как да променя името на facebook (fb) на мобилен телефон и компютър

Объркани сте как да промените най-новото име на Facebook? Ето как да промените най-лесното име на FB на HP и PC (актуализирано през 2020 г.)

Уморени ли сте от вашето име във Facebook (FB)? Искате ли да го замените с готиното и актуално име на FB? Или искате да промените фамилията си на името на приятеля си?

Естествено, хората са отегчени и искат промяна, включително отегчение от името на Facebook. Facebook всъщност предоставя, наистина, функция за промяна на името ви. Има обаче няколко неща, на които трябва да обърнете внимание.

Ако искате да знаете как да промените името си във Facebook, ApkVenue предостави най-лесните стъпки за вас.

Така че, наистина трябва да следвате тези съвети как да промените името си във Facebook чрез компютър или мобилен телефон ! Само след минута, наистина, банда!

Разбира се, можете да промените името си във Facebook на Android или iPhone!

Как да промените най-новото име на Facebook 2020 за HP и PC

Ако смятате, че името ви във Facebook е твърде забавено, има име на бивш или искате да го промените с псевдоним, можете лесно да го направите, банда!

за тези от вас, които все още са объркани как да сменят името на FB, не бъдете тъжни! ApkVenue ще ви даде пълен начин да промените името си във Facebook, който лесно можете да направите на компютър или мобилен телефон.

Условия и как лесно да промените името на FB

Не само как да промените името на FB, в тази статия ApkVenue ще ви разкаже и няколко неща, на които трябва да обърнете внимание, преди да смените името си

Вместо да съжалявате, по-добре е първо да разгледате обяснението на Джака по-долу!

Неща, които трябва да търсите при промяна на името си във Facebook

Очевидно не можете просто да промените или промените името на Facebook. Има неща, на които ТРЯБВА да обърнете внимание, преди да смените името си.

Ето 3, на които трябва да обърнете внимание, когато искате да промените името си във Facebook:

1. Могат да се използват само истински имена

Facebook сега ЗАДЪЛЖИТЕЛНО всеки потребител да използва истинското име според вашата лична карта. И така, единственото име, което можете да промените, е вашето фамилно или фамилно фамилно име.

2. Отделете 2 месеца, за да промените името

Това е много важно за вас да обърнете внимание! Facebook има забавяне или ограничение във времето за промяна на потребителското си име.

Ако сте променили името си в рамките на 60 дни, Facebook ще ви забрани да го променяте отново.

3. Нуждаете се от KTP, за да промените името

Източник на снимки: Tricks99

Ако искате да промените името си, но Facebook го отхвърля, възможно е Facebook да подозира, че използвате фалшив или псевдоним.

Така че, за да докаже, че използвате истинското си име, Facebook ще ви помоли да качите вашата KTP снимка.

Различни начини за промяна на имена във Facebook чрез компютър и HP

Е, сега е моментът ApkVenue да даде съвети как да смените името си във Facebook. Можете да промените името си на вашия компютър / компютър или на вашия смартфон. Ето стъпките:

1. Как да променя името на FB на компютър / лаптоп

 • Стъпка 1 : Влезте, използвайки вашия акаунт във Facebook, както обикновено на вашия компютър / лаптоп

 • Стъпка 2 : Кликнете върху падащото меню в горния десен ъгъл, след което изберете менюто Настройки и поверителност .

 • Стъпка 3 : В менюто Настройки и поверителност щракнете върху „Настройки“, за да влезете в менюто „Общи настройки на акаунта“.
 • Стъпка 4 : Щракнете върху Редактиране в колоната Име, за да промените името си във Facebook.
 • Стъпка 5: Въведете името, което искате. Не можеш да използваш небрежно главни букви или символи, банда. Ако е така, щракнете върху Преглед Промяна .
 • Стъпка 6 : Въведете паролата си за Facebook, за да потвърдите промяната на името си.
 • Стъпка 7: Готово! Сега можете да замените вашето FB име с ново.

2. Как да променя FB име на мобилен телефон

Ако нямате време да промените името на Facebook на компютъра си, можете също да промените името на FB на мобилния си телефон , знаете ли ! Методът също е лесен, банда.

 • Стъпка 1: Моля, влезте и отворете Facebook на мобилния си телефон. О, да, можете да направите този метод чрез Facebook или Facebook приложението.
Приложения Социални и съобщения Facebook, Inc. ИЗТЕГЛИ
 • Стъпка 2: Въведете профила и щракнете върху логото с три реда в ъгъла на началната страница на Facebook, след което изберете менюто Настройки и поверителност в долната част. След това влезте в менюто Настройки .
 • Стъпка 3: На страницата Настройки на акаунта изберете опцията Лична информация .
 • Стъпка 4: Щракнете върху Име, за да започнете да променяте името си във Facebook.
 • Стъпка 5: След това, моля, променете вашето FB име, както желаете, и след това щракнете върху Преглед Промяна .
 • Стъпка 6 : Въведете паролата си за Facebook, след което щракнете върху Запазване на промените .
 • Стъпка 7: Готово! Сега вашето име се промени във Facebook. Наистина лесно, нали, банда?

3. Как да промените името на FB Lite

Facebook Lite е приложение на Facebook, което е проектирано да бъде по-леко и по-ефективно в квота. Това приложение е идеално за тези от вас, които все още използват картофени мобилни телефони или чиято квота е ниска.

Очевидно има и начин да промените името на FB Lite, знаете ли. Как да? Хайде, вижте изцяло по-долу!

 • Стъпка 1: Отворете приложението Facebook Lite , което е инсталирано на вашия мобилен телефон, след което влезте с вашия акаунт. На главната страница на Facebook кликнете върху иконата с 3 реда в горния десен ъгъл.
Приложения Социални и съобщения Facebook, Inc. ИЗТЕГЛИ
 • Стъпка 2: Изберете менюто Настройки.
 • Стъпка 3: В раздела Настройки на акаунта изберете Лична информация . След това щракнете върху Редактиране в колоната Име , за да промените името на FB Lite.
 • Стъпка 4: Въведете името, което искате. Ако е така, напишете Преглед Промяна . За да потвърдите, въведете паролата за вашия акаунт във Facebook, след което изберете Запазване на промените .
 • Стъпка 5: Готово, де! Сега успешно променихте името си във Facebook Lite.

Това са съветите от ApkVenue за това как лесно и бързо да промените името си във Facebook. Надяваме се тези съвети да ви помогнат!

Моля, споделете и коментирайте тази статия, за да продължите да получавате информация, съвети и трикове и новини за технологиите от Jalantikus.com