как да направите готино лого на esports на android

Искате да направите страхотно лого на отбора като логото на EVOS? Тук ApkVenue преглежда как да направите страхотно лого за eSport на Android, което можете да опитате (подходящо за ML, FF и PUBG).

Не само за забавление. Може би някои от вас също са сформирали отряд и искат да създадат свой собствен екип за eSport , нали?

Всъщност, с eSport сцената, която бързо се увеличава, наистина има възможности да бъдете като известни eSport екипи като RRQ , EVOS , Bigetron и други, банди.

Но преди това има неща, които трябва да подготвите! Особено, ако това не е страхотно лого на отбора, за да повишите нивото на увереност.

Любопитно как да го направя? Хайде, нека първо разгледаме отзивите за това как да направите страхотно лого за eSports за Mobile Legends, PUBG и Free Fire, веднага използвайте телефона си с Android по-долу!

Колекция от начини да направите страхотно лого за eSport на Android, то може да бъде подобно на логото на EVOS!

Логото, което ще създадете по-долу, може да се използва за няколко нужди. Например логото на гилдията на FF , логото на отбора ML и други.

Източник на снимката: revivaltv.id (Логото на ML на отбора на EVOS става все по-ожесточено, тъй като спечели няколко национални и международни турнира)

Като направи страхотно лого, например като логото на EVOS, което взема иконата на тигър, то със сигурност ще отразява екипния дух и ще сплаши противниковия отбор .

За да създадете такова лого на eSport , сега можете да се възползвате от вашия телефон с Android. Има поне два лесни метода, които можете да направите, чрез заявление или онлайн !

Как да създадете eSport Лого на PixelLab (Приложение за Android)

Първо, можете да направите лого на eSport squad, като използвате приложението Android. Къде в тази статия ApkVenue ще използва приложение за редактиране на снимки, наречено PixelLab .

По-долу са стъпките за това как да се създаде eSport лого на PixelLab че можете да следвате, банда.

Стъпка 1 - Изтеглете PixelLab App & Logo Material

 • Първо, първо изтегляте приложението PixelLab и eSport Logo Material, чиито данни ApkVenue е подготвил чрез връзката по-долу.
Apps Photo & Imaging App Holdings ИЗТЕГЛЯНЕ

Изтеглете материал за лого на eSport: Тук!

Стъпка 2 - Инсталиране и извличане на лого материал

 • Инсталирайте приложението PixelLab на вашия мобилен телефон с Android и извлечете eSport Logo Material във формат .RAR във вашата вътрешна памет.
 • Поставете папката eSport Logo Materials на място, което лесно можете да намерите, банда.

Стъпка 3 - Промяна на фона

 • Ако е така, сега можете да отворите приложението PixelLab. Първият път, когато изберете типа фон , можете да го намерите в менюто на плъзгача в долната част.

Стъпка 4 - Добавете лого на eSport

 • След това добавете материала за лого на eSport , като докоснете раздела с правоъгълна икона в долната част, след което изберете опцията Import . Изберете логото, което искате да използвате.

Стъпка 5 - Позиционирайте логото

 • След това разположете логото по такъв начин, че да слоя , който използвате в приложението PixelLab.

Стъпка 6 - Копирайте слоя с лого

 • PixelLab ви позволява да използвате повече от един слой в приложението. За да използвате различен цвят, ApkVenue ще използва два слоя с лого, банда.
 • За да копирате слой , всичко, което трябва да направите, е да докоснете иконата на слой в горния десен ъгъл. След това докоснете иконата до ключалката и изберете Копиране .

Стъпка 7 - Центрирайте позицията на логото

 • Автоматично слоят с лого ще бъде на две, както е показано по-долу. След това можете да преместите логото така, че да е в средата.
 • Номерът е просто да се върнете в менюто Layer , да изберете слоя , да докоснете иконата до ключалката и да изберете опцията като маркирана ApkVenue.

Стъпка 8 - Променете цвета на лого на долния слой

 • За да промените цвета на логото, трябва само да изберете слоя, който искате да промените. Тук първо ще сменим цвета на черен, като използваме слоя с лого по-долу.
 • След това отидете в раздела с иконата шестоъгълник и изберете опцията Цвят . След това активирайте превключвателя и изберете цвета, който искате да използвате.

Стъпка 9 - Премахнете цвета на лого на горния слой

 • Превключете към горния слой , тук трябва да премахнете черния цвят, за да изведете цвета на задния слой . Методът е в раздела с правоъгълна икона, отивате в опцията Erase Color .
 • Активирайте Google , след което изберете инструмента за избор на цвят, за да изберете черната част на логото, така че да се появят цветовете в долния слой .

Стъпка 10 - Променете цвета на логото на горния слой

 • Направете същите стъпки като в точка 8, ако искате да промените цвета, който е на най- горния слой , банда.
 • Можете също така да се забъркате с логото, като добавите различни ефекти, като 3D ефекти, сенки и други.

Стъпка 11 - Добавяне на текст

 • Можете също да добавите текст, като докоснете раздела с иконата "А" и изберете опцията Текст , докато на слоя се изписва "Нов текст" .

Стъпка 12 - Променете текста на лого

 • За да промените текста на логото, трябва само да докоснете два пъти секцията „Нов текст“ и да промените името по ваш вкус. Ако имате, просто натиснете OK .

Стъпка 13 - Промяна на шрифта на лого

 • След това можете да смените логото на шрифта , като отидете на шрифта вариант на един и същ раздел . PixelLab предоставя голям избор от шрифтове, които можете да използвате.
 • Ако изборът на шрифтове е по-малък, можете да инсталирате и първия шрифт по поръчка Jaka, който вече е включен в логото на файла Esport по-горе.

Стъпка 14 - Запазете логото

 • Направете едно проучване за създаването на eSport лого на PixelLab след творчеството си, банда. Ако сте сигурни, че просто трябва да го запазите.
 • Тук просто докоснете иконата Save в чантата и изберете Save as Image, за да запазите във формат .JPG.

Стъпка 15 - Готово

 • И накрая, просто трябва да направите настройки като формат на изображението и разделителна способност, ако имате, всичко, което трябва да направите, е да докоснете Запазване в галерията .
 • Това е в резултат на eSport логото че ApkVenue направен чрез приложението PixelLab. Какво мислиш?

DISCLAIMER:


Cara membuat logo eSport di PixelLab yang Jaka praktikkan ini memang belum maksimal karena waktu pembuatan yang terbatas. Dengan waktu yang lebih lama, tentuk kamu bisa berkreasi semaksimal mungkin dengan menambahkan berbagai efek.

Как да направите лого на eSport без приложение ( онлайн )

Ако ви мързи да инсталирате приложение, има и начин да създадете онлайн лого на eSport, известен още без приложение, което можете да направите директно през браузъра на вашия телефон с Android.

Как да? Елате да видите пълните стъпки по-долу!

Стъпка 1 - Отидете на сайта Placeit

 • Първо, отворете браузъра прилагането на вашия смартфон и да преминете към Placeit сайта ( //placeit.net/ ). За да започнете да създавате вашето лого, просто изберете опцията Шаблони за игрови лого , както следва.

Стъпка 2 - Изберете шаблон за лого на отбор

 • След това просто трябва да изберете шаблона за лого на FF или ML, който искате да използвате. Placeit предоставя до повече от 1000 шаблона, които можете да използвате.

Стъпка 3 - Променете текста на лого

 • Отидете в раздела Текст, за да промените текста на логото по ваш вкус. Тук можете също да изберете вида на шрифта и цвета, предоставени от Placeit.

Стъпка 4 - Променете цвета на фона

 • След това променете цвета на фона в раздела Фон чрез предоставения цветен панел.

Стъпка 5 - Променете илюстрацията на лого

 • Ако логото илюстрация не се побира всичко, което трябва да направите е да отидете до Основният цвят раздела и изберете логото препоръчани от Placeit.
 • Можете също да изберете други опции, като въведете ключова дума в предоставената колона и изберете желаната комбинация от цветове.

Стъпка 6 - Променете фоновия ефект

 • Има и опция за промяна на фона ефект намерен на ефекти фон раздела , които можете да изберете, както ви харесва.

Стъпка 7 - Запазете логото на eSport

 • Placeit е първокласна услуга, така че не можете да изтегляте висококачествени файлове с лого, без да направите опция за плащане.
 • За да надхитрите, можете да направите екранна снимка на екрана на мобилния телефон и да го изрежете в съотношение 1: 1. Достатъчно лесно, нали?

DISCLAIMER:


Pastikan koneksi internet cepat dan stabil selama membuat logo eSport online di Placeit. Logo yang kamu unduh hanya beresolusi rendah dan terdapat watermark, walaupun nggak terlalu mengganggu saat kamu gunakan di dalam game, geng.

Видео: Списък на най -богатите отбори за eSport в света, някой от Индонезия?

Е, това е как да направите страхотно лого на eSport директно на мобилен телефон с Android, банда. Можете също да го използвате за логото на отбора Mobile Legends, Free Fire, PUBG или други игри.

Така че е доказано, че не е нужно да използвате дизайнерско приложение като Adobe Photoshop, за да създадете страхотно лого на отбора , нали?

Така че, опитайте и споделете резултатите от вашето лого в колоната за коментари по-долу!

Прочетете също статии за лога или други интересни статии от Даниел Кахяди .