5 най-добри приложения против комари за android 2019 | не е измама!

Комарът се превърна в наш общ враг поради болестта, която носи. За това ApkVenue ви дава препоръка за най-доброто приложение против комари на Android!

Има ли хора, които са доволни от присъствието на комари? Освен комиксите, Джака никога не е имал хора, които искат да защитят човешките права на комарите да живеят като другите живи същества.

С различните видове болести, които носи, ние винаги искаме да отблъснем комарите, които идват при нас, дори като използваме различни видове инструменти и лекарства.

Но знаете ли, че има доказани приложения против комари ? Е, ApkVenue ще ви даде 5-те най-добри препоръчани приложения, банда!

Най-добро приложение срещу комари 2019

Комарите ( culicidae ) са насекоми, които имат много видове. Има поне 41 вида комари, които са разпространени по целия свят.

Някои от болестите, пренасяни от комари, включват малария , треска от денга , жълта треска и елефантиаза .

Човек използва различни средства за унищожаване на популацията от комари, вариращи от горива за употреба на наркотици, инхалатор и използване на лосион против комари.

С развитието на технологиите можете да отблъсквате комарите с мобилния си телефон! Разбира се, трябва да изтеглите допълнителни приложения, които функционират за отблъскване на комари.

1. Anti Fly Sound

Първото приложение против комари, което ApkVenue ще препоръча за вас, е Anti Fly Sound . Това приложение получава доста положителни препоръки от потребителите.

Как това приложение може да отблъсне комарите? Правите това, като издавате ултразвуков звук, който ще смущава летящи насекоми (комари, мухи), но е безопасно за хората.

Честотата, излъчвана от това приложение, варира от 18 до 23 kHz. Всичко, което трябва да направите, е да се уверите, че сте го включили при голяма сила на звука .

Информация Anti Fly Sound
Разработчик Флиртове
Отзиви (Брой рецензенти) 4,4 (16 466)
Размер 3.7MB
Инсталирайте го 500 000+
Android Минимум 4.0.3
Изтегли Връзка

2. Честотен генератор

Това приложение всъщност не функционира специално за отблъскване на комари. Просто това приложение може да излъчва честоти между 20 Hz и 20 000 kHz, така че можете да го използвате за това.

Можете също да използвате честотния генератор, за да тествате високоговорителите на мобилния си телефон или да проверите способността си за слушане.

Можете също да използвате вибрациите, генерирани от това приложение, за да премахнете водата от високоговорителя, ако мобилният телефон току-що е бил потопен във вода.

Информация Честотен генератор
Разработчик Hoel Boedec
Отзиви (Брой рецензенти) 4,4 (3,686)
Размер 2.7MB
Инсталирайте го 1,000,000+
Android Минимум 4.0
Изтегли Връзка

3. Комарен звук

От името на това приложение може би се досещате, че това приложение ще издава звуци на комари. И така, може ли приложението Mosquito Sound да отблъсква комарите?

Да, но не чрез използване на банда звуци на комари. Подобно на предишното приложение, това приложение може да произвежда високочестотни звуци, които могат да обезпокоят комарите.

Честотите, генерирани от това приложение, са в диапазона от 9 kHz и 22 kHz.

Информация Звук от комари
Разработчик Just4Fun
Отзиви (Брой рецензенти) 3,8 (17 797)
Размер Варира според устройството
Инсталирайте го 1,000,000+
Android Минимум Варира според устройството
Изтегли Връзка

Още препоръки за приложение. . .

4. Ултразвукова бариера

Освен това има приложение, наречено ултразвукова бариера, което е фокусирано върху това да бъде чуто от животните. Можете директно да изберете какво искате да изгоните.

Има шест възможности за избор, а именно Fly (16 kHz), Mosquitoe (17 kHz), Dog (18 kHz), Cat (19 kHz) и Rat (20 kHz).

Как така има само пет животни? Тъй като един се казва Youngster, който ще извежда честота от 15 kHz.

Информация Ултразвукова бариера
Разработчик USE Engineering Corporation
Отзиви (Брой рецензенти) 3,5 (1,335)
Размер 8.7MB
Инсталирайте го 100 000+
Android Минимум 4.0
Изтегли Връзка

5. Генератор на звукови вълни Sonic

Последното приложение, което ApkVenue ще препоръча за вас, е Sonic Sound Wave Generator . В честотния диапазон, предоставена от това приложение варира от 1 Hz до 25 кХц.

Това приложение разполага с режим за отблъскване на комари, за да отблъсне комарите. В допълнение, това приложение също често се използва за отстраняване на проблемни високоговорители за мобилни телефони.

Информация Sonic Sound Wave Generator
Разработчик Пожарни стрелци
Отзиви (Брой рецензенти) 4,5 (260)
Размер 5.2MB
Инсталирайте го 10 000+
Android Минимум 4.0.3
Изтегли Връзка

Това са петте най-добри приложения за отблъскване на комари от JalanTikus. ApkVenue обаче не може да обещае, че ще бъде 100% успешен от бандата, защото някои са успешни, други не.

Ясното е, че трябва да поддържате дома или стаята си чисти, така че комарите да не желаят да се отбиват и да смучат кръвта ви!

Прочетете също статии за приложения или други интересни статии от Fanandi Ratriansyah