21+ препоръки за най-добрата аниме романтична комедия 2020

Препоръки за най-добрата анимация за романтична комедия през 2020 г. с високи оценки. Гарантирано за смях и щастлив край!

А, кой не обича романтичните истории с романтични подправки, които правят по-бедър? Кой не обича леката комедия, която може да накара стомаха ви да се свие?

Комбинацията се оказва много подходяща, банда! Жанрът на романтиката и комедията се оказва обединен и предпочитан от много хора.

Затова този път ApkVenue иска да ви даде препоръка за най-добрата аниме романтична комедийна версия на JalanTikus!

Най-добра романтична комедия Аниме 2020

Освен най-добрата комедийна аниме , аниме поредицата по-долу е по-пълна и вълнуваща, защото може да ни разсмее в кулоарите на любовна история, банда!

Освен това, заради забавния сюжет, тази поредица от романтични комедийни аниме ви кара да се смеете, особено защото повечето от тях имат висок рейтинг.

Ето защо, без да е нужно да се задържате повече, ето препоръките за аниме романтичната комедия, щастлив край , който трябва да гледате през 2020 г.!

1. Торадора

Първо, има аниме от Торадора , банда! Въпреки че има свирепо лице, Ryuuji Takasu е любезен ученик в гимназията, който има хоби да се занимава с домакински задължения.

Той е в същия клас като сладко малко жена , Тайга Aisaka . Макар и малка, Тайга е известна със своята супер сила да бъде наречена Palmtop Tiger .

Поради инцидентен инцидент, двамата се срещат и осъзнават факта, че Рюуджи харесва най-добрия приятел на Тайга и обратно. Решават да си помагат.

Това, което те планираха, не вървеше гладко и бяха останали със собствените си чувства. Трябва да гледате този романтичен аниме парче живот и комедия жанр, банда!

Подробности Информация
Рейтинг 8,38 (621 711)
Брой епизоди 25
Дата на излизане 2 октомври 2008 г.
Студио JCStaff
Жанр Парче живот, комедия, романтика, училище

2. Клуб домакин на Ouran Koukou

Какво е чувството да си заобиколен от красиви мъже? Така се чувстваше Харухи Фуджиока , студент, получил стипендия в гимназията Уран .

Тъй като счупи ваза на стойност осем милиона йени, той трябваше да се присъедини към клуба за домакини на Академията Уран, който съдържаше шест красиви момчета.

Какви са техните задължения? Те са натоварени да забавляват клиенти от женски пол със сладкиши и чай. Харухи също трябваше да се маскира като мъж, за да изплати дълга си.

Този романтичен и училищен жанр аниме живот наистина може да ни разсмее, банда!

Подробности Информация
Рейтинг 8,32 (358 267)
Брой епизоди 26
Дата на излизане 5 април 2006 г.
Студио Кости
Жанр Комедия, Харем, Романтика, Училище, Shoujo

3. Sakurasou no Pet na Kanojo

Сората Канда трябваше да напусне хостела заради прибирането на изоставени котенца. Вместо това той трябваше да отседне в зала Sakura, която е известна с ексцентричността на своите обитатели.

Отначало той искаше веднага да излезе от хостела, като се опита да намери хора, които да осиновят котката му. Помага му добра приятелка на име Нанами .

Всичко обаче се промени, когато студентът по трансфер на име Маширо Шиина остана в зала Сакура. Не заради красотата си, а защото Шийна не можеше да се грижи за себе си!

Заобиколен от красиви жени, щеше ли Сората да обвърже сърцето си с една от тях? Не забравяйте да гледате това високо оценено романтично комедийно аниме, банда.

Подробности Информация
Рейтинг 8,31 (353 545)
Брой епизоди 24
Дата на излизане 9 октомври 2012 г.
Студио JCStaff
Жанр Комедия, драма, романтика, училище, парче живот

4. Кланада

Следващата препоръка за анимето за романтична комедия е Clannad. Това аниме разказва историята на престъпник на име Томоя Оказаки, който отегчено стъпва към училището си. Той чувстваше, че животът му няма никакъв смисъл.

Близо до училищната порта той мина покрай момиче, което изведнъж извика ANPAN , една от популярните храни в Япония. Томоя най-накрая разбра за момичето на име Нагиса Фурукава .

Очевидно Нагиса направи това, за да се мотивира, защото тази година тя трябваше да повтори училище поради болест. Оттогава Томоя осъзнава, че животът му е по-пъстър, отколкото си е представял досега.

Това романтично комедийно аниме наистина е известно с това, че е много романтично, банда! Въпреки това все още има шеги, направени от приятелите на Томоя. Но ако гледате продължението, ApkVenue гарантира, че ще плачете възможно най-силно!

Подробности Информация
Рейтинг 8,19 (455 191)
Брой епизоди 23.
Дата на излизане 5 октомври 2007 г.
Студио Анимация от Киото
Жанр Комедия, драма, романтика, училище, парче живот, свръхестествено

Други препоръки за аниме романтична комедия ...

5. Kaichou wa Maid-sama!

Това комедийно романтично аниме се фокусира върху Мисаки Аюдзава , президент на студентски съвет от гимназия, който е известен с многото си престъпници, които карат много жени да избягват това училище.

Настойчивостта и смелостта на Мисаки кара главорезите да се свиват. Той има ясна визия като председател, иска да промени образа на това училище към по-добро.

Мисаки обаче има голяма тайна. Тя е камериерка в кафене, за да издържа бедното си семейство.

Тази тайна е известна от Такуми Усуи , популярно момче в училище. Той също се заинтересува от Мисаки и стана редовен клиент на кафене за камериерка .

Подробности Информация
Рейтинг 8,19 (343 677)
Брой епизоди 26
Дата на излизане 2 април 2010 г.
Студио JCStaff
Жанр Комедия, романтика, училище, Shoujo

6. Прекрасен комплекс

Височината често е чувствително нещо за нас. Така се чувстват Koizumi Risa и Ootani Atsushi , двама гимназисти, известни като комедийни комедийни двойки.

Женската Koizumi е висока 172 cm, докато мъжката Ootani е висока само 156 cm. Височината им затруднява намирането на партньор.

Те също се предизвикват взаимно, за да получат първо гадже. Неочаквано се случва, когато един от тях се влюби в комедийния си партньор!

Това комедийно романтично аниме гарантирано ще ви отегчи и усмихнете, благодарение на забавната и трогателна история.

Подробности Информация
Рейтинг 8,16 (171,151)
Брой епизоди 24
Дата на излизане 7 април 2007 г.
Студио Анимация на Toei
Жанр Комедия, романтика, шуджо

7. Камисама Хаджимамашита

Изглежда, че проблемите се събират при ученик от гимназията на име Нанами Момозоно . Като се започне от изчезването на баща му, когато те са били в дълг, което го кара да се наложи да излезе от собствената си къща.

Един ден той помогна на момче, което беше нападнато от куче. В знак на благодарност той предложи на Нанами къща.

Но къщата не е каквато и да е къща, защото се оказва, че сградата е храм в бедняшки квартал. В светинята той срещнал двама светили духове и лисица!

Тази необичайна любовна история внася динамика в живота на Нанами, кара я да чувства това, което никога досега не е изпитвала.

Подробности Информация
Рейтинг 8,13 (153 361)
Брой епизоди 13
Дата на излизане 2 октомври 2012 г.
Студио TMS Entertainment
Жанр Комедия, Демони, Свръхестествено, Романтика, Фантазия, Shoujo

8. Геккан Шуджо Нозаки-кун

Сред аниме романтичните комедийни сериали, които ви карат да се смеете, ApkVenue препоръчва този най-много, банда!

Ако сте склонни да гледате по-скоро комедия, отколкото романтични сцени, това аниме е идеално за вас!

Разказва историята на момиче на име Чийо Сакура, което изразява любовта си към Уметару Нозаки . Тъй като telmi , Нозаки всъщност го подписа.

Оказва се, Нозаки е мангака от шуджо с псевдоним Сакико Юмнено ! Това недоразумение само направи Сакура един от помощниците на Нозаки!

Подробности Информация
Рейтинг 8,12 (254 296)
Брой епизоди 12
Дата на излизане 7 юли 2014 г.
Студио Дога Кобо
Жанр Комедия, романтика, училище

9. Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru.

Хачиман Хикигая е ученик в гимназията, който е много апатичен към обкръжението си. Той е от типа, който прави стените около себе си, така че никой да не може да се доближи до него.

Един ден той бива наказан с присъединяването си към Клуба на доброволците, който помага на учениците да постигнат целите си. Той срещна и студено красиво момиче на име Юкино Юкиношита .

Разликата в методите на заселване, използвани от Хикигая и Юкино, ги кара да се бият често. Двамата много често се развеждаха от Юй Юйгахама, който също се присъедини към клуба.

Това романтично комедийно аниме предлага нова перспектива за публиката и не спира да представя сладки и романтични сцени във всеки епизод.

Подробности Информация
Рейтинг 8,10 (344,971)
Брой епизоди 13
Дата на излизане 5 април 2013 г.
Студио Основа на мозъка
Жанр Парче живот, комедия, драма, романтика, училище

10. Wotaku ni Koi wa Muzukashii

Освен това има анимето Wotaku ni Koi wa Muzukashii . Разказва историята на енергична жена на име Наруми Момосе, която ще премине първия си ден в новия офис.

Той отива на работа, решен да скрие голямата си тайна: той е отаку и остър фуджоши . Нару се притеснява, че приятелите му ще го избегнат, ако този факт бъде открит.

За съжаление се оказва, че той споделя един и същ офис с Хиротака Нифуджи , приятел от детството, който също е отаку. Тайната на Нару е разкрита!

Любопитни ли сте от продължението на любовната история между тези двама Отаку? Просто гледайте това аниме в списъка на най-добрите сайтове за гледане на аниме с Indo sub , банда!

Подробности Информация
Рейтинг 8,06 (103 312)
Брой епизоди 11.
Дата на излизане 13 април 2018 г.
Студио A-1 Снимки
Жанр Комедия [, Романтика, парче живот

11. Kaguya-sama wa Kokurasetai: Tensai-tachi no Renai Zunousen (Kaguya-sama: Love is War)

Излъчвано в началото на 2019 г., анимето Kaguya-sama wa Kokurasetai: Tensai-tachi no Renai Zunousen заслужава да бъде включено в списъка с анимета, който трябва да гледате.

Това аниме разказва историята на президент и вицепрезидент на елитно училище на име Кагуя Шиномия и Миюки Широгане .

И двамата са най-уважаваните ученици и се считат за перфектния мач. Всъщност двамата са криели чувства един към друг.

Смешното е, че и двамата се опитваха да отричат ​​този факт толкова упорито.

От друга страна, те също се провокират взаимно, така че някой първо да изрази чувствата си.

Подробности Информация
Рейтинг 8,42 (213 456)
Брой епизоди 12 епизода
Дата на излизане 12 януари 2019 г.
Студио A-1 Снимки
Жанр Комедия, психологическа, романтика, училище, Сейнен

12. Рудни моногатари !! (Моята любовна история !!)

Такео Гауда е голямо момче със свирепо лице. Мнозина го наричат ​​като горила.

Това го затруднило да си намери приятелка. Освен това той има супер красив приятел на име Макото Сунакава .

Един ден във влак Гауда видя момиче, което беше тормозено от сексуален престъпник.

Тъй като по същество Гауда е добро момче, той веднага помогна на момичето и предаде престъпника на властите.

Кой би си помислил, момичето на име Ринко Ямато, на когото той помогна, се влюби в него от пръв поглед. Гауда най-накрая имаше ли си приятелка?

Подробности Информация
Рейтинг 8,03 (172 354)
Брой епизоди 24 епизода
Дата на излизане 9 април 2015 г.
Студио Лудница
Жанр Комедия, романтика, училище, Шунен

13. Kokoro Connect

Освен това има аниме Kokoro Connect, който има непредсказуем сюжет. Ще видим петима гимназисти да създават културен клуб, защото смятат, че никой друг клуб не е подходящ за тях.

Клубът се състои от Тайчи, който обича борбата, весел и оптимистичен Йори , спокоен и зрял Химеко , бивш състезател по карате Юй и весел Йошифуми

Един ден Юй и Йошифуми преживяват странен инцидент, тъй като телата им са сменили тела за кратко.

Не след дълго този феномен е преживян и на случаен принцип от другите им приятели. В резултат на това те откриват много скрити тайни, които могат да развалят приятелството им.

Подробности Информация
Рейтинг 7,89 (254 934)
Брой епизоди 13 епизода
Дата на излизане 8 юли 2012 г.
Студио Сребърна връзка.
Жанр Парче живот, комедия, свръхестествено, драма, романтика, училище

14. Цурезурски деца

Искате ли да гледате комедийно-романтични анимета, взети от различни гледни точки? Опитайте да гледате анимето на децата от Цурезур на това.

Това романтично комедийно аниме разказва за някои от любовните истории на всеки герой. Интересното е, че те са свързани помежду си.

Всеки епизод от това аниме е кратък и различен. Това означава, че можете да преминете към следващия епизод, ако не ви харесва епизод. Това е основната сила на това аниме.

Историите, които са представени в аниме комедийния романс, също са много добри, ще бъдете любопитни как следващата история ще бъде богата.

Подробности Информация
Рейтинг 7,80 (176 068)
Брой епизоди 12 епизода
Дата на излизане 4 юли 2017 г.
Студио Студио Гокуми
Жанр Комедия, романтика, шуджо

15. Златно време

Ако ви е скучно с аниме с ученически произход, опитайте да гледате анимето на Златното време на това. На персонажа тук се казва, че току-що е влязъл в живота си в новия си кампус.

Главният герой на това аниме, Тада Банри , преживява амнезия поради инцидент. Следователно той не можеше да си спомни собственото си минало.

Решава да започне нов живот, като учи в Токио. Там той срещна красива жена на име Кага Куко .

Кой би помислил, че тази среща ще предизвика връщането на спомените на Банри.

Подробности Информация
Рейтинг 7,85 (266 075)
Брой епизоди 24 епизода
Дата на излизане 4 октомври 2013 г.
Студио JCStaff
Жанр Комедия, драма, романтика

16. Chuunibyu демо Koi ga Shitai (Любов, Chunibyo и други заблуди)

Когато бяхте в средното училище, чувствали ли сте се някога, че имате супер сила? Ако е така, вие сте същите като героите в демонстрацията на Chuunibyu Koi ga Shitai аниме .

Този синдром се нарича Chunibyo или осми клас синдром. Юта Тогаши е един от страдащите и се опита да го забрави, когато влезе в гимназията.

За съжаление той срещна момиче на име Рика Таканаши, което все още вярваше, че има тайнствени сили. Нещо повече, Рика разбра за миналото на Юута.

Пътешествието, през което преминават заедно, е придружено от много нелепи сцени, които ги карат да се влюбят един в друг. Най-доброто аниме от анимацията в Киото е доста популярно, нали знаете!

Подробности Информация
Рейтинг S1: 7,84 (401 347)


S2: 7,59 (223 853)

Брой епизоди S1: 12 епизода


S2: 12 епизода

Дата на излизане S1: 4 октомври 2012 г.


S2: 9 януари 2014 г.

Студио Анимация от Киото
Жанр Парче живот, комедия, драма, романтика, училище

17. Нисекой (Фалшива любов)

Искате ли да гледате аниме с комедия и романтика, но не еччи? Задължително е да гледате това аниме Nisekoi !

Ще видите главния герой, Раку Ичиджу , заобиколен от много жени в живота си. Гарантирано, това ще направи синглите ревниви!

Той, който е син на лидер на якудза, всъщност е влюбен в съученика си Косаки Онодера .

Един ден, докато замине за училище, той се запознава с Tsundere жена на име Chitoge Kirisaki . Кой би си помислил, че Читоге всъщност е син на мафиотски бос!

За да избегне война между бандите, бащата на Раку и Читоге решава да се преструва на съвпадение между двете им деца. Могат ли да го живеят и да не предизвикват подозрение?

Подробности Информация
Рейтинг S1: 7,75 (358,559)


S2: 7,47 (218 763)

Брой епизоди S1: 20 епизода


S2: 12 епизода

Дата на излизане S1: 11 януари 2014 г.


S2: 10 април 2015 г.

Студио Вал
Жанр Харем, комедия, романтика, училище, Шунен

18. Ямада-кун до 7-нин но Маджо (Ямада-кун и седемте вещици)

Най-добрата аниме вещица Ямада-кун до 7-nin no Majo , издадена през 2015 г., получи доста положителен отговор от публиката.

Тази романтична комедия и свръхестествено аниме има мистериозен и магически елемент, който го прави още по-вълнуващ и напрегнат за гледане.

Ще видим мъж на име Рюу Ямада да разменя тела с момиче на име Урара Сирайши . Това явление се случва, защото двамата случайно се целунаха.

Чрез този инцидент Ямада разбра, че в тяхното училище има странна магия и реши да разкрие мистерията.

Подробности Информация
Рейтинг 7,77 (236 683)
Брой епизоди 12 епизода
Дата на излизане 12 април 2015 г.
Студио ЛИДЕНФИЛМИ
Жанр Комедия, Харем, Мистерия, Романтика, Училище, Шунен, Свръхестествено

19. Ao Haru Ride (Синя пролетна езда)

Освен това има анимето Ao Haru Ride, което има доста дебел романтичен елемент. Любовната история на децата от гимназията е изобразена тук наистина сладко.

Това аниме разказва за момиче на име Футаба Йошиока, което е изпитвало чувства към приятеля си мъж на име Мабучи Коу по време на средното училище.

Тогава Коу изведнъж изчезна и Футаба го изгуби. Когато влезе в гимназията, Футаба промени женския си образ на малко мъниче.

Неволно той отново се срещна с Коу, който се беше променил драстично. Футаба беше любопитен, какво накара Коу да стане такъв.

Подробности Информация
Рейтинг 7,77 (230 561)
Брой епизоди 12 епизода
Дата на излизане 8 юли 2014 г.
Студио Производство IG
Жанр Комедия, драма, романтика, училище, шуджо, парче живот

20. Бака за тест на Шуканджуу (Бака и тест - Призоваване на зверовете)

Последното романтично комедийно аниме в този списък е Baka to Test to Shoukanjuu . Историята на това аниме се фокусира върху Академия Fumizuki, която прилага разделяне на класа въз основа на резултатите от теста при влизане.

Децата от клас А ще получат много луксозни съоръжения, вариращи от климатик, лаптопи, дивани и т.н. За разлика от това, клас F има само остатъци.

Това прави появата на конкуренция между класовете чрез използване на свръхестествени същества, чиито сили следват ранга на класа, обитаван.

Това състояние прави връзката между Акихиса Йошии и Минами Шимада, които и двамата посещават училище тук, още по-сложна, защото се състезават помежду си и също се влюбват. Как е продължението на това комедийно романтично аниме?

Подробности Информация
Рейтинг S1: 7,70 (249 638)


S2: 7,85 (164 047)

Брой епизоди S1: 13 епизода


S2: 13 епизода

Дата на излизане S1: 7 януари 2010 г.


S2: 8 юли 2011 г.

Студио Сребърна връзка.
Жанр Комедия, романтика, училище, супер сила

21. Ао-чан не може да учи!

Ако търсите най-новото аниме за романтична комедия, трябва да гледате тази поредица, озаглавена Ao-chan Can t Study .

Това аниме разказва историята на Хори, която винаги е заседнала в сложни ситуации, където трябва да е сама с мъж, който тайно я харесва, Киджима.

Това се влошава от присъствието на баща му, който е известен с извращения и често дразни Хори и Киджима. Гарантирано, за да бъде забавно, а не максимално, банда!

Подробности Информация
Рейтинг 6,83 (61 385)
Брой епизоди 12 епизода
Дата на излизане 6 април 2019 г.
Студио Сребърна връзка.
Жанр Комедия, Романтика, Екчи, Шунен

22. Целувай го, а не мен

Ако прочетете заглавието на това комедийно романтично аниме, то със сигурност се чувства наистина смешно, нали? Издадено през 2016 г., това аниме е задължително за гледане.

Това аниме разказва историята на младо момче от училище на име Кей. Един ден той бил шокиран да разбере, че се е превърнал в красиво момиче.

Това изведнъж го превърна в мишена за момчетата в училището му. Как върви историята? Гледайте и се смейте на сърцето си!

Подробности Информация
Рейтинг 7,15 (115,615)
Брой епизоди 12 епизода
Дата на излизане 7 октомври 2016 г.
Студио Основа на мозъка
Жанр Рома, обратен харем, комедия, училище

Така че това е препоръката на Джака за най -доброто аниме за романтична комедия . Списъкът по-горе гарантирано ще ви накара да се почувствате развълнувани между смеха и неприятностите.

Комедийно-романтичният жанр наистина е доста популярен, като се има предвид, че сюжетът има тенденция да бъде лек и може да бъде много свързан с живота ни, с изключение на обмена на тела.

Коя е вашата любима? Или Джака не е споменал? Пишете в коментарите, да!

Прочетете също статии за аниме или други интересни статии от Fanandi Ratriansyah