasikan? Atau malah punya aplikasi lain selain di atas? Yuk, jangan ragu untuk tuliskan pendapat kamu pada kolom komentar di bawah.

Baca juga artikel seputar Internet Gratis atau artikel menarik lainnya dari JalanTikus.