5 най-добри HD игри, които могат да се играят на Android RAM 512MB

Е, за тези от вас, които може да искат да играят страхотни HD игри, но RAM все още е 512 MB, тогава можете да опитате някои от следните HD игри!

За геймърите на Jaka проблемът със забавянето вече не е нещо странно, защото това е един от най -често срещаните проблеми при игрите . Причините за изоставането при игра на игри също са много разнообразни, като твърде малка RAM или вграден в смартфон процесор е процесор от нисък клас . Този проблем обаче се отнася само за класни игри като HD игри.

Като цяло изискването да играете HD игри на смартфон е да имате поне 1 GB RAM , което също е класифицирано като много липсващо и ограничено. Но въпреки това, това не означава, че смартфоните с RAM под 1 GB не могат да играят HD игри . Виждате ли, има и някои висококачествени HD игри, които могат да работят на малък RAM смартфон или поне 512 MB RAM . Е, за тези от вас, които може да искат да играят страхотни HD игри, но RAM все още е 512 MB, тогава можете да опитате някои от следните HD игри!

  • 5 HD графични Android FPS игри, които могат да се играят на малък RAM смартфон
  • 5 аниме игри за Android с най-готините 3D графики в историята
  • 5 най-лоши игри с плагиатство, по-добре не играйте

5 най-добри HD игри, които могат да се играят на Android RAM 512 MB

1. Assassin's Creed Pirates

Първият е Assassin's Creed . Първоначално тази игра беше достъпна само на PlayStation и PC. Сега обаче той е достъпен за Android. На самия Android има няколко серии Assassin's Creed и една от тях е Assassin's Creed Pirates , в тази една серия всъщност не се различава много от другите серии, просто историята за добродетелта на тази игра е моряк.

Assassin's Creed е и една от най-известните игри, защото е игра от старо училище. И в момента Assassin's Creed все още се разработва. Говорейки за Assassin's Creed Pirates Android, може би мнозина питат, да, виждайки тази много HD графика, не изостава ли, когато се играе? Не, въпреки че вградената графика е много висока, тази игра може да работи на RAM смартфон под 1 GB и препоръчвам поне вашият смартфон да има 512 MB RAM.

2. Дива кръв

Wild Blood също е игра, която е не по-малко интересна. Тази игра е издадена за дълго време, но ентусиастите на тази игра растат всеки ден. Ако говорим за графика, ApkVenue не трябва да се притеснява. Причината е, че Wild Blood показва много сложна и перфектна графика .

В тази игра Wild Blood има много вълнуващи неща . Освен че имат качествен външен вид, дизайните на героите са и доста перфектни и уникални . Не само това, играта Wild Blood също е много лесна за игра. За да играете тази HD игра, трябва само да използвате 512 MB RAM смартфон .

3. Необходимост от скорост: Без ограничения

Need For Speed: No Limits е състезателна игра за Android, която е доста отлична по отношение на графиката. Може би Need for Speed: No Limits също е екшън игра , защото в тази игра има много вълнуващи сцени.

Need For Speed: No Limits предлага състезателна тема, която е малко по-различна от другите състезателни игри. Може да се каже Need for Speed: No Limits е състезателна игра, която е много екстремна .

Уникалността на играта Need For Speed: No Limits, според ApkVenue, е защото предлага много писти, забавна състезателна тема, плюс графиката на тази игра може да се конкурира с игрите на PlayStation. Не само това, в тази игра играчите ще бъдат представени и с десетки известни автомобили . Всъщност пристрастяването към тази игра не е в тежест, защото е доказано, че Need For Speed: No Limits е в състояние да работи безпроблемно с 512 MB RAM на Android .

4. Пясъчна буря: пиратски войни

Sandstorm: Pirate Wars е лека HD игра, която е напълно различна от останалите. Тук играчите ще почувстват истинското предизвикателство. Защо така? Защото тази игра представлява много трудна и напрегната мисия.

Sandstorm: Pirate Wars е игра с тематична битка и стрелбата е вашата работа! Въпреки че тази игра не се занимава със сюжет, наистина трябва да я играете. Защо? Тъй като играта Sandstorm: Pirate Wars също не е твърде тежка, за да можете да я играете на смартфон с минимална RAM 512 MB.

5. Ravensword: Shadowlands

Ако се интересувате повече от приключенски игри , тогава Ravensword: Shadowlands е една от най-добрите игри, които трябва да играете в момента. Ravensword: Shadowlands предлага много безплатно приключение и много широко проучване. Освен че показва много усъвършенствана HD графика, играта Ravensword: Shadowlands е и доста добра от гледна точка на игра, известна още като много вълнуваща ! Защото ще бъдете поканени да отидете на приключение, за да изкорените гиганти на много широка сцена.

За да бъда честен, има много интересни страни на тази една игра , като дизайна на героя, който изглежда лаконичен, плюс тази игра също показва много добра гледка. Съдейки по външния му вид, става ясно, че Ravensword: Shadowlands ще бъде труден за игра. Но се оказва, че тази игра е много стабилна, когато се играе , дори в 512 MB RAM тя може да работи безпроблемно.

Това са 5-те най-добри HD игри за Android, които могат да се играят на 512 MB RAM . Как Заинтересовани ли сте? Или все още се съмнявате? Не е нужно да се притеснявате, защото петте HD игри по-горе са доказани от самите ApkVenue, че могат да работят стабилно на смартфони от спецификации от нисък клас. Късмет!