как да влезете в интернет wifi.id безплатно!

Този път ще споделя с вас най-новия начин за достъп до @ wifi.id БЕЗПЛАТНО или по-скоро безплатно за един час. Можете да направите този метод, докато разпоредбите са все още валидни

Кой не харесва БЕЗПЛАТНИЯ WIFI ? Този път ще споделя с вас най-новия начин за достъп до Wifi.id БЕЗПЛАТНО, или по-скоро безплатен за един час. Можете да направите този метод, докато разпоредбите са все още валидни. Така че, ако Wifi.id е изтрил този метод, това означава, че вече не можете да сърфирате безплатно. Следователно, докато този метод все още може да се използва, трябва да го използвате, докато можете.

  • Как да поправим проблеми с Wifi рутера
  • Как да получите безплатен WiFi Hotspot
  • 4 от най-добрите безплатни приложения за търсене на WiFi за Android

КАКВО Е WIFI.ID?

Wifi.id е обществена интернет мрежа, базирана на Wireless / Hotspot, която се предоставя от TELKOM GROUP или оператор в сътрудничество с PT. ТЕЛКОМ . Тази мрежа се разпространи широко в Индонезия. За общо ползване наистина трябва да платим с кредит, за да имаме достъп до тази WiFi мрежа. За това създадох тази статия, за да можете да сърфирате безплатно в интернет за един час с помощта на мрежата Wifi.id.

КАКВИ СА ПРЕДИМСТВАТА ОТ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА WIFI.ID МРЕЖАТА?

Предимството на използването на мрежата Wifi.id е, че можете да сърфирате неограничено със скорост до 100 mbps . Можете да изтеглите възможно най-много филми и възможно най-много през определен период от време. Методът в тази статия ви позволява само да сърфирате безплатно за 1 час .

Как да влезете безплатно в Wifi.id

  • Първо, първо трябва да се свържете с Wifi.id с помощта на лаптоп или смартфон.

  • След като се свържете, отворете браузъра си и ще бъдете пренасочени към страницата за влизане . След това щракнете върху менюто ISP / Оператор и изберете / щракнете върху RadNet, както е показано по-долу:

  • След това попълнете имейл колоната с вашия имейл или можете също да използвате всеки имейл.
  • Щракнете върху полето за парола и изчакайте няколко минути. Jreeeng .. Паролата ще се появи сама. След това просто кликнете влезте и ще получите безплатен WiFi достъп за един час.

Лесно е, нали? По този начин можете да получите достъп до Wifi.id безплатно. Ако имате въпроси, моля, оставете въпроса си в графата за коментари и не забравяйте да споделите с приятелите си. Надявам се, че е полезно.