как да си направите стикери wa (whatsapp) сами, лесно!

Най-пълният, лесен и лесен начин да направите WA стикери, които да опитате. Всъщност има начин да направите WA стикери без приложение!

Оказва се, че как да направите WA (WhatsApp) стикери е доста лесно. Има дори начин да направите WA стикери без приложение, което не трябва да инсталира трето приложение.

Освен че използва емотикони Whatsapp, това популярно приложение за съобщения има и функция за изпращане на стикери WA един към друг с по-малък външен вид.

В сравнение с емотикони, които изглеждат твърди, можете дори сами да персонализирате тези стикери на WhatsApp . Например при изработването на стикери WA със собствени снимки.

Е, за тези от вас, които са любопитни към стъпките или как да си направят стикери WA, тук ApkVenue обобщи и прегледа как да си направите стикери WA сами на мобилен телефон с Android, което можете да направите лесно.

Подготовка преди да направите свой собствен WA стикер

Всъщност в Google Play Store има много сладки и страхотни приложения за стикери WA, които предоставят пакети стикери WhatsApp, които можете да изтеглите и използвате безплатно.

Но за тези от вас, които са нарциси, естествено ще бъде интересно да правите стикери от Вашингтон със собствени снимки . Особено ако се използва с училищни приятели или колеги от групата на WA, тук!

Източник на снимки: engadget.com

Преди да пристъпите към това как да направите WA стикери, първо трябва да знаете какви неща трябва да подготвите, преди да изпълните стъпките.

Има поне три неща, които трябва да направите, за да може вашият размер на стикера WA да има HD качество и да е оптимален за използване при чат . Ето някои условия!

 1. Уверете се, че сте изтеглили приложението, за да направите WA стикери на Android, а именно Background Eraser , PicsArt и Personal Stickers за WhatsApp .

 2. Подгответе минимум три снимки, които да се използват като стикери, които да се добавят към приложението WhatsApp.

 3. За да направите WA стикер с голям размер, опитайте се да направите размера на снимката, който стикерът ще направи в HD качество (минимална разделителна способност 600 x 600 пиксела) с размер, който не надвишава 1MB .

След като са изпълнени трите условия по-горе, това означава, че сте готови да следвате как да правите стикери на WA чрез Android, както следва.

Как да направите свой собствен WA стикер на телефон с Android

Както споменахме по-горе ApkVenue, имате нужда от три приложения, за да направите WA стикери на мобилен телефон с Android. Това означава, че има три важни стъпки, които трябва да следвате.

Ако вече сте опитни, ApkVenue е сигурен, че ви трябват само по-малко от 5 минути, за да направите WA стикер.

Така че слушайте внимателно, за да станете бързо владеещи! Готови ли сте да знаете как да направите WA стикери?

 1. Първо изтеглете приложението Background Eraser чрез връзката по-долу.
Apps Photo & Imaging handyCloset Inc. ИЗТЕГЛИ
 • Самият Background Eraser функционира за изтриване на фонове на снимки и промяна на JPG формата на PNG, който наистина е необходим за WA стикери.
 1. Отворете вече инсталираното приложение Background Eraser, след което изберете снимка, като докоснете бутона Зареждане на снимка на първоначалния дисплей.

3. Изрязване на частта, която се счита за необходима. След това премахнете фона с различните инструменти, предоставени в приложението.

 • Задайте размера на гумата с плъзгача в долната част. Има и функции за автоматично и магическо автоматично премахване на фона .
 • За по-подробни резултати използвайте функцията Zoom, за да я увеличите.
 1. Направете изтриването внимателно, за да не се отрежат важни части. Ако сте сигурни, докоснете бутона Готово в горната част.
 • След това дайте ефекта Smooth, така че ръбовете на снимката с изображение на WA PNG да изглеждат гладки. След това запазете изображението с бутона Save .
 1. След това изтеглете приложението PicsArt . Вземете го чрез връзката по-долу.
Приложения за снимки и изображения PicsArt ИЗТЕГЛЯНЕ
 • Самият PicsArt е приложение за редактиране на снимки, което функционира за добавяне на текст и други ефекти, така че външният вид на тези домашно приготвени стикери WA да е по-привлекателен, когато се използва за чат .
 1. След това отворете приложението PicsArt, което вече е инсталирано и на главната страница докоснете иконата "+" в средата.
 • След това изберете редактираната PNG снимка във фоновата гума.
 1. Тъй като резултатът от изрязването може да промени размера на стикера WA, след това докоснете менюто Инструменти> Промяна на размера и въведете размера на стикера WA от 600 x 600 пиксела .
 1. WA стикерите обикновено добавят забавни или весели думи, за да ги направят още по-интересни.
 • Просто докоснете менюто Текст и въведете думите, които искате да използвате.
 1. Редактирайте текста и добавете различни ефекти, като промяна на шрифта , добавяне на граница, добавяне на сянка и др.
 • Ако просто докоснете иконата за отметка в горната част.
 • За да започнете да запазвате WA стикери от собствените си снимки, просто докоснете иконата със стрелка в горната част на приложението PicsArt.
 1. За да запазите редактирания стикер WA в PicsArt, просто докоснете Запазване и изберете опцията Запазване на снимка на вашето устройство, за да го поставите във вътрешната памет.
 1. Последното необходимо приложение са Лични стикери за WhatsApp, които могат да бъдат изтеглени чрез връзката по-долу.
Stukalov Социални приложения и приложения за съобщения ИЗТЕГЛЯНЕ
 1. Не забравяйте да поставите всички WA стикери, които искате да добавите, в една и съща папка във вътрешната памет. Не забравяйте да подготвите поне три WA стикера .
 1. Отворете приложението Personal Stickers for WhatsApp, след което автоматично ще открие папката, която е създадена по-рано. След това докоснете бутона Добавяне и вашият стикер WA автоматично ще бъде добавен към WhatsApp.

 2. След като приключите, можете веднага да го използвате в групата WhatsApp.

Как да си направим стикери WA без приложение

Може би се чудите, можем ли да направим стикери WA без помощта на каквото и да е приложение? За съжаление, след проучването на Jaka се нуждаете от допълнителна помощ при кандидатстване.

С други думи, ако има сайт, който твърди, че знае как да прави WA стикери без приложение, ApkVenue се уверява, че това е 100% измама !

Въпреки това, WhatsApp улеснява и предоставя безплатно стикери WA, без да е необходимо да инсталирате каквото и да е приложение. Любопитен? Моля, прочетете статията по-долу. Гарантирано можете веднага да получите забавни стикери.

ВИЖТЕ СТАТИИ

Е, това е начинът да направите свои собствени WA стикери на мобилен телефон с Android, които можете да практикувате директно, за да тренирате творчеството си.

Освен че правите свои собствени, можете също да изтеглите колекция от весели и забавни стикери WA, които сами изберете и да ги добавите с приложението по-горе.

Ще се видим в следващата статия на Jaka. Успех и късмет!

Прочетете също статии за WhatsApp или други интересни статии от Ilham Fariq Maulana .