10 секси игри на android, които са забранени за непълнолетни

От многото страхотни игри за Android днес има игри, на които е забранено да се показват в Google Play Store, защото се считат за твърде опасни за непълнолетни!

Не само приложения за чат или социални медии, на вашия Android смартфон трябва да има и игри. Работата е там, че игрите на смартфони днес са не само забавни, за да се отървете от скуката, но и са в състояние да забавляват със зашеметяваща графика.

От многото страхотни игри за Android днес има игри, на които е забранено да се показват в Google Play Store, защото се считат за твърде опасни за непълнолетни!

  • 15 най-добри Android игри за Google Cardboard VR
  • 8 забранени приложения за Android, които не са в Google Play Store
  • Не дълбоката мрежа, тук са 10-те най-страшни забранени сайта в света!

Забранената секси игра за Android

Както знаете, Play Store е отворен за всички собственици на акаунти в Google. И така, какво се случва, ако Play Store е достъпен от непълнолетни? Може да бъде опасно, ако инсталират следните забранени секси игри:

1. Секси момиче целуване

От същото заглавие трябва да знаете, че това е игра само за възрастни, която е категорично забранена за малки деца. Игра Sexy Girl Kissing изисква да привлечете противоположния пол в тази игра. Ако успеете, тогава ще получите целувка!

2. Секси змия

Подобно на легендарната игра Snake на мобилния телефон Nokia 3310, играта Sexy Snake изисква да ядете цялата храна, без да удряте собственото си тяло. Уникално е, че колкото по-високи са точките в тази забранена секси игра, толкова по-секси ще бъде фонът .

ВИЖТЕ СТАТИИ

3. Секси Babe Bouncing Boobs

Хм , тази игра Sexy Babe Bouncing Boobs може да е подходяща за онези от вас, които са остри необвързани. Тъй като тази игра ще ви даде гъвкавостта да докосвате частите на тялото на героите в тази игра.

Уникално, всеки път, когато докоснете екрана в определена част, тялото на този игрален герой ще се движи. Само като си представяме, че вече знае защо тази игра е забранена за малки деца?

4. Blow пола

Точно като Sexy Babe Bouncing Boobs, тази игра ви обучава да правите пакости. Което, в играта Blow Skirt , можете да издухате екрана, за да повдигнете полата на секси момиче в тази игра. Представете си, че сте невежи, нали?

5. Секси карта (пасианс)

За тези от вас, които обичат да играят игри с карти, трябва да сте запознати с пасианса, нали? За разлика от пасианса в старата школа Windows, играта Sexy Card е пасианс, която продава сексуалност, така че не е безопасна за непълнолетни.

Не обикновен комплект карти, играта Sexy Card (Solitaire) предлага комплект игрални карти със секси женска повърхност на изображението. Ако ви липсва вяра, това може да се превърне във фантастичен материал!

ВИЖТЕ СТАТИИ

6. Fap Ninja

Ако по-малките ви братя и сестри търсят игра за Наруто нинджа, не позволявайте да се изгуби и изтеглете Fap Ninja . Причината е, че това е забранена секси игра за Android, защото в нея се показват много снимки и симулации на сцени за възрастни.

7. Секси разлики при намиране

Следващата забранена игра за непълнолетни е Sexy Find Differences . В тази игра трябва да намерите поразителните разлики във всеки етап. Уникално, всеки етап от тази игра използва секси женски фон .

8. Хотел Казанова

Носейки небрежния жанр, тази игра има вълнуваща история с чувствен жанр. Трябва да завършите предизвикателствата и мини игрите в хотел Casanova, за да зарадвате красивите жени, които дават предизвикателства в тази игра.

9. Атака срещу Мо

Вместо да разваляте секси момиче, трябва да се изправите срещу секси и сладки врагове в Attack on Moe . Как да победите е лесно, просто трябва да докоснете екрана, за да атакувате.

10. VGAR

Отново, тази игра е създадена специално, за да поглези възрастни необвързани, които искат да изпитат опита да имат приятел. Да, VGAR ви позволява да имате виртуална приятелка. Условието е, че трябва да играете тази игра с помощта на VR.

Като VR игра, тази игра е забранена, защото е пълна със секси нюанси. В началото можете да изберете секси момиче на среща и да поканите в стаята. След това трябва да поговорите с него и да поглезите виртуалната си приятелка.

Това са 10-те забранени игри за Android, които непълнолетните не трябва да играят. Освен че са секси, игрите по-горе също са забранени, защото са пълни със сцени за възрастни, които не са подходящи за игра на малки деца.

Някои от забранените игри за Android са налични в Google Play Store, а някои са блокирани. Е, опитахте ли го, нали?