как да променя гласа, когато хората се обаждат на android

Преобразува гласа в гласа на противоположния пол и можете ли да го използвате, за да дразните хората по телефона? Тук ApkVenue ви казва как да промените звука при обаждане на Android.

В момента все по-често се изоставя извършването на редовни телефонни обаждания, като се имат предвид много по-вълнуващи начини за комуникация, като чат и видео разговори . Въпреки това телефонът все още е опция за определени ситуации, да не говорим за спешни случаи.

Говорейки за телефона, ApkVenue ще се върне, за да ви даде вълнуващи съвети. Този път как да промените звука при обаждане на Android.

  • Как да накараме селфи снимките да се движат и звучат
  • Как да променяте гласа на Android, това може да са роботи и извънземни!

Как да променяте гласа, когато телефон на Android

Можете да промените гласа си на глас от противоположния пол само с помощта на приложение за Android, наречено Voice Changer. Можете веднага да го изтеглите лесно и безплатно чрез връзката, която ApkVenue обича по-долу.

ИЗТЕГЛЕТЕ видео и аудио приложения

Тогава как използвате приложението? Просто следвайте стъпка по стъпка по-долу:

  • Уверете се, че на вашия смартфон или устройство с Android е инсталирано приложението Voice Changer по време на разговор от мъж до жена .
  • Отворете приложението, след това запишете гласа си и след това го преобразувайте в гласа на противоположния пол. Изберете Старт на запис, за да започнете запис.
  • След като сте записали, можете да изберете един от наличните гласови символи. Изберете, като натиснете една от осемте налични икони.
ВИЖТЕ СТАТИИ
  • Дайте име на гласа, след което го запазете. Гласът вече се съхранява и е готов за използване, когато правите или получавате телефонно обаждане.
  • Когато осъществите изходящо повикване или има входящо телефонно обаждане, приложението автоматично ще отвори записания гласов запис за използване в телефонното обаждане.

Това е лесен начин да промените гласа за телефонни разговори на Android . Можете да играете забавно и да работите с приятели или роднини, като използвате методите по-горе. Но помнете, не използвайте този метод за негативни неща, особено за престъпления. Късмет!

Прочетете също статии за Android или други интересни статии от Рейналди Манасе .