Това е то! 10 най-добри шпионски приложения за android

Най-доброто шпионско приложение на Android, което можете да използвате, за да шпионирате хора, както и да се предпазите от подслушване.

Били ли сте някога очаровани от страхотния екшън в шпионски филми (шпионин), като филмите за Джеймс Бонд, "Борн", "Кингсман" и други? Тези филми разказват историята на професионален шпионин, чиито действия предизвикват смях удивен. Не е невъзможно, след като го гледате, се извиква желанието ви да станете шпионин. Ако е така, тогава ApkVenue представя съвети как да станете истински шпионин, като използвате приложение за Android.

Има някои от най-добрите шпионски приложения на Android, които можете да използвате, за да шпионирате хора, както и да се предпазите от подслушване. Не е смешно да си шпионин, но в очите на другите хора. Отчитане от Tech Viral, по-долу е списък с приложения:

  • Съвети за ставане на професионален шпионин, използващ Android
  • Тези 5 усъвършенствани технологии ви помагат да видите какво не можете да видите

Ето най-добрите шпионски приложения на Android

1. Шпионска камера OS 3 (SC-OS3)

ИЗТЕГЛЕТЕ ПРИЛОЖЕНИЕ Производителност Екип на SCOS

Spy Camera OS 3 (SC-OS3) е едно от най-добрите шпионски приложения на Android. С това шпионско приложение можете перфектно да уловите откровени моменти на други хора, без да бъдете забелязани от съответния човек.

Интересното е, че OS Spy Camera може да работи във фонов режим. В резултат на това можете да записвате дейности на хората, докато извършвате други дейности, като сърфиране или чат . Така че, гарантирано е, че няма да ви хванат, ако сте в действие.

2. Ушен агент

Производителност на приложения Надминаване на приложения ИЗТЕГЛЯНЕ

Най-доброто шпионско приложение на Android Ear Spy е полезно за запис на гласове или чатове на други хора, дори когато нивото на звука е ниско. С това приложение можете да поставите телефона в друга стая и да докоснете разговора им с помощта на Bluetooth слушалка .

Всъщност това приложение записва гласа ви и след това усилва записа ви. След това изяснете, като се фокусирате върху звука. Как, доста страшно нали?

3. IP Cam Viewer Lite

Robert Chou Productivity Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

За тези от вас, потребители на камери за наблюдение на CCTV (Closed Circuit Television), приложението IP Cam Viewer Lite ще бъде от голяма помощ. Това приложение ви позволява да шпионирате или наблюдавате видеозаписи от видеонаблюдение, където и да използвате смартфон с Android.

Трябва само да установите връзка между използваната камера и приложението IP Cam Viewer Lite. Така че, можете да увеличите максимално използването на камери за видеонаблюдение. Можете също да експортирате или импортирате всички видове камери за видеонаблюдение.

4. Автоматичен записващ разговор

Apps Productivity Appliqato ИЗТЕГЛЯНЕ

Както подсказва името, това Automatic Call Recorder приложение автоматично ще записва всеки входящ телефонен разговор. Освен това можете да зададете кои разговори да се записват и кои да се игнорират.

Освен това можете да слушате записа, да добавяте бележки и да го споделяте. О, да, това приложение е интегрирано с Google Drive и Dropbox . Така че можете да запазвате записите на разговорите в облачно хранилище. Сега във версията Pro можете да настроите обажданията от определени контакти да се запазват автоматично, дори автоматично да се запазват в облака .

6. Anti Spy Mobile

Производителност Anti Spy Mobile Apps ИЗТЕГЛЕТЕ

Ако горното приложение е за шпиониране, това приложение Anti Spy Mobile ви предпазва от шпиониране. Може би така, нашият Android смартфон има инсталиран шпионски софтуер и ние не знаем. Следователно най-добрият начин да разберете и да бъдете сигурни е да инсталирате това приложение. Така че, можете да извършите сканиране и да премахнете шпионски софтуер на вашия Android, ако имате такъв.

7. Скрито око

Приложения за производителност на Midas Ensemble Technologies ИЗТЕГЛЯНЕ

Били ли сте някога любопитни да разберете кой се е опитал да надникне в смартфона ви, когато ви нямаше? Приятели или членове на семейството може да са се опитали да отворят смартфона, въпреки че не знаят комбинацията от пароли, която сте използвали.

Е, Hidden Eye е най-доброто шпионско приложение на Android, което ще прави снимки на хора, когато се опитват да отворят мобилния ви телефон. Можете също така да го настроите да активира аларма, когато някой се опита да отвори телефона без ваше собствено знание. Наистина готино, нали?

8. AppLock

Антивирусни и защитни приложения DoMobile Lab ИЗТЕГЛЯНЕ

AppLock е най-доброто шпионско приложение на Android, което се използва за създаване на заключване на приложение за Android, така че не само всеки да може да го отвори. Защитете поверителността с пароли , модели, дори пръстови отпечатъци. AppLock може да заключва различни приложения като Facebook, WhatsApp, Gallery, Messenger, SMS, Контакти, Gmail, Настройки, входящи повиквания и други приложения. Въпросът е да се предотврати неоторизиран достъп и да се запази поверителността.

9. Автоматично скриване на обажданията

Приложения Производителност Androidream ИЗТЕГЛЯНЕ

Всички входящи и пропуснати повиквания, които идват от лични контакти, ще бъдат автоматично скрити. По този начин автоматичното скриване на повикванията ще поддържа поверителността ви на по-високо ниво. Така че никой няма да може да открадне информация от вас.

9. Truecaller - Caller ID & Block

Производителност на приложения Истински софтуер Скандинавия AB ИЗТЕГЛЯНЕ

Това приложение Truecaller предлага възможност за идентифициране на неизвестни повикващи и блокиране на нежелани обаждания. Можете да видите имената и снимките на хората, дори ако те не са записани във вашия телефонен указател.

10. Наблюдавайте местоположението на SMS за обаждания

Това приложение за местоположение на Spy Monitor Call SMS ви позволява да шпионирате дистанционно, за да наблюдавате входящите SMS, снимки, местоположение, списъци с телефонни обаждания и много други на устройства с Android. Да, можете да го инсталирате на Android на гаджето си, за да сте сигурни, че винаги няма да се забърква. Не забравяйте, че и вие не можете да бъдете притежател. Хехехе.

Това са 10-те най-добри шпионски приложения на Android и най-добрите анти-шпионски приложения на Android. Как, готов ли да станеш надежден шпионин? Добавете го в колоната за коментари, да, ако имате вашето водещо шпионско приложение !