гледайте филма godzilla (2014) пълен филм

Наистина ли искате да гледате филма „Годзила“ (2014), но объркани къде? Не се притеснявай, банда. Вижте следната статия на ApkVenue, да!

Годзила е една от легендарните фигури на чудовища от Япония, която е популярна в целия свят. Годзила се появява за първи път в японски филм през 50-те години на миналия век.

Тъй като това чудовище е толкова легендарно, знаете ли, филмът за Годзила е рестартиран няколко пъти. Първо, през 1998 г. и второто през 2014 г. вчера.

Ако сте фен на филми с чудовищна тематика, със сигурност наистина сте любопитни към филма Godzilla (2014) , нали? Вижте следната статия на Jaka, банда.

Гледайте безплатен филм Godzilla (2014)

Иширо Серизава и Вивиен Греъм са изследователи, посетили Филипините, за да проучат големи свлачища в минни райони.

Те открили 2 големи пашкула, а също и скелета на гигантско същество.

Не след дълго същото земетресение се случи в района на Джанджира, Япония. Земетресението предизвика свлачища в ядрената зона, така че трябваше да се изолира.

15 години по-късно Форд Броуди е женен и живее в Сан Франциско. Форд и семейството му са жители на свлачищната ядрена зона Джанджира.

Форд се връща в САЩ, докато Джо Броуди , баща му, остава в Джанджира, за да наблюдава ядрения реактор там.

Джо вярва, че голямото земетресение преди 15 години не е нещо естествено. Той продължава да изследва причините и възможностите, които съществуват.

Предположението на Джо беше вярно, банда. Пашкулът, открит преди 15 години във Филипините, се оказа пашкулът на опасно гигантско създание, наречено Муто .

Свирепото муто започна да заплашва човешкия живот на земята. Хората не могат да се бият сами с Муто, но Серидзава вярва, че Годзила може да победи Муто.

Godzilla Movie Fun Facts (2014)

Преди да гледате филма, може да ви е интересно да знаете някои интересни факти от филма „Годзила“ (2014). Ето някои от тях.

  • Тялото на Годзила е покрито с белези, точно както в оригиналния филм "Годзила" от 50-те години. Първоначалната му цел беше да покаже раните и страданията на жителите на Хирошима и Нагасаки от атомните бомби.

  • Звуковият дизайнер на Godzilla използва високоговорители с височина 12 фута и ширина 8 фута, за да направи ревът на Godzilla по-реалистичен и отекващ.

  • Първоначално се планираше Годзила да бъде намерена замръзнала в леда в Сибир, но това не се случи, защото беше идентична със сцената във филма „Човек от стомана“ (2013)

  • Филмът "Годзила" (2014) излезе, за да съвпадне с 60-годишнината от оригиналния филм за Годзила.

Гледайте безплатен филм Godzilla (2014)

Информация Годзила
Отзиви (Брой рецензенти) 6,4 (357 056)
Продължителност 2 часа 3 минути
Жанр Екшън, Приключенски, Sci-Fi
Дата на излизане 16 май 2014 г.
Директор Гарет Едуардс
Играч Арън Тейлър-Джонсън, Елизабет Олсен, Брайън Кранстън

След като изгледахте трейлъра на филма „Годзила“ (2014), заинтересувахте ли се от гледането на този един екшън филм? Ако е така, просто щракнете върху връзката по-долу, банда.

>>> Гледайте безплатен филм Godzilla (2014) <<<

Това беше статията на Яка за филма „Годзила“, която излезе през 2014 г. Какви други филми бихте искали да гледате, банда?

Напишете отговора си в колоната за коментари, да!

Прочетете също статии за гледане на филми или други интересни статии от Prameswara Padmanaba