7 най-добри SEGA Android емулатори през декември 2017 г.

SEGA е известна като една от най-добрите ретро конзоли за всички времена. За вашата носталгия, ето 7 от най-добрите емулатори на SEGA Android през декември 2017 г., които трябва да опитате точно сега.

Кое е поколението от 90-те, което не познава тази конзола за ретро игри? SEGA наистина е конкурент на Super Nintendo Entertainment System (SNES) чрез конзолата SEGA Genesis . Играли ли сте някога на тази конзола, момчета ?

Сега за тези от вас, които искат да бъдат носталгични, изглежда, че ще бъде по-лесно благодарение на Android смартфона. Можете да играете стари училищни игри, ето 7-те най-добри емулатора на SEGA Android през декември 2017 г., които трябва да опитате.

  • 7 най-добри PSP Android емулатори за ноември 2017 г.
  • 20 най-добри Android емулатори 2021 за компютър и лаптоп, най-леки!
  • 10 най-добри игри на емулатор за Android 2017

7 най-добри SEGA Android емулатори през декември 2017 г.

1. AndroGens

Източник на снимки: Снимка: uptodown.com

AndroGens е доказана производителност SEGA Android емулатор. Поддържа 99,9% от всички SEGA игри, което го прави по-добър от повечето емулатори.

Приложението, разработено от Tizmo Play , също е достъпно от доста време в Google Play Store. Току-що получих актуализация , самият AndroGens дори е изтеглен повече от 2 милиона пъти, момчета .

TizmoPlay Browser Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

2. Класическо момче (емулатор)

Източник на снимка: Снимка: makeusof.com

Classic Boy може да се използва не само за игра на конзолни игри SEGA Genesis. В това приложение можете също да играете игри PlayStation 1, Nintendo 64, Game Boy Advance и много други.

Самият Classic Boy е разработен от Portable Android . Сега с подкрепата на много конзоли, разбира се, ще бъдете по-доволни от носталгията по ретро игрите.

Преносими приложения за браузър за Android ИЗТЕГЛЕТЕ

3. Matsu PSX емулатор - Multi Emu

Източник на снимки: Снимка: apk-dl.com

Въпреки че носи името PSX Emulator, Matsu поддържа и почти всички стари конзоли. Започвайки от SNES, GameBoy Advance до SEGA Genesis.

Също така не е нужно да се притеснявате за актуализациите, предоставени от Studio MXE като разработчик на Matsu. Причината е, че в допълнение към усърдното актуализиране , в бъдеще Matsu ще поддържа конзолата Nintendo DS към PlayStation Portable.

Apps Productivity Studio MXE ИЗТЕГЛЯНЕ

4. MD.emu

Източник на снимки: Снимка: youtube.com

MD.emu е може би най-добрият емулатор на SEGA Genesis, препоръчан за вас. Това приложение също е с отворен код, така че може да бъде персонализирано според вашите нужди.

Това приложение, разработено от Robert Broglia, поддържа поддържащи функции, от които наистина се нуждаете. Започвайки от поддръжка на геймпад за Android, за да можете да въвеждате мами . Ще бъде още по-вълнуващо.

Изтеглете браузърните приложения на Robert Broglia

5. RetroArch

Източник на снимки: Снимка: uptodown.com

RetroArch е емулатор, който поддържа множество игрови конзоли наведнъж. За самата конзола на SEGA можете да играете Master Drive, Genesis, SEGA DC, Game Gear и 32X само в едно приложение.

Може да бъде изтеглен безплатно, този RetroArch, разработен от Libretro, има основни функции като запаметяване в мамят кодове. Но трябва да направите няколко корекции, преди да използвате RetroArch.

Изтеглете Libretro Productivity Apps

6. GENPlusDroid

Източник на снимки: Снимка: crackberry.com

GENPlusDroid е емулатор на SEGA Android, който може да се използва на почти всички смартфони. Това приложение поддържа стартиране от Android 2.0 таблети.

Това приложение, разработено от Halsafar, има много интересни функции. Можете да използвате геймпад за Android и така нататък. Можете също така да играете с двама души чрез мултиплейър режим.

Приложения за браузър Halsafar ИЗТЕГЛЯНЕ

7. Ретро емулатор

Източник на снимки: Снимка: apk-dl.com

Retro Emulator предлага прост потребителски интерфейс, който ще увеличи максимално игровото изживяване. Това приложение също така поддържа използване на смартфони и таблети.

За тези от вас, които искат просто да бъдат носталгични, този SEGA емулатор, разработен от Melword Group, си заслужава да бъде разгледан. Чрез 16-битова графика, разбира се, ще ви накара да пропускате момчета .

Изтеглете MELWORD GROUP LP Browser Apps

И така, това са 7-те най-добри емулатора на SEGA Android през декември 2017 г., които трябва да опитате. С всички предимства, разбира се, просто трябва да изберете кой отговаря на вашите нужди. Имате ли други препоръки? Нека споделим в колоната за коментари по-долу.

Прочетете също статии за емулатори или други интересни статии от Satria Aji Purwoko .