10 най-добри игри за офлайн роботи за android

Препоръки за най-добрите игри за офлайн роботи, които можете да играете на смартфон с Android без връзка с интернет, и разбира се, това е безплатно!

Вълнуващите игри не трябва да бъдат само онлайн игри. Игрите, които могат да се играят офлайн на смартфони с Android, всъщност също са много популярни.

Един от тях е тематична бойна игра или робот.

Този път ApkVenue ще даде препоръки за най -добрите игри за офлайн роботи, които можете да играете на Android.

Най-добрата игра за офлайн роботи на Android

Игрите с роботи с теми, вариращи от битки, проучване на града или дори танци, всъщност са не по-малко готини за игра без интернет, известен още офлайн.

За любителите на игри и роботи трябва да изпробвате тези десет офлайн игри за роботи за Android. Провери го!

ВИЖТЕ СТАТИИ

1. Бойни роботи!

Бойни роботи! е офлайн игра за военен робот, която ви кани да се биете срещу различни други джаджиански роботи. Можете да избирате от богат избор от персонажи на робота с характеристиките и изтънчеността на всяко оръжие.

Не е нужно да се притеснявате за интернет мрежата, можете да играете тази игра до насита и да се биете, за да победите десетки други роботи, без да се налага да сте свързани с интернет. Така че няма причина да не играете дълго тази игра.

Игри Игри COLOPL, Inc. ИЗТЕГЛЯНЕ

2. Разхождащи се военни роботи

Тази игра е създадена от разработчик на име Pixonic LLC. Walking War Robots е игра, която е пълна, за да играете 6 срещу 6 в битки в реално време .

С толкова много оръжия и функции, които можете да използвате, направете своя отбор победител, а вашия робот като най-силния робот в битката.

Pixonic LLC Игри за стрелба ИЗТЕГЛЕТЕ

3. Експедиция на роботи

Не ви харесва битка, но все пак искате да играете игри на тема роботи? Тогава Robot Expedition е играта, която търсите.

Както подсказва заглавието, тази игра ще покани избрания от вас герой робот да направи експедиция и да намери различни уникални неща, които да съберете. Какво е това уникално нещо? По-добре опитайте да го играете сами.

Little Thing Adventure Games ИЗТЕГЛЕТЕ

4. Робот Еднорог Атака 2

After Breakdown Games е може би един от успешните разработчици за създаване на най-добрата игра за робот на android под формата на Robot Unicorn Attack 2 .

Да, втората серия, която е усъвършенствала характеристиките и възможностите на странично превъртане и двойно скачане, прави тази игра по-удобна и със сигурност забавна за игра. Скоростта на ръката е един от ключовете за спечелването на тази игра.

Игри Arcade After Breakdown ИГРИ ИЗТЕГЛЕТЕ

5. Роботно танцово парти

Обратно, не игра с тематична борба, Robot Dance Party, както подсказва името, ще ви покани да се „биете“ на дансинга с помощта на готини роботи.

Да, скоростта и вкусът на пръстите, които могат да регулират музиката чрез движение, са основните фактори, които определят дали можете да победите тази игра. Ако обърнете внимание, тази игра е може би един вид комбинация от Transformers и Step Up.

Музикални игри Mobage ИЗТЕГЛЯНЕ

№ на играта 6-10

6. Реални стоманени шампиони

Кой фен на роботи никога не е чувал или гледал филма Real Steel. Да, този филм на тема борба с роботи под човешки контрол наистина успешно се е забил в сърцата на любителите на роботи.

Real Steel Champions ви кани да станете собственик на роботи и да участвате в състезания по роботи, вариращи от регионални нива до международни първенства.

Тази игра, създадена от Reliance Big Entertainment, е една от най-любимите игри за офлайн роботи поради големия избор на роботи и аксесоари, които са доста малки.

Направете своя герой робот шампион във всяко състезание, което е последвано, за да завършите тази една игра.

Спортни игри Reliance Big Entertainment (UK) Private Limited ИЗТЕГЛЯНЕ

7. Transformers Age of Extinction

Отново игра, която също е адаптирана от филм, този път е ред на филма за роботи, който е може би най-продаваният робот в историята.

Transformers Age of Extinction ви кани да помогнете на Optimus Prime и неговите приятели да унищожат Десептиконите, които възнамеряват да унищожат Земята. Интересна сюжетна линия е едно от предимствата на тази игра.

Игри DeNA corp ИЗТЕГЛЯНЕ

8. Трансформация на мото робот

Този път е ваш ред да играете игра с роботи на тема мотоциклети. Да, Moto Robot Transformation гарантирано няма да ви разочарова.

Уморени от героите на Трансформърс, повечето от които могат да превърнат роботите в автомобили, в тази игра избраният от вас робот може да се превърне в страхотен спортен мотоциклет според вашия вкус. Вълнуващо, нали?

Изтегляне: Мото робот трансформация

9. Robot Bros Deluxe

Заглавието на тази игра ви напомня на играта Mario Bros? Да, Robot Bros Deluxe всъщност има геймплей, който наистина може да е вдъхновен от тази легендарна игра.

Имайки около 75 нива, вашият робот е поканен да премине през различни пътувания с препятствия и врагове, които трябва да бъдат победени. Усещането е като да играеш футуристичен Марио Брос.

Изтегляне: Robot Bros Deluxe

10. Градски робот битка

И накрая има City Robot Battle . Тази игра, която е на фона на град Лас Вегас, САЩ, ви кани да се биете срещу злите роботи в града, който е известен с хазарта си.

Битките, в които живеете, гарантирано ще бъдат вълнуващи с разнообразие от страхотни оръжия и експлозии, произведени от сложни бомби.

Изтегляне: Битката на градския робот

Това е препоръката на ApkVenue за десетте най-добри игри за офлайн роботи на Android, които можете да играете без интернет. Вие, любителите на роботи, геймърите определено няма да излезете от мода.

Имате препоръка, която е не по-малко вълнуваща от десетте игри по-горе? Не забравяйте да го кажете в колоната за коментари.

Прочетете също статии за Android или други интересни статии от Рейналди Манасе .