5 начина да модифицирате Android, за да бъде готин без root

Как да модифицирам Android без root? Оказва се, че има уникални начини, които можете да направите, за да направите своя Android охладител. Вижте отзивите!

Има много начини, които можете да направите, за да промените външния вид на вашия Android, за да бъде по-готин. Като цяло, как да промените външния вид се прави, ако смартфонът е вкоренен.

Но се оказва, че има няколко уникални начина, по които можете да направите вашия Android охладител, без да е необходим root.

Какви са начините за модифициране на Android без root, които могат да се направят лесно? Ето пълния преглед.

  • Като Реал! Това ли е най-добрата модификация на графичната игра на GTA 5?
  • 5 известни мода за игри, които ще ви накарат да си надраскате главата
  • 20 креативни форми на модификация на корпуса на компютърния процесор

5 начина за модифициране на Android без корен

1. Променете дисплея на лентата за навигация

Ако вашият смартфон има екранни бутони за навигация, можете да промените външния вид на тези бутони без корен по следните начини.

Използвайки приложение, наречено Navbar App, дисплеят на навигационната лента може да бъде променен, за да бъде по-цветен и разбира се, няма да ви отегчи.

Можете да прочетете пълното ръководство тук:

ВИЖТЕ СТАТИИ

2. Промяна на дисплея на лентата на състоянието

Не само външният вид на лентата за навигация, който може да бъде променен, лентата на състоянието на Android може да бъде променена и със следните приложения. Наречено Статус , това приложение, направено от Джеймс Фен, може да променя икони, цветове, известия, часовници и много други.

Изтеглете приложението тук: Статус

3. Направете цял екран

Ако не искате, в приложението има лента на състоянието, което в момента сте отворени. Изглежда, че можете да опитате приложение, наречено Fulscrn , това приложение GuiPing He може да направи вашия Android да изглежда на цял екран. Fulscrn ще скрие лентата на състоянието и лентата за навигация лесно и бързо.

Изтеглете приложението тук: Fulscrn

4. Промяна на шрифтове на Android

Отегчен от появата на писане по този начин? Просто променете писането си по следния начин. Има две приложения за Android, които са подходящи за промяна на шрифтове на Android без необходимост от root, като GO Launcher EX и HiFont.

Можете да прочетете пълното ръководство в статията по-долу:

ВИЖТЕ СТАТИИ

5. Добавяне на батерията

Ако искате да имате различен външен вид на батерията от останалите, можете да използвате приложение, наречено Energy Bar по-долу. С това приложение дисплеят на батерията е по-дълъг и е в лентата на състоянието.

Изтеглете приложението тук: Energy Bar

Това са няколко лесни начина да промените външния вид на вашия Android, за да бъде по-готин, без да е необходим root. Ако имате други начини, не забравяйте да споделите в графата за коментари.

Уверете се също, че сте прочели статии, свързани с модификации или други интересни статии от Em Yopik Rifai .