8 най-добри mmorpg android игри 2019, можете да играете, докато се отпускате!

Търсите стратегическа игра, в която можете да играете небрежно? Ето препоръките за най-добрите MMORPG игри за Android 2019, с вълнуващ геймплей и графика с най-добро качество.

MMORPG игрите са един от най-популярните жанрове на игри в Индонезия, а също и в света.

Самата MMORPG означава Мултиплейър онлайн ролева игра . Този жанр е един вид MMO, където играчите ще се срещат с всички останали играчи, които са на един сървър.

Освен че изпълняват куестове и увеличават нивата, играчите в MMORPG игрите могат също така да създават гилдии или кланове и да се бият помежду си.

Препоръчителни игри за Android MMORPG, които трябва да опитате

Една от най-популярните и най-старите MMORPG игри в Индонезия е Ragnarok Online, която произхожда от Южна Корея. Въпреки че е старо училище, знаете ли, тази игра все още има много верни фенове.

Е, ако в момента търсите препоръки за най-добрите MMORPG игри, които можете да играете на телефон с Android, ApkVenue е направил списък за вас.

1. Линия 2: Революция

Lineage 2: Revolution е доста нова игра, тъй като е пусната през 2017 г. Тази игра има много страхотна графика и има няколко уникални функции.

Един от забавните режими е 50 срещу 50 Fortress Siege , банда. Като цяло обаче тази игра не се различава много от другите MMORPG игри .

Можете да създадете приятели, да се присъедините към гилдия или клан и много други. Въпреки че е безплатно, можете да закупите артикули в играта с реални пари.

Подробности Линия 2: Революция
Разработчик Netmarble
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер Варира според устройството
Изтегли 5 000 000 и повече
Жанр RPG
Рейтинг 4.0 / 5 ( Google Play )

Изтеглете тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ RPG игри

2. Поръчка и хаос 2

В Order & Chaos 2 можете да избирате между няколко състезания и класове герои, които искате да играете.

Тази игра също има различни функции в нея като Co-Op режим, както и PvP битки . Order & Chaos 2 беше популярна игра, тъй като имаше най-добрата и пълна графика.

За съжаление вълнението от тази игра трябва да бъде ограничено от енергийната система, която ще изтече, когато играете тази игра твърде дълго.

Подробности Order & Chaos 2: 3D MMO RPG
Разработчик Gameloft SE
Минимална ОС Android 4.0.3 и по-нови версии
Размер 54MB
Изтегли 10 000 000 и повече
Жанр RPG
Рейтинг 3.9 / 5 ( Google Play )

Изтеглете тук:

Gameloft SE ИЗТЕГЛЯНЕ RPG игри

3. AdventureQuest 3D

AdventureQuest 3D има много функции, които са една от силните му страни. Тази игра има разнообразни подземия и герои, от които можете да избирате.

Освен това, тази игра е и междуплатформена. Това означава, че можете да играете тази игра чрез Android и да се срещате с други играчи, които използват компютри.

Въпреки че има чести грешки , те няма да повлияят на тази супер готина игра. Освен това тази игра не си плаща за победа, за да можете да играете, без да харчите и стотинка.

Подробности 3D MMO RPG AdventureQuest
Разработчик Artix Entertainment LLC
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер 43MB
Изтегли 1 000 000 и повече
Жанр RPG
Рейтинг 4.3 / 5 ( Google Play )

Изтеглете тук:

Artix Entertainment LLC RPG игри ИЗТЕГЛЯНЕ

Други игри MMORPG за Android ...

4. Old School RuneScape

Old School RuneScape е много легендарна игра. Причината е, че тази игра се появи за първи път на компютърната платформа през 2007 г.

Тъй като в момента мобилната игра се продава добре, разработчикът се опитва да съживи RuneScape за мобилната платформа.

Въпреки че можете да го изтеглите безплатно, имате възможност да закупите премиум версията на тази игра. Разбира се, има много неща, които можете да получите, след като имате премиум версията на тази игра.

Подробности Old School RuneScape
Разработчик Jagex Games Studio
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 6.4MB
Изтегли 1 000 000 и повече
Жанр RPG, Приключенски
Рейтинг 4.1 / 5 ( Google Play )

Изтеглете тук:

Приключенски игри Jagex Games Studio ИЗТЕГЛЕТЕ

5. Рагнарок М: Вечна любов

Така че, ако сте играли легендарната MMORPG игра Ragnarok Online, може би вече сте запознати с Ragnarok M: Eternal Love.

Със същите елементи с леко опростен геймплей, тази игра гарантирано ще ви направи носталгични и пристрастяващи. Тази игра също е любима на султана, знаете ли.

Тази игра също е много подходяща за игра, въпреки че сте заети. Функцията за автоматична битка със сигурност ви улеснява във фермата и нивелирането.

Подробности Ragnarok M: Вечна любов
Разработчик Gravity Interactive Inc.
Минимална ОС Android 4.3 и по-нови версии
Размер 70MB
Изтегли 1 000 000 и повече
Жанр RPG
Рейтинг 2,7 / 5 ( Google Play )

Изтеглете тук:

RPG игри Gravity Interactive Inc. ИЗТЕГЛИ

6. Лаплас М

Ако смятате, че геймплеят в Ragnarok M: Eternal Love е доста сложен, може да опитате друга най-добра MMORPG игра за Android, наречена Laplace M.

Въпреки че е MMORPG жанр, тази игра се фокусира повече върху създаването на приятели, банди. Всъщност има функции за сключване на брак и създаване на семейство.

Тази игра има доста добра графика. В допълнение, вашият герой може да бъде персонализиран възможно най-сладък според вашите желания.

Подробности Лаплас М
Разработчик ZlongGames
Минимална ОС Android 4.0 и по-нови версии
Размер 54MB
Изтегли 1 000 000 и повече
Жанр RPG
Рейтинг 4.2 / 5 ( Google Play )

Изтеглете тук:

Приключенски игри ИЗТЕГЛЕТЕ

7. Зората на островите

Dawn of Isles е MMORPG игра, пусната от NetEase, която все още е доста нова. Въпреки това наистина трябва да изпробвате тази MMORPG игра за Android.

Броят на предлаганите функции е един от важните моменти, които Dawn of Isles има. Можете да фермерствате, да ловите риба и да събирате ресурси, за да оцелеете.

Освен това можете също да изпълнявате куестове, за да разберете историята на тази игра. Графиката е наистина мека, така че няма да умори очите ви, когато я играете.

Подробности Зората на островите
Разработчик Игри NetEase
Минимална ОС Android 4.2 и по-нови версии
Размер 52MB
Изтегли 500 000 и повече
Жанр RPG
Рейтинг 4.0 / 5 ( Google Play )

Изтеглете тук:

RPG игри NetEase Games ИЗТЕГЛЕТЕ

8. LifeAfter

LifeAfter е хибридна игра, която съчетава жанра MMORPG с ужас за оцеляване. Тази игра се развива в пост-апокалиптичен свят, в който бродят зомбита.

Притежавайки елемент от отворен свят, от вас се изисква да събирате ресурси и да оцелявате, като правите къщи, оръжия и т.н., за да се изправите срещу зомбита.

Освен това можете също да завършите Raid Quests, за да победите мутиралите зомбита в играта. Както и да е, наистина вълнуващо, банда!

Подробности LifeAfter
Разработчик Игри NetEase
Минимална ОС Android 4.0 и по-нови версии
Размер 69MB
Изтегли 5 000 000 и повече
Жанр RPG
Рейтинг 3.8 / 5 ( Google Play )

Изтеглете тук:

RPG игри NetEase Games ИЗТЕГЛЕТЕ

И така, това са някои препоръки за най-добрите и популярни игри за Android MMORPG, които трябва да играете през 2019 г. Как, коя сте играли, банда?

Надяваме се, че статията на Jaka сега е полезна за вас, да. Ще се видим отново в друга интересна статия от ApkVenue. Чао !

Прочетете също статията за MMORPG или други интересни статии от Agustian институция P .