от убийство до изнасилване! Това са 5-те най-противоречиви игри, направени в Япония

Не всички игри, произведени в Япония, получават възторжени отзиви от геймърите. Е, следващите 5 игри предизвикаха противоречия, тъй като техният геймплей се счита за необичаен и негоден за игра.

Япония наистина е добре известна като една от страните, допринесли значително за игралната индустрия. Игрите, произведени в Япония, са доста популярни сред геймърите от цял ​​свят. Не е изненадващо, че разработчиците от Sakura Country често пускат игри с цялата им уникалност. Добър за компютър, мобилни устройства и други игрови конзоли .

Не всички игри, произведени в Япония, обаче получиха топло посрещане от геймърите. Не са малко игрите, които се считат за лоши, дори предизвикват противоречия . Подобно на следващите 5 игри, които предизвикват противоречия, тъй като геймплеят се счита за необичаен и негоден за игра.

  • 7 игри с малък размер HD за Android със сложна графична конзола за игри
  • Освен че са забавни, тези 5 игри могат да бъдат източник на доход, ето как ...

5 най-противоречиви игри, направени в Япония

1. Yandere Simulator

Игра от разработчика YandereDev създаде противоречия дори преди официално да бъде пусната и все още е в процес на разработка. Как така? Тази компютърна симулационна игра има геймплей и сюжет, който учи на лоши неща . В тази игра играчите играят ролята на жена, която има сърце да извърши актове на отвличане и убийство, за да накара мъжа, който харесва.

Актът на убийство, който беше извършен, беше много садистичен , при който играчът направи убития от него човек, сякаш се самоуби. В допълнение, тази игра също е опакована в нюансите на децата в училище с анимация в аниме стил, която кара децата да се интересуват да я играят.

2. Сенран Кагура

Senran Kagura може да е познат на повечето геймъри. Тази сладка игра за визуализация в аниме стил е противоречива, защото героите са облечени в бикини и секси . Въпреки че предизвиква противоречия, разработчикът на разработчици Сенран Кагура изглежда не се интересува от възгледите на хората.

Доказано от пускането на различни серии от тази игра. Всъщност в последната поредица разработчикът иска да симулира усещането за задържане на женски гърди с джойстик. Това със сигурност прави тази игра още по-достойна да бъде наречена най-противоречивата игра, направена в Япония.

3. Същество към Кой Шийо

Creature To Koi Shiyo кани спорове със супер странна сюжетна линия и чувствително съдържание. Тази игра, която не бива да се играе от непълнолетни, прави играча мъжки герой, който се влюбва в крикет .

Щурците бяха с размерите на човешки и имаха извивки, подобни на тази на секси жена. Фигурата на този женски щурец е все по-противоречива на нейния стил, който е толкова съблазнителен и твърде вулгарен. Някои сцени в тази игра също се считат за неподходящи, особено когато се играят от деца.

4. Рапила

Rapelay е противоречива игра, която е забранена в различни страни. Тази игра на симулатор е толкова подвеждаща, защото кара играча да се държи като мъж, който е свободен да изнасилва жени. Реалистичната графика прави героите в тази игра толкова реални , че кара играча да се чувства така, сякаш наистина го тормози.

5. Сладък басейн

Sweet Pool е визуална нова жанрова игра, която включва красиви и добре изградени герои. Предполага се, че тази игра може да бъде една от любимите игри на геймърите заради атрактивните си визуални ефекти.

Въпреки това, Sweet Pool всъщност предизвиква спорове с сюжет, който съдържа негативни неща . Не само съдържание, което не е подходящо за показване, но и еднополови любовни истории, които са толкова вулгарни . Един от героите на играта също създаде противоречия със сцена, в която имаше период. Освен това играчите трябва също да определят как изиграните герои могат да умрат по определени начини .

Това са 5-те най-противоречиви игри, направени в Япония . Какво мислиш? Интересувате ли се да играете тези игри? Не ви позволявайте да изберете игра, която носи негативни неща като 5-те игри по-горе, а!