Това е най-добрият стартер за iPhone на Android, който трябва да знаете

Ако искате да погледнете iOS на вашия Android смартфон, изтеглете един от стартовите устройства в следващия списък!

Чарът на iPhone за потребителите на смартфони наистина е доста притеснителен за много потребители. Не е изключение за потребителите на Android. Също така понякога трябва да се чувствате отегчени, ако видите интерфейса на смартфона, това е всичко.

Изкушава ли ви се интерфейсът на Android да наподобява iPhone ? Опитайте някои от най -добрите стартери за iPhone на Android, за да изглежда мобилният ви телефон по-привлекателен.

  • 50 милиона изтегляния! Това е най-продаваното приложение за стартиране на Android
  • Интелигентни и прозрачни теми, Ето 5 причини да опитате Microsoft Launcher
  • 10 най-готини приложения за стартиране на Android

Опитайте този Iphone Launcher за вашия Android

Искате ли вашият Android да изглежда като iPhone ? Сега, благодарение на възможностите на Android с отворен код , можете да персонализирате интерфейса на Android, за да наподобява iPhone. Изпробвайте някои от най-добрите стартери за iPhone на Android, за да направите интерфейса по-привлекателен.

1. CleanUI

Чрез този стартер ще получите удобен, изчистен външен вид и ще получите различни ефекти, които са много подобни на iOS. Просто в този стартер иконите на Android не могат много да приличат на iPhone устройството.

Ако обаче използвате този стартер, автоматично има няколко функции като контролен център, известия, приложения за списък с азбуки и някои контакти, които ще се променят като на iPhone.

Apps Desktop Enhancement CleanUI DevTeamHK ИЗТЕГЛЯНЕ

2. Nova Launcher + TrueiOS

Този стартер ви позволява да персонализирате външния вид на джаджи, икони, жестове и ефекти. Можете да намерите този стартер в Google Play Store безплатно или безплатно . Обикновено нещо, което е обозначено като безплатно или безплатно, е много примамливо. Особено за стартер, който ще подобри външния вид на вашия Android.

Софтуер TeslaCoil ИЗТЕГЛЯНЕ Браузърни приложения

3.6 Plus iOS Launcher

Ако искате да получите интерфейс, който прилича на iPhone 6 , изберете този стартер. Този стартер за iOS 6 Plus може да направи телефона ви с Android да изглежда много привлекателен . Изкушавате ли се да имате стартер като този?

Спокойно, можете да го получите много лесно. Опитайте да отворите приложението Google Play Store на мобилния си телефон. След това можете да изтеглите този стартер безплатно.

Въпреки това, има и обратна страна този стартер. Ако инсталирате този стартер, телефонът ви с Android ще бъде пълен с реклами, разпръснати наоколо.

4. iLauncher

Искате ли да получите хладен и чист стартер? Изберете iLauncher . Чрез този стартер можете да мобилизирате лесно, бързо и леко. Така че, инсталирането на този стартер няма да направи вашия Android бавен . Вашият мобилен телефон с Android ще може да изглежда очарователно, без да причинява бавно зареждане . Това не е ли много изгодно?

5. OS10 Launcher за телефон 7

Този стартер е много лесен за използване. Ефективността на вашия Android няма да бъде нарушена, като инсталирате този един стартер. В допълнение, в това приложение ще получите много пълен дисплей като iPhone . Много интересно, нали?

6. iLauncher OS 9

Чрез този стартер можете да се отправите към приключение, като създадете приложения за шум, като натиснете иконата на екрана. Това не е ли много интересно? Когато обаче инсталирате този стартер, няма да получите функцията 3D Touch .

7. Pro 8 Launcher

Ще получите функция за прозрачен тапет , която е много готина. Освен това тези тапети имат и много висока разделителна способност . Можете също така да се възползвате от функцията за заключване на екрана с щифт за заключване . Чрез този стартер ще получите разнообразие от страхотни изгледи на тапети безплатно или безплатно. Леле, много изгодно нали?

8. Стартер за iPhone 7

Обикновено инсталирането на допълнителни приложения или стартери води до това, че вашият мобилен телефон с Android е по-разточителен от батерията . Ако искате да инсталирате стартер, който не изразходва батерията, решението е да инсталирате този стартер за iPhone 7 . Инсталирането на този стартер обикновено е икономично, така че не губи батерията на Android .

9. Един стартер

One Launcher е един от най-популярните стартери за iPhone и се нарежда на високо място в Google Play Store. Този стартер вече има интерфейс и икони , които много приличат на iPhone.

Освен това можете лесно да се придвижите до иконите на екрана, защото този стартер има опция за плъзгане или плъзгане . Можете също да активирате режим с една ръка, когато искате да използвате Android само с една ръка .

Това са някои приложения за Android, които могат да направят мобилния ви телефон да изглежда подобно на iPhone . Разбира се, нито един от тези стартери не е перфектен. Ако искате перфектния, по-добре преминете към iOS, нали?