6 вълнуващи състезателни игри, които могат да се играят онлайн или офлайн на Android

Е, 6-те игри, които ApkVenue ще обсъдят по-долу. Освен забавление, можете да изберете да играете онлайн или офлайн. Вижте следните рецензии.

Състезателните игри или състезанията изглежда дават друга алтернатива на любителите на състезанията да правят превишена скорост с богат избор от превозни средства, без да се налага да навредят на никого. Шофирането с пълна скорост, изпреварването и превъзхождането на опонентите с разнообразна арена на пистите кара повечето геймъри да харесват този жанр на една игра.

Богат избор от състезателни игри е готов да поглези феновете, които искат да изпитат усещането за състезания само със смартфон. Подобно на 6-те игри, които ApkVenue ще обсъди по-долу. Освен забавление, можете да изберете да играете онлайн или офлайн. Вижте следните рецензии.

  • Тези 5 героя на магьосници ОКОНЧАТЕЛНО могат лесно да ви отведат до легендарния ранг
  • Тези 5 елемента могат да ви накарат да се класирате по-бързо в мобилните легенди
  • 5 героя, подходящи за самостоятелна игра, за да стигнете до Mythic Mobile Legends

6 вълнуващи състезателни игри, които могат да се играят онлайн или офлайн на Android

1. Истински състезания 3

Третата серия на Real Racing, която беше пусната през февруари 2013 г. , предлага вълнуваща състезателна сензация за играчи с разнообразни готини действия. Има много възможности за избор на най -добрите автомобили, които да използвате на пистата с вълнуващ геймплей и перфектна система за управление.

Зашеметяващата графика ви позволява да видите колите, които ще използвате с много подробности , както и местата, които се използват за състезанията. Можете да правите онлайн и офлайн състезания свободно в Real Racing 3 .

2. Asphalt Xtreme: Rally Racing

Тази състезателна игра ще тества инстинктите и способността ви да контролирате автомобил на състезателна арена. Има няколко типа офроуд превозни средства, които ще ви дадат усещането за шофиране с уникален геймплей. Можете да се състезавате офлайн, без да се налага да се свързвате с интернет. Ако обаче искате да сравните своите състезателни умения с конкуренти от цял ​​свят, можете да използвате онлайн режима и да се състезавате в мултиплейър в реално време .

3. Alphalt 8: Airbone

Asphalt 8: Airbone е състезателна игра, която е доста тежка за игра на Android, но е еквивалентна на качеството и забавлението, което играчите ще получат, когато го играят. Асфалт 8: Airbone предоставя над 40 автомобила, които можете да избирате от известни марки като Ferrari до Lamborghini .

Можете също да правите високи скокове с пълна скорост на състезателната писта, която се провежда в различни страни. Може да се играе онлайн или офлайн, Alphalt 8: Airbone гарантирано ще ви накара да почувствате усещането за истински състезания .

4. GT Racing 2: The Real Car Exp

Има повече от 60 превозни средства с различни известни марки, които ще ви посрещнат в тази състезателна игра. Можете да практикувате състезателните си умения, като се състезавате офлайн, преди да предизвикате играчи от цял ​​свят в онлайн мултиплейър режим. Има толкова много състезателни действия, които можете да направите, за да покажете колко добре можете да контролирате играта с този много вълнуващ геймплей.

5. Велосипедни състезания 2

Ако ви е скучно от автомобилните състезания и искате да опитате мотоциклетни състезания, тогава можете да опитате тази игра за Android. Bike Racing 2 осигурява усещането за мотоциклетни състезания с елегантна графика и богат избор от интересни пътеки . Можете да играете офлайн или онлайн с други играчи, за да тествате адреналина си с различните препятствия, с които ще се сблъскате по време на състезанието.

6. Super Bike Racer

Друга много вълнуваща и пристрастяваща мотоциклетна игра. Super Bike Racer има 3D изглед, който прави визуализацията доста реалистична. Лесен за овладяване контрол на играта, както и уникален геймплей правят тази игра толкова забавна.

Освен това по време на състезанието ще бъдете почерпени с красиви гледки . Местата, използвани за състезания, са достатъчни, за да се почувствате предизвикани . Готиното е, че можете свободно да решите дали да играете онлайн или офлайн.

И така, това са 6 вълнуващи състезателни игри, които можете да играете онлайн и офлайн на Android . За любителите на състезателните игри изтеглете играта сега, да тръгваме!