Как да промените външния вид на Facebook, WhatsApp и Instagram на Android без кодиране

Отегчен от появата на приложенията Facebook, WhatsApp и Instagram точно така? Ето как да промените външния вид на Facebook, WhatsApp и Instagram без кодиране.

Откакто беше представен за първи път, Facebook се превърна в най-използваната мрежа за социални медии до момента. Всъщност, благодарение на своето превъзходство, Марк Зукърбърг , главен изпълнителен директор на Facebook, придоби Instagram и WhatsApp.

Разбира се, на вашия смартфон трябва да има приложения за Facebook, WhatsApp и Instagram, нали? За да не ви омръзне използването на тези приложения, JalanTikus е начин да промените външния вид на Facebook, WhatsApp и Instagram, без да е необходимо кодиране .

  • 2 Surefire начина да изтеглите видеоклипове във Facebook на Android
  • Как да изтеглите снимки и видеоклипове в Instagram Stories
  • 6 начина за четене на съобщения от WhatsApp без видим син отметка

Хайде, променете външния вид на вашето приложение!

Подобно на съществуването на стартер на Android смартфон, който придава нов облик, разбира се, вие също искате да изглеждате като приложение с ново усещане, нали? Обикновено, за да направите това, трябва да можете да кодирате, за да модифицирате приложението. Но JalanTikus е лесен начин да промените външния вид на приложенията Facebook, WhatsApp и Instagram, на Facebook Messenger, без да е сложен.

Как да промените дисплея на приложението без кодиране

За да можете да промените външния вид на приложението Facebook на WhatsApp без кодиране, трябва само да инсталирате приложението Parallel Space . Да, първоначално Parallel Space се използваше само за дублиране на приложения за Android без кодиране, но сега може да се използва и за промяна на външния вид на Facebook, Facebook Messenger, WhatsApp на Instagram.

Изтеглете APK на Parallel Space

Инструменти за разработчици на приложения Паралелно пространство ИЗТЕГЛЯНЕ
  • След като се инсталира Parallel Space, по подразбиране ще намерите приложения на Facebook, Messenger и WhatsApp по подразбиране . След това просто добавете Instagram, като натиснете бутона Clone Apps от долната страна.
  • Все още в паралелно пространство, плъзнете наляво, за да намерите Theme Store . Тук можете да намерите голям избор от теми за Facebook, Facebook Messenger, WhatsApp и Instagram. Изберете темата, която искате, след което ще бъдете помолени да я изтеглите от Google Play.
  • След като темата, която искате, бъде инсталирана, щракнете върху нея и изчакайте процесът на откриване да завърши. След това щракнете върху Активиране на тази тема .
  • След това просто трябва да отворите приложението Facebook, WhatsApp или Instagram от Parallel Space. Тогава външният вид ще се промени според темата, която сте избрали.

Как, лесно не е ли начинът да промените външния вид на приложенията Facebook, Instagram и WhatsApp? Без кодиране можете лесно да промените иконата и външния вид на Facebook, WhatsApp и Instagram. Вече няма да скучаете с приложението. Късмет!