как да променя ip адреса на android

Как да промените IP на Android, за да отворите блокирани уебсайтове, така че да имат достъп до тях свободно.

За тези, които обичат да имат достъп до интернет или да сърфират от Android, разбира се, е много досадно, когато не можем да отворим определени уебсайтове поради цензура или изискването за отваряне на уебсайта, например само в определени държави. Така че за тези от вас, които обикновено сърфират на Android, има начин да променят IP адреса на Android, така че да имате достъп до всички сайтове .

  • 15 предимства на старите мобилни телефони, които не можете да намерите на съвременните смартфони
  • Motorola Droid Turbo 2, блъсна 70 пъти на пода Все още включен!

Как да промените IP адреса на Android

  1. Първо изтеглете Hotspot Shield VPN за Android, след което инсталирайте.

  2. След това ще отидете на началната страница, където можете веднага да натиснете бутона Protect my connection!

  3. След това се появява известие, че Hotspot Shield VPN иска разрешение за достъп до вашата мрежа за връзка с данни, поставете отметка „ Вярвам на това приложение“ , след което „ Ok“ .

  4. След това Hotspot Shield VPN ще управлява всичките ви конфигурации на интернет връзка и ще замени вашия IP с най-новия IP и когато приключи, ще се появи известие по следния начин:

  5. И успешно, можете да отваряте блокирани уебсайтове сега. Например вляво е блокиран уебсайт, а вдясно след успешно използване на Hotspot Shield VPN .

Така че сега можете да отворите всеки уебсайт на вашия Android, дори тези, които искат да отворят сайтове за възрастни, могат, стига това да се прави отговорно. Така че щастливо сърфиране и късмет.

ИЗТЕГЛЕТЕ AnchorFree GmbH Apps Networking