как да се реши Windows 10 търсене, което не работи

Потребител ли сте на Windows 10? Рано или късно ще има моменти, когато функцията ви за търсене в Windows просто не работи. Така че, за да поправите това, прочетете следните съвети.

Не след дълго след пускането на окончателната си версия на обществеността, Windows 10 веднага се сблъска с различни видове коментари. Започвайки от плюсовете до минусите. Повечето от тези, които коментират доброто, се дължат на връщането на типичното меню "Старт" на Windows и му придават нов нов облик.

Междувременно за тези, които не харесват Windows 10 най-вече, защото все още има много неразрешени грешки, много потребители на Windows 10 смятат, че Microsoft е твърде припряна при издаването на Windows 10.

Функцията за търсене на Windows 10 не работи

Една от функциите, които може да срещнете, е неправилно функционираща функция за търсене. Независимо дали знаете какво сте направили или не, изведнъж функцията за търсене в Windows 10 не работи правилно.

Как да поправим Windows 10 Search не работи

  1. Отворете и стартирайте Run на Windows. За да направите това, натиснете клавишите Win + R и напишете "services.msc" (без кавички) .

  2. След това ще отвори всички услуги, работещи във вашия Windows фон. Потърсете "Търсене в Windows", след което щракнете върху "Properties" .

  3. Ако е така, в „Тип на стартиране“ променете „Disabled“ на „Automatic (Delayed Start)“ , след което щракнете върху Apply .

  4. След това, в раздела Услуга , щракнете върху бутона "Старт", за да стартирате услугата за търсене отново, след което натиснете OK, за да затворите прозореца.

  5. И сега се опитвате да намерите нещо отново, като използвате функцията за търсене на вашия Windows 10. Сега функцията трябва да работи нормално.

Производителност Microsoft Corporation Apps ИЗТЕГЛЯНЕ Производителност Microsoft Corporation Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

Как Достатъчно лесно, нали? Сега можете лесно да търсите всяко приложение или документ, който искате да намерите бързо. За да предотвратите повторното възникване на този проблем, не забравяйте да продължите да актуализирате Windows 10.