7 известни актьори, които се провалиха напълно в актьорските филми, няма талант?

Екшън филмите не могат да бъдат изпълнени с актьори небрежно. Актьорският състав е трудно да се накара няколко известни актьори да се провалят и да търпят срам. Ето списъка!

Като актьори от тях се изисква да могат да се адаптират във всички филмови сцени, които играят, било то комедийни филми, мистерии, към екшън. Ако не са добри в импровизирането и настройването, няма да се продават добре и рядко са призовани за кастинг .

Въпреки това актьорите също са хора. Няколко пъти актьорската им игра се проваляше и ги караше да се смущават. Това се случва не само с нови актьори, но дори известни актьори са го преживели. Обикновено те изпитват този провал в екшън филмите.

Това е разбираемо, тъй като екшън филмите се считат за трудни филмови жанрове и изискват висока адаптивност за актьорите. Този път ApkVenue ще опише 7 известни актьори, които се провалиха с ужас, докато играеха в екшън филми . Ето прегледа!

Известен актьор, който не успя да играе напълно в екшън филми

Отбелязва се, че тази известна актьорска линия никога не се проваля в екшън филма, в който участва. Някои от тях дори завършиха в края на кариерата си в актьорско майсторство. Ето списъка!

1. Кристин Кройк - Street Fighter: Легендата за Чун-Ли (2009)

Родена и израснала в Канада, кариерата на Кристин Крейк процъфтява благодарение на телевизионния сериал, който играе, от „Снежанка: Най-справедливата от всички тях“ (2001) до „Красавицата и звярът“ (2011-2016).

Е, и в онези дни той опита късмета си да играе в редица холивудски филми. Някои са доста успешни, като Partition (2007), но някои са се провалили с ужас, както в едно от продълженията на филма Street Fighter.

Във филма актьорската му игра изглежда не е в състояние да се представя добре, а обикновено е нормална. Възможно е, това също се влияе от липсата на бюджет в производствения процес на филма, така че филмът Street Fighter също се провали в касата.

2. Тайлър Пери - Алекс Крос (2012)

Тайлър Пери е многостранен актьор. Той играеше всякакви роли. Не само това, той е и продуцент, режисьор и дори надежден сценарист. Някои от филмите, които е играл едновременно, са филми, върху които е работил сам.

Въпреки това Тайлър Пери се провали в няколко филма. Един от най-тежките е Алекс Крос (2012). Въпреки това провалът му в този филм не е по негова вина, а поради непрофесионализма на режисьора, който не е добър в управлението на процеса на филмопроизводство.

Самият филм беше силно критикуван и дори рейтингът падна. В самия Rotten този филм получи само 11%, докато в IMDb получи само 4,1 / 10. Тъжно, банда!

3. Памела Андерсън - Barb Wire (1996)

Памела Андресън беше известна телевизионна звезда на своето време. Тази популярност е поканила много филмови продуценти да го поставят в актьорския свят. Той също така изигра няколко филма, но този, който се провали с ужас, беше филмът „Barb Wire“.

Издаден през 1996 г., този филм разказва историята на Памела Андерсън, която се бори срещу престъпниците и враговете около нея. За съжаление сюжетът и актьорската роля на актьорите, включително Памела, приличат повече на порно, отколкото на екшън филми.

В резултат на това този филм беше критикуван от много партии. Не на шега, този филм беше залят с най-лошите награди и номинации, особено наградите "Златна малина". Толкова смутен, банда!

4. Chris Klein - Stormbreaker (2006)

Крис Клайн е холивудски актьор, с когото доста се съобразяват поради своята цялост и душевна актьорска игра. Просто, както каза Джака по-горе, не всички велики актьори могат да се представят оптимално в различни видове филмови жанрове. Това се случи с Крис.

След като играе успешно в няколко филма, той също играе героя Алекс Райдър, таен шпионин във филма Stormbreaker (2006) За съжаление този филм се провали и почти съсипа кариерата му.

Всъщност, актьорската игра на Крис не е много лоша тук. Той успя да изобрази характера Алекс изцяло. Просто странният и страшен сюжет на историята кара публиката да се чувства неудобно да гледа този филм дълго време.

5. Сам Уортингтън - Сблъсъкът на титаните (2010)

Кой не е запознат с този холивудски актьор? Постигайки успех, когато играе във филма "Аватар" (2009), той участва и във филми в други жанрове.

Въпреки това популярността на Сам Уортингтън отслабва с времето. Това може да се дължи на намаляващите му актьорски умения. По-специално, времето, когато той играе в Clash of Titans.

Филмите не само не са толкова добри, но и актьорската игра тук е съвсем обикновена и липсва в изпълнение . Това ли е причината името му да потъне допълнително?

6. Тейлър Лотнър - Отвличане (2011)

Кой не познава Тейлър Лотнър? Този красив и секси актьор се превърна в идол, когато изигра ролята на Джейкъб Блек във филмовия франчайз "Здрач сага". Благодарение на този филм кариерата му в актьорството се увеличи рязко.

За съжаление, поради силния характер на Джейкъб, който играеше, Тейлър дори не можеше да се представи оптимално, за да играе в други филми. Едно от нещата, които станаха в центъра на вниманието на много хора по това време, беше, когато той играе във филма „Отвличане“ (2011).

В този филм Тейлър не успя да изпълни поверената роля. Всъщност той е като допълнителен актьор, който играе филм за първи път. В последствие името на Тейлър потъна още повече и почти никога не играеше отново във филми досега.

7. Алисия Силвърстоун - Батман и Робин (1997)

Като топ холивудска актриса Алисия участва в няколко известни филма. Всъщност по-голямата част от филмите, които играе, са най-добрите комедийни жанрови филми, например Butter (2011) и Valley Girl (2020).

Алисия също е участвала няколко пъти в екшън филми. Просто филмът за Батман и Робин, в който участва през 1997 г., почти съсипва кариерата му.

Да, самият филм също е наистина лош, дори е обявен за най-лошия филм на Батман за всички времена. Самата Алисия като Батгърл също изглежда странна и страшна. Може би Алисия е по-достойна да играе в комедиен филм, а!

Това бяха редица известни актьори, които се провалиха с ужас, докато играеха в екшън филми. Какво мислиш, банда?

Не забравяйте да напишете мнението си в колоната за коментари по-долу. Ще се видим в следващата статия на ApkVenue!

Прочетете също статии за филми или други интересни статии от Diptya .