25+ най-уникални геймърски думи

Искате ли да покажете на приятелите си, че сте истински геймър? Просто опитайте да използвате думите на геймърите по-долу, за да направите своя статус в социалните медии!

Наред с все по-усъвършенстваните спецификации на съвременните мобилни телефони, сега мобилните телефони вече не се използват само като средство за комуникация, но и среда за игра на игри.

Поради това сега се появиха много нови геймъри, дори от различни възрасти и полове.

Тази игрална тенденция, която все повече се жадува от много хора, роди специални термини, които се разбират само от децата на геймърите.

Геймърски думи

Въпреки че изглежда, че те са просто заети да играят игри, всъщност опитът от играта на игри всъщност прави геймърите по-креативни при съставянето на думи, нали знаете.

Започвайки от думи, които са смешни, разтърсващи, до мъдри, всички те са способни да бъдат гладни. Толкова е интересно, че думите на тези геймъри често се използват като статус от други геймъри.

Е, за тези от вас, които искат думите на интересните геймъри да се използват като статус в социалните медии или просто искат да се забавляват, като ги прочетат, тук ApkVenue събра специално за вас, банда.

Думите на Gamers FF

Една от игрите на битката за кралските игри, която има много ентусиасти, играта Free Fire не само е в състояние да осигури забавление, но и е създала креативност за своите играчи.

Доказателството е, че те са в състояние да създадат думите на геймърите на Free Fire, които са забавни за всеки, който ги прочете.

Не вярвайте? Просто разгледайте думите на следните геймъри от FF! О, да, ако не сте доволни, можете да прочетете и специална статия за думите Free Fire.

Kamu tahu kenapa aku lebih suka main Free Fire dariapda chattingan? Karena mencari booyah lebih gampang daripada mencari topik pembicaraan.

Ditinggal pas lagi sayang banget itu sakit, tapi ditinggal pas lagi knocked out itu lebih sakit lagi.

Seindah-indahnya kamu punya kenangan sama mantan, tapi tak seindah kenanganku dengan Paloma saat ku booyah.

Free Fire bisa memberitahuku mana teman yang mau berbagi dan yang mau menang sendiri.

Booyah tanpa pengorbanan itu mustahil, seperti AWM tanpa scope.

Думи на геймърите на PUBG

Възможността за кратко да привлече вниманието на геймърите по целия свят с геймплея, който предлага, в момента играта PUBG е не само търсена от геймърите, но и от геймърите.

Е, за феновете на играта PUBG, които търсят интересни надписи, за да пишат в социалните медии, думите на следните играчи на PUBG може да са правилният избор, банда.

Di dalam game PUBG kami diajarkan bukan sekadar untuk berperang, namun kita di ajarkan bagaimana bertarung dan menjaga tim agar bisa mendapatkan Winner Winner Chicken Dinner.

Jika kamu turun di Pochinki, aku akan mengikutimu agar aku bisa menjagamu dari seseorang yang akan menyakitimu.

Cowok main game PUBG wajar karena cewek lebih suka ditembak daripada dikejar.

PDKT mu jangan seperti GTA, dikode baru peka. Seharusnya seperti PUBG, ketemu langsung tembak.

Jika aku mendapatkan scope 8x, akan kupergunakan untuk mengawasimu dari jarak jauh agar aku tahu seberapa buruk kelakuanmu dibelakangku.

ML Gamers Words

Не само добри в съставянето на мисии за печелене на игри, любителите на игрите на MOBA Mobile Legends също се оказват добри в съставянето на думи, нали знаете.

Е, за вас, играчът на Mobile Legends, мислите ли, че думите на следните геймъри на ML отговарят на реалността, нали?

Dear cewek, jika pacar kamu bales chat lama atau alasan mau tidur atau alasan ada kerjaan, percayalah pada saat itu mereka sedang mencari victory.

Kami player ML bukan Dilan

Kenapa gue lebih suka Mobile Legend daripada Motor GP? Karena gue lebih suka bantu temen daripada nikung temen.

Gue ajak mantan mabar di ranked terus gue AFK biar dia tahu rasanya ditinggalin itu gimana.

Pacar nyuruh berhenti merokok, gue berhenti merokok. Pacar nyuruh berhenti maen Mobile Legend, gue berhenti pacaran.

Kata-Kata Gamers Buat Pacar

Ngegombalin pacar pakai rayuan atau tebak-tebakan alay? Itu, sih, sudah terlalu mainstream, geng!

Coba deh gombalin pacar kamu pakai kata-kata gamers buat pacar berikut ini. Dijamin bikin tersipu malu!

Bersyukurlah buat kalian yang punya pacar seorang gamers khususnya wanita, karena pacar kalian bukan sibuk cari yang baru tapi mereka sibuk dengan game seru.

Aku tak seperti shotgun yang siaga menjagamu dari jarak dekat. Tapi, aku seperti AWM yang memantau dan menjagamu dari jarak jauh.

Cinta kita sama seperti AWM dan peluru magnum, sama-sama saling membutuhkan dan jika salah satu tidak ada maka dua-duanya tidak berguna.

Aku menembak di game saja belum tentu ON TARGET apalagi nembak kamu pasti MISSION FAILED.

Kamu bagaikan granat yang bisa mengejutkanku, hanya dengan senyuman manismu.

Kata-Kata Gamers Bahasa Inggris

Mau terlihat lebih keren dengan cara menggunakan caption bahasa Inggris? Kalau gitu kata-kata gamers bahasa Inggris berikut ini cocok banget buat kamu jadikan caption atau status di media sosial.

Only good gamer who can put up from any situations.

Hanya gamer sejati yang bisa bertahan di situasi apapun.

The only way to become the good gamer is learn, learn, and learn.

Satu-satunya cara untuk menjadi gamer yang baik adalah dengan belajar, belajar, dan belajar.

There's no zero chance when we're playing. Just try whether we would win or not.

Tidak ada harapan kosong saat kita bermain. Kita hanya perlu mencoba mau itu kalah atau menang.

You have to handle every situation to be a winner on a match.

Kamu harus bisa mengatasi segala situasi untuk menjadi pemenang dalam sebuah pertandingan.

There's no way to be a good gamer in a short time.. So you have to go carefully.

Tidak ada cara untuk menjadi gamer yang baik dalam waktu singkat.. Jadi, kamu harus berhati-hati.

Nah, itulah tadi kumpulan kata-kata gamers unik dan menarik yang sudah Jaka kumpulkan khusus buat kamu semua, geng.

Kamu anak gamers dan punya kata-kata gamers menarik lainnya? Boleh kok kamu share di kolom komentar bawah!

Baca juga artikel seputar Quote atau artikel menarik lainnya dari Shelda Audita.