7 от най-добрите bae suzy филми и драми, които трябва да гледате

Не само Vagabond, ето някои от най-добрите филми и драми на Bae Suzy, които трябва да гледате.

Дебютирайки в южнокорейската развлекателна индустрия през 2010 г. като член на момичешката група Мис А, Бае Сузи е известна и на обществеността чрез няколко корейски драматични заглавия, в които е участвала.

Въпреки че е един от най-мразените от много хора идоли на K-Pop, актьорският талант на Сузи не може да бъде подценяван, банда.

Доказателство е, че Сузи доста често получава ролята на главния герой в няколко корейски драми, в които е участвала.

Е, за тези от вас, които искат да виждат по-често красивото лице на Сузи, този път ApkVenue ще ви даде няколко препоръки за най-добрите корейски драми с участието на Сузи.

Най-добра драма на Bae Suzy

Бае Сузи наскоро се превърна в един от идолите на K-Pop, който успя да привлече вниманието на обществеността, след като участва в корейската драма "Скитник" с актьора Лий Сун Ги.

Драмата, която заема екшън жанра, получи висока оценка след последния си епизод, излъчен на 23 ноември.

Не само Vagabond, има и други най-добри драми Suzy, които трябва да гледате, банда. Любопитен? Хайде, вижте следния списък!

1. Докато си спал (2017)

Не по-малко популярна с драмата „Скитник“, драмата „ Докато си спал“ също постигна доста висок среден рейтинг и дори надмина драмата „Болничен кораб“, с участието на Ха Джи Уон.

Самата драма Докато си спал разказва за Нам Хонг Джо (Сузи), който може да види ужасни събития за смъртта на майка си и себе си в бъдеще чрез сънища.

Междувременно прокурор на име Дже Чан (Лий Йонг Сук) се опитва да направи всичко възможно, за да предотврати този кошмар да стане реалност.

Информация Докато ти спеше
Рейтинг 8.4 (IMDb)
Жанр Комедия


Фантазия

Брой епизоди 32 епизода
Дата на излизане 27 септември, 16 ноември 2017 г.
Директор О, Чонг-хван
Играч Сузи Бае


Хе-Ин Юнг

2. Неконтролируемо фонд (2016)

Излъчена през 2016 г. по телевизионния канал SBS, драмата Uncontrollably Fond е препоръка за следващата най-добра драма Bae Suzy, която заслужавате да гледате, ген.

В двойка с Ким Ву Бин, в тази драма Сузи играе момиче на име Но Еул, което наскоро загуби баща си и е оседнато с много дългове.

След това No Eul получава предложение да направи документален филм заедно с Shin Joon Young (Kim Woo Bin), който е бил негов любим в гимназията.

Информация Неконтролируемо Фонд
Рейтинг 7,7 (IMDb)
Жанр Драма


Романтика

Брой епизоди 20 епизода
Дата на излизане 06 юли 2016
Директор Парк Хюн-сук
Играч Jae-Ik Lee


Seon-kyeong Jeong

3. Gu Family Book (2013)

Преди успешното хипнотизиране на феновете в драмата Vagabond, очевидно Сузи и Лий Сун Ги също са участвали в актьорската игра в драмата Gu Family Book , излъчена през 2013 г.

Тази драма разказва историята на човек с полустел на име Чой Канг Чи (Лий Сун Ги), който се надява да стане напълно човек.

В средата на пътуването си, за да открие самоличността си и причината, поради която се е родил като полудемон, Канг Чи среща Дам Йоуул (Сузи), която помага да го спаси, когато е в опасност.

Оттам отношенията между двамата стават по-близки и Yeo Wool вярно помага на Канг Чи, който планира отмъщение със своето осиновяващо семейство.

Самата книга на Gu Family е една от най-добрите драми на Лий Сун Ги, която успя да накара публиката да се отегчи.

Информация Семейна книга на Гу
Рейтинг 92 (азиатски уики)
Жанр Драма


Фантазия

Брой епизоди 24 епизода
Дата на излизане 12 август 2013 г. 12 септември 2013 г.
Директор Шин Ву-чул


Ким Юнг Хен

Играч Лий Сун Ги


Сузи Бае

4. Dream High (2011)

Като първата драма с участието на Сузи, Dream High разказва историята на студент на име Go Hye Mi (Suzy) в Kirin High Scroll of Art, който мечтае да стане суперзвезда .

Желанието на Go Hye Mi да постигне мечтата си, разбира се, е неотделимо от бизнес провала на баща й след напускането на майка си.

Макар и да дебютира в корейската драматична индустрия, в тази драма Сузи получи възможността да се състезава по актьорско майсторство с популярни изпълнители на K-Pop като Ким Су Хюн, Taecyeon, Wooyoung от 14:00 и много други.

Информация Dream High
Рейтинг 7,6 (IMDb)
Жанр Комедия


Романтика

Брой епизоди 32 епизода
Дата на излизане 3 януари 28 февруари 2011 г.
Директор Лий Юнг Бок
Играч Джин-Йънг Парк


Iu

5. Голям (2012)

Тази корейска драма с романтичния комедиен жанр, озаглавен Big, е следващата препоръка за тези от вас, които искат да видят актьорската игра на Suzy на малкия екран.

Самата тази драма разказва историята на 18-годишен тийнейджър на име Канг Кюнг Джун (Шин Уон Хо), който обменя духа си с лекар на име Seo Yoon Jae (Gong Yoo) .

Знаейки, че духът на годеника му е променен, Гил Да Ран (Лий Мин Юнг), който е годеница на Йон Дже, най-накрая се опитва да помогне, за да могат душите на двамата да се върнат в съответните си тела.

Той не го направи сам, Джил Да Ран беше подпомогнат от Джанг Ма Ри (Бае Сузи), който се оказа, че има сърце за Кюнг Джун.

Предлагайки сюжет, който е доста интересен за следване, за съжаление Big е една от драмите, която е уловена да показва нелепи грешки в нея, знаете ли.

Информация Голям
Рейтинг 7,0 (IMDb)
Жанр Драма


Фантазия

Брой епизоди 16 епизода
Дата на излизане 04 юни 24 юли 2012
Директор Джи Бьонг-хюн


Ким Сун-йон

Играч Sung-Hyun Baek


Шин Уон Хо

6. Звукът на цвете (2015)

За разлика от предишните заглавия, The Sound of a Flower е корейски филм с участието на Сузи.

Издаден през 2015 г., този филм разказва историята на отношенията учител-ученик по време на пансори (изпълнение / постановка на корейския традиционен музикален жанр) в ерата на Joseon.

Започна, когато на младо момиче на име Чае Сун (Бае Сузи) беше забранено да следва пансори от учител на име Шин Джа Хио (Ryoo Seung-Ryong) по съображения за пол .

Chae Sun най-накрая отиде под прикритие, за да може да се присъедини към дейността. Въпреки това възникват заплахи, че двамата ще се изправят пред смърт, ако покритието на Chae Sun бъде разкрито.

Информация Звукът на цвете
Рейтинг 6.3 (IMDb)
Жанр Биография
Дата на излизане 25 ноември 2015 г.
Директор Лий Джонг-Пил
Играч Seung-ryong Ryu


Песен Sae-byeok

7. Архитектура 101 (2012)

Почти подобен на предишния, Architecture 101 е един от най-добрите филми с участието на Bae Suzy през 2012 година.

Този южнокорейски романтичен филм разказва за среща на двама студенти; Lee Seung Min (Uhm Tae Woong) и Yang Seo Yeon (Han Ga In) в уводен час по архитектура в крайна сметка се влюбват един в друг.

В тази драма Сузи играе младия Seo Yeon и е сдвоен с младия Seung Min, изигран от Lee Je Hoon.

Информация Архитектура 101
Рейтинг 7.2 (IMDb)
Жанр Драма


Романтика

Дата на излизане 22 март 2012 г.
Директор Йонг-Джо Лий
Играч Tae-woong Eom


Лий Йон

И така, това са някои препоръки за най-добрите филми и драми на Bae Suzy, които трябва да гледате през свободното си време, банда.

От седемте филма и драми на Бае Сузи по-горе кой от тях е вашият любим? Напишете отговора в коментарите по-долу, да!

Прочетете също статии за корейски драми или други интересни статии от Shelda Audita .