биоданни на най-новия два пъти член

Обичате момичешката група K-Pop ДВА пъти? Не пропускайте профилите и подробностите за всички членове тук, банда!

В групата момиче два пъти, което се състои от 9-талантливите песни и танци на жените, се формира от най корейски риалити шоуто Шестнадесет от JYP Entertainment.

TWICE дебютира на 20 октомври 2015 г. с издаването на албума The Story Begins, който спечели наградата Песен на годината от музикалните награди Melon и азиатските музикални награди Mnet .

До този момент TWICE и неговите 9 членове не са дали никакъв знак за спиране, както се вижда от издаването на сингъла FANCY през април 2019 г. и Feel Special през септември 2019 г.

Не само групата K-Pop iKON, за тези от вас, които може да са нови два пъти, трябва да знаете и потребителските профили и други неща за момичешките групи ДВА пъти.

Два пъти членове | Ранно формирани

TWICE е момичешка група, създадена под егидата на JYP Entertainment (JYPE) чрез риалити шоуто Sixteen, което избра повечето от членовете.

Риалити шоуто Шестнадесет избра 7 от общо 9 члена TWICE, включително Nayeon, Jeongyeon, Sana, Jihyo, Mina, Dahyun и Chaeyoung .

След това Парк Джин Йънг (JY Park), изпълнителният директор на JYPE, реши да добави още 2 члена, които Tzuyu и Momo най-накрая избраха. Тази група момичета има база от фенове, наречена ONCE .

Искате ли да научите повече за подробностите за профила на члена на TWICE? Вижте резюмето, което ApkVenue направи по-долу.

1. Найон

Два пъти член Найон
Оригиналното име Im Na Yeon
Дата на раждане 22 септември 1995 г.
Националност Южна Кореа
Позиция Водещ вокалист, водещ танцьор, Център
Зодия зодия Дева
Високо 163 см
Тегло 47 кг
Кръвна група A

Този член с истинското име Im Na Yeon успя да се присъедини ДВА пъти, защото тайно се явява на прослушване за JYPE, тъй като майка й беше забранила да участва в прослушване за детски модел, държан от JYPE.

Успешно прослушвайки, Nayeon беше избран за един от членовете на 6mix, които най-накрая се разпаднаха преди дебюта. Той заема ролята на главен вокал и център в TWICE.

Въпреки че е роден през 1995 г., Найон е най -старият член на TWICE ; също е известно, че са добри приятели с Jisoo на BLACKPINK.

2. Jeongyeon

Два пъти член Jeongyeon
Оригиналното име Ю Чон Йон
Дата на раждане 1 ноември 1996 г.
Националност Южна Кореа
Позиция Водещ вокалист
Зодия Скорпион
Високо 169 см
Тегло 49 кг
Кръвна група О

Jeongyeon има първоначалното име Yoo Kyung Wan, което в крайна сметка е променено в трети клас, тъй като приятелите й често я дразнят като име на момче.

След като се провали на прослушване на JYPE, Jeongyeon не просто се отказа. На 1 март 2010 г. преминава прослушванията в JYPE и SM Entertainment, но накрая решава да се присъедини към JYPE.

Той се появява в музикалните клипове за GOT7, Girls Girls Girls и Miss A, Only You .

3. Момо

Два пъти член Момо
Оригиналното име Хирай Момо
Дата на раждане 9 ноември 1996 г.
Националност Япония
Позиция Главен танцьор, вокалист, рапър
Зодия Скорпион
Високо 167 см
Тегло 48 кг
Кръвна група A

Членът на TWICE с любимия си розов цвят е роден в Япония. Самото име Momo означава на японски Праскова.

Момо беше едно от елиминираното съдържание на риалити шоуто Шестнадесет , но Джей Парк подаде Момо, за да стане член на TWICE заради танцовия й талант .

Този талант за танци започва, когато тя е на 3 години, взема уроци по танци, защото иска да бъде танцьорка като брат си.

4. Отидете там

Два пъти член Там
Оригиналното име Минатозаки Сана
Дата на раждане 29 декември 1996 г.
Националност Япония
Позиция Вокалист
Зодия Козирог
Високо 168 см
Тегло 48 кг
Кръвна група Б.

Сана е вторият член на TWICE, който идва от Япония. Преминавайки на прослушването на JYPE на 13 април 2012 г., най-забележителният му талант са неговите вокални умения.

Единственото дете в това семейство има оптимистична личност , но е малко непохватно. Друго умение на Сана е писането на японска калиграфия, която тя е усвоила в началното училище.

Сана обича лилавото, но не обича лилавите дрехи. Sana също се появява в GOT7 е A музикален клип .

5. Jihyo

Два пъти член Джихджо
Оригиналното име Парк Джи Хио
Дата на раждане 1 февруари 1997 г.
Националност Южна Кореа
Позиция Лидер, главен вокалист
Зодия Водолей
Високо 162 см
Тегло 56 кг
Кръвна група О

Първоначално с името Park Jisoo , той промени името си на Park Jihyo преди участието си в риалити шоуто Sixteen.

Jihyo има висока всеотдайност. Той е член на TWICE с най -дълго време за обучение , достигащо 10 години.

Членът, за когото е известно, че се среща с Канг Даниел, има ролята на лидер в ДВА пъти; определено чрез анонимно гласуване , не определено от изпълнителния директор JY Park.

Профили и биографии на други два пъти членове ...

6. Мина

Два пъти член Мина
Оригиналното име Миуи Мина / Шарън
Дата на раждане 24 март 1997 г.
Националност Японо-американски
Позиция Главен танцьор, вокалист
Зодия Овен
Високо 163 см
Тегло 46 кг
Кръвна група A

За местните японски родители Мина е родена в Сан Антонио, Тексас . След прослушване за JYPE в Япония, той е избран да участва в обучение в Корея на 2 януари 2014 г.

Противно на Jihyo, Mina е членката на TWICE с най -кратко време за обучение . Този член на TWICE всъщност е човек, който е тих в публичното пространство.

От юли 2019 г. JYPE публикува изявление, че Мина не е участвала в дейности за групово популяризиране поради здравословни проблеми .

7. Дахюн

Два пъти член Дахюн
Оригиналното име Ким Да Хюн
Дата на раждане 28 май 1998 г.
Националност Южна Кореа
Позиция Водещ рапър, вокалист
Зодия зодия Близнаци
Високо 165 см
Тегло 48,9 кг
Кръвна група О

Притежавайки талант за танци от детството си , Dahyun влезе в радара за разузнаване на таланти на JYPE; Освен в JYPE, той също е преминал прослушвания в SM и YG Entertainment, но в крайна сметка Dahyun избра JYPE.

Дахюн има прякора тофу или японски тофу заради белия си цвят на кожата. Дахюн харесва числото 7, защото е избран за член на TWICE на 7 юли.

Известно е също, че умее да свири на музикални инструменти за пиано , банди. Се появи в GOT7 и Роуз Jang Wooyoung на Stop Stop Тя музикален клип .

8. Chaeyoung

Два пъти член Chaeyoung
Оригиналното име Син Чае Йънг
Дата на раждане 23 април 1998 г.
Националност Южна Кореа
Позиция Водещ рапър, вокалист
Зодия Телец
Високо 163 см
Тегло 48 кг
Кръвна група Б.

Със сходни имена, Chaeyoung TWICE и Chaeyoung (Rose) BLACKPINK са известни като близки. Заедно с Dahyun, Chaeyoung се появи в музикалния видеоклип Stop Stop It на GOT7 през 2014 г.

Chaeyoung преминава прослушването на JYPE на 6 юни 2012 г .; когато премина, той вече беше преминал през обучение от 3 години.

На 163 см той е два пъти членът с най-ниското тяло . Той не обича сладки храни, предпочита плодове и зеленчуци, тъй като е живял с баба си в детството си.

9. Tzuyu

Два пъти член Tzuyu
Оригиналното име Чоу Дзъ Ю / Сали
Дата на раждане 14 юни 1999 г.
Националност Тайван
Позиция Водещ танцьор, вокалист, визуал, Maknae
Зодия зодия Близнаци
Високо 170 см
Тегло 48 кг
Кръвна група A

Tzuyu е константа, която беше елиминирана в риалитито Sixteen в последния си епизод. Въпреки това, поради JY Park и решението на екипа, той беше освободен и официално вписан като член на TWICE .

Веднъж той беше замесен в спора за тайванското знаме, в който Цюю изрази подкрепа за независимостта на Тайван от Китай.

В резултат на това противоречие на TWICE също беше забранено да изпълнява заради този проблем, който накара Tzuyu да пусне видео с извинения на китайски.

И така, това са някои факти и подробности за два пъти членове , които трябва да знаете за онези, които току-що са се присъединили като ЕДНА .

Има ли други забавни факти за членовете на TWICE, които познавате? Споделете в коментарите по-долу, да.

Прочетете също статии за Корея или други интересни статии от Тидар Сентауса .