как да закупите uc pubg чрез кредит, go-pay и т.н., пълно!

Как да закупите евтин UC PUBG може да се направи с различни начини на плащане, един от които е чрез кредит. Искате ли да знаете как? Следвайте този урок!

Как да закупите UC PUBG може да се направи по няколко метода, като се започне от кодове на ваучери в Google Play, преводи от банкомат, до чрез кредит.

Понастоящем закупуването на UC, известен още като Unknown Cash в PUBG, наистина е един от начините, по който можете да се насладите на по-вълнуващ геймплей, тъй като той има много добри кожи.

Играта на PUBG Mobile е непълна, ако нямате изключителни кожи и оръжия! Не е ли?

Сега, за да направите външния си вид още по-хладен, разбира се, първо трябва да попълните UC PUBG Mobile, банда.

За тези, които не разбират, тук ApkVenue ще прегледа как да закупите UC PUBG евтино и безопасно и можете да получите много бонуси в изобилие, знаете ли! Любопитни ли сте

Най-лесният и евтин начин за допълване на UC PUBG Mobile!

Така че този път ApkVenue ще обясни как да закупите UC PUBG Mobile дори без кредитна карта. Тук можете да платите с помощта на кредит, минимаркети, преводи на банкомати, за да използвате Go-Pay салда.

Любопитни ли сте за пълните стъпки? Преди да започнете урока за това как да попълните UC PUBG, ApkVenue ще обясни първо какво е UC за тези от вас, които не знаят, тук!

Какво е Unknown Cash (UC) в PUBG Mobile?

Преди да обсъждаме допълнително, ApkVenue първо обясни какво всъщност е UC PUBG Mobile. Така че Unknown Cash, известен още като UC, може да се каже, че е цифрова валута в играта PUBG Mobile.

По-късно UC PUBG Mobile, който вече имате, може да се използва за закупуване на първокласни предмети, от инвентара до кожите на оръжията. Не е ли интересно?

Като имате изобилие от UC, със сигурност можете да имате всички първокласни и ограничени издания , за които жадувате. Както и да е, гарантирано да съм султан!

ВИЖТЕ СТАТИИ

Как да закупите UC PUBG чрез официалния сайт

За тези от вас, които искат да попълнят UC PUBG Mobile, можете лесно да го направите чрез официалния уебсайт на тази игра, банда.

Методът е гарантирано наистина лесен, знаете ли! За да бъдете по-ясни, вижте стъпките по-долу, да!

Стъпка 1 - Отворете официалния сайт за плащане

 • Първо, можете да отворите приложението на браузъра на мобилния си телефон. След това посетете официалния уебсайт на PUBG Mobile, за да извършвате плащания в Индонезия.

 • След това просто трябва да изберете да въведете с помощта на идентификатор на символ или да влезете с акаунт във Facebook.

Стъпка 2 - Въведете PUBG Mobile Account ID

 • Ако сте объркани при въвеждането на идентификатор на символ, можете да го намерите на страницата Основна информация , която е в менюто Профил в горния ляв ъгъл на екрана.

 • След това просто трябва да копирате и поставите идентификатора, който е под вашия псевдоним на PUBG Mobile.

Стъпка 3 - Изберете начин на плащане

 • Ако сте влезли, уверете се, че информацията за акаунта съвпада с акаунта, който имате, банда!

 • След това изберете желания начин на плащане, чрез кредит, превод от банкомат и други.

 • Например тук ApkVenue избира Go-Pay , така че се уверете, че имате баланс и попълнете, както е описано в следните стъпки: Как лесно да попълните Go-Pay!

Стъпка 4 - Изберете UC Nominal

 • След това изберете номинала, който искате да попълните, и докоснете бутона Напред .

 • Ако имате приложението Go-Jek, можете да платите директно, като докоснете бутона Продължи към приложението GO-JEK . Ако не, можете също да покажете QR кода.

Стъпка 5 - Проверка на плащането

 • И накрая, всичко, което трябва да направите, е да потвърдите плащането, като докоснете бутона Плащане и балансът ви в Go-Pay автоматично ще бъде приспаднат

Стъпка 6 - Готово

 • Готово, де! За да потвърдите дали балансът на UC PUBG Mobile е влязъл или не, всичко, което трябва да направите, е да отворите тази игра за битка с кралски игри и да проверите в горния десен ъгъл.

Как да закупите UC PUBG чрез кредит чрез игри

Освен че преминавате през официалния уебсайт, вие също се опитвате да закупите UC PUBG чрез кредит чрез играта директно. Така че, не е нужно да си правите труда да отваряте други приложения или сайтове, банда.

Стъпка 1 - Отворете приложението Play Store

 • Ако никога преди не сте активирали метода на плащане чрез кредит чрез игра, трябва да следвате тази стъпка, банда.

 • Влезте в приложението Google Play Store , щракнете върху менюто в горния ляв ъгъл. След това изберете менюто Начин на плащане .

 • След това се уверете, че мобилният оператор, който използвате, е инсталиран, за да можете да попълвате UC PUBG чрез кредит, банда.

Стъпка 2 - Отворете PUBG Mobile

 • Отворете играта PUBG Mobile на мобилния си телефон. Уверете се, че отвореният акаунт е акаунтът, който ще попълните.

 • След това натиснете бутона плюс (+) горе вдясно, точно до UC номера.

Стъпка 3 - Изберете Общо UC

 • След това изберете количеството UC, което искате да купите. Можете също да видите цената в долари.

 • Натиснете сумата на UC, която искате да купите, след което ще видите изскачащо известие от Play Store, за да извършите плащане. Веднага можете да видите общата сума, която трябва да бъде платена.

 • За това как да закупите UC PUBG чрез Telkomsel, Indoesa и други импулси, изберете опцията на клетъчния оператор, който използвате. След това сканирайте пръстовия отпечатък.

Стъпка 4 - Готово

 • Просто изчакайте няколко минути и UC PUBG автоматично ще се запълни, банда.

Как да закупите UC PUBG чрез Codashop

Можете също така да закупите UC PUBG чрез най-евтините и най-надеждни места за закупуване на UC като UniPin, Midasbuy, My Items, до Codashop.

Но този път ApkVenue ще прегледа как да закупите евтини UC PUBG чрез Codashop. Имайте предвид, че този метод не е много по-различен, ако искате да попълните другаде.

За да не се бави, просто отидете на пълния урок в обяснението по-долу, банда!

Стъпка 1 - Посетете сайта на Codashop

 • Първо отворете приложението на браузъра на мобилния си телефон или лаптоп. След това посетете сайта на PUBG Codashop на URL "//www.codashop.com/id/pubg-mobile-uc-redeem-code" .

 • Тук ApkVenue го пробва чрез лаптоп устройство. Но как да закупите UC PUBG чрез Codashop чрез HP, не е много по-различно, наистина!

Стъпка 2 - Изберете UC ваучер

 • След това можете да изберете номиналния UC ваучер, който искате да купите. Codashop предоставя PUBG UC допълнения, започвайки от 60 UC до 8100 UC.

Стъпка 3 - Изберете начин на плащане

 • В долната част можете да видите различни начини на плащане, които могат да бъдат направени. Изберете това, което искате.
 • За съжаление не можете да закупите UC PUBG Mobile с кредит Codashop, тъй като няма налична опция за намаляване на кредита.

Стъпка 4 - Въведете имейл

 • Въведете вашия активен имейл адрес, за да изпратите кода на ваучера на UC PUBG, банда. След това щракнете върху бутона Купи сега .

Стъпка 5 - Въведете телефонен номер

 • Тук ApkVenue избира опцията за плащане чрез OVO. И така, въведете номера на OVO, след това натиснете бутона Продължи .

 • Уверете се, че имате достатъчно баланс, добре! Ако не, можете първо да попълните OVO, за да можете да продължите процеса на плащане.

 • Кодът на ваучера ще бъде изпратен на имейла, който сте включили, и можете веднага да го използвате, така че UC PUBG да се увеличи според номинала, който сте закупили преди.

Освен че използвате браузъра, можете да попълните и UC PUBG чрез приложението Codashop, което можете да получите чрез връзката по-долу.

Помощни програми за ИЗТЕГЛЯНЕ

Сега това е начинът да закупите UC PUBG чрез кредит, Go-Pay и други, за да можете да отворите Premium Loot Crate и да получите премиум артикули, банда.

Можете също така да направите метода, който ApkVenue преди това е обяснил директно от играта, или чрез доверен сайт, който може да бъде достъпен чрез компютър или HP.

Прочетете също статии за PUBG Mobile или други интересни статии от Tia Reisha .