лесен начин за поточно предаване на игри във Facebook с помощта на Obs!

Опитвате ли се да станете игра на живо във Facebook?

Ако е така, тогава имате нужда от софтуер на трета страна, за да излъчвате на живо. Един от тях е Open Broadcaster Software или OBS .

Използването на приложението OBS също е доста лесно, банда, просто трябва да следвате метода на поточно предаване на живо във Facebook, като използвате следния OBS от ApkVenue, вижте това!

Как да предавате игри на живо във Facebook с помощта на OBS

Open Broadcaster Software или OBS е един от поддържащия софтуер за предавания на живо, свързани с Facebook Live.

OBS беше пусната за първи път през 2012 г., направена от OBS Project, това приложение поддържа Windows 7, macOS 10.11 и Linux.

Това приложение е безплатно за изтегляне и може да се използва лесно, дори има пълни функции за всички нужди на поточно предаване. Можете да го получите безплатно по-долу.

Производителност на приложения OBS Project ИЗТЕГЛЯНЕ

Уверете се, че вече имате собствен акаунт или фен страница във Facebook, чрез този акаунт ще споделите потока на живо.

Можете също така да станете официален стриймър за игри във Facebook, банда, Facebook го нарича Официален създател на игри в Facebook .

Особено за Facebook Gaming , трябва да предавате на живо през фен страницата на вашия Facebook. Хайде, вижте следния метод.

Как да използваме OBS за предаване на живо във Facebook

Използването на приложението OBS е относително по-лесно от други приложения за излъчване . OBS също е по-лесен за използване, така че тези от вас, които имат компютър с по-малко мощни спецификации, все още могат да използват това приложение.

Уверете се, че сте отворили вашия акаунт във Facebook или фен страница на Facebook в браузъра на компютър, както и приложението OBS. След това следвайте ръководството по-долу, банда, уверете се, че следвате всяка стъпка:

Стъпка 1 - Щракнете върху Видео на живо във Facebook акаунт или Фен страница Facebook You

 • Отворете своя Facebook във всеки браузър, отидете на страницата на личния си профил или на фен . След това щракнете върху Видео на живо, както е показано по-долу.

Стъпка 2 - Въведете ключа за поток в OBS

 • Изберете Connect в горната част на екрана, след което копирайте кода в колоната Stream Key
 • Отворете приложението OBS, щракнете върху Настройки в менюто в долния десен ъгъл на екрана.
 • В страницата Настройки изберете полето Поток в лявата част на екрана. След това поставете кода в колоната Stream Key , уверете се, че колоната на услугата е запълнена с Facebook Live . След като всичко е в ред, изберете OK .
 • Сега вашите OBS и Facebook са свързани, банда!

Стъпка 3 - Въвеждане на игралния носител, който ще бъде показан

 • Сега трябва да попълните носителя на играта, който ще се покаже. В колоната Източници можете да добавите някои носители чрез символа +

 • Изберете Game Capture, за да отворите прозореца на играта си, с режим „Capture Specific Window“ , след което изберете играта, която ApkVenue ще покаже на екрана.

Стъпка 4 - Поставяне на носител на уеб камера

 • Щракнете върху символа + в колоната Източници

 • Щракнете върху Устройство за улавяне на видео и изберете инструмента за уеб камера, който използвате в колоната „Устройство“

Стъпка 5 - Подготовка за поточно предаване на живо

 • Ако всичко е готово и завършено, можете да щракнете върху Стартиране на поточно предаване в долния десен ъгъл на екрана
 • Вашият Facebook автоматично ще покаже това, което е в прегледа на екрана на приложението OBS.

Стъпка 6 - Попълнете информацията за поточно предаване на живо във Facebook

 • И накрая, попълнете информацията за поточно предаване на живо в колоната за видеоигри за информация за играта, която ще играете, заглавие на заглавието на потока ви на живо и т.н.

 • За Facebook Gaming , уверете се, че правите поточно предаване на живо на вашата фен страница за игри .

Стъпка 7 - Стартирайте поточно предаване на живо

 • щракнете върху Go Live, за да стартирате предаването си на живо . Честито стрийминг, банда!

Станете създател на игри във Facebook

Facebook Gaming Creator е прякор за стримери във Facebook. Като се присъедините, за да станете създател на игри във Facebook, можете да получавате заплащане всеки месец.

Така че, за тези от вас, които сериозно се стремят да станат професионални стримери, направете тази възможност печеливш бизнес.

Можете да започнете да се регистрирате като създател на игри във Facebook. Стъпките за регистрация са лесни, можете да следвате тези лесни стъпки:

ВИЖТЕ СТАТИИ

Уверете се, че знаете и условията за стрийминг във Facebook Gaming, да, не ви позволявайте да нарушавате съществуващите разпоредби и да не успеете да станете известни.

Ето как да предавате на живо във Facebook, използвайки OBS, това е доста лесно, нали, как. Сега можете да предавате на живо свободно с максимални функции!

Ако имате въпроси или мнения за това как да използвате OBS, можете да ги напишете в колоната за коментари. Ще се видим в следващата статия, банда!

Прочетете също статии за стрийминг на игри или други интересни статии от Даниел Кахяди .