гледайте филма буйство (2018) пълен филм

Наистина ли искате да гледате филма Rampage (2018), но объркани къде? Не се притеснявайте, просто погледнете тази една статия от ApkVenue, банда.

Вече има много филми за диви животни, банда. Не искате да бъдете изоставени, филмът Rampage, пуснат през 2018 г., също носи тази тема, знаете ли.

Филмът, с участието на Дуейн "Скалата" Джонсън, всъщност е базиран на аркадна игра, наречена Rampage, която беше популярна през 80-те.

Rampage е научно-фантастичен филм, обвит в вълнуващо действие. Ако сте любопитни да гледате този филм, вижте статията на ApkVenue по-долу.

Synopsis Film Rampage (2018)

Дейвис Окойе е бивш елитен американски войник, който сега работи като приматолог. В работата си Дейвис се грижи за горила албинос на име Джордж .

Джордж и Дейвис са много близки и имат дълбока връзка. Това е така, защото за Джордж се грижи Дейвис още от бебе.

Накратко, Джордж се зарази с инфекция поради токсични химикали. В резултат на това тялото на Джордж се превърна в гигант и свиреп.

Не само Джордж, тези химикали също са заразили вълк на име Ралф и крокодил на име Лизи . Двете животни се превърнаха в гиганти и тероризираха околностите.

Дейвис не мълчи. Той се опита да спре трите гигантски животни с помощта на генетик на име Dr. Кейт Колдуел .

Дейвис търси начин да върне любимата си горила Джордж до първоначалния му размер. От друга страна, той също се опитва да разкрие кой стои зад тези химически експерименти.

Дали Дейвис успя да спре терора на гигантското животно? Просто го гледайте сами, банда!

Интересни факти за Rampage (2018) Пълен филм

След като прочетете конспекта, все повече ли се интересувате от гледането на филма Rampage? Е, сега ApkVenue ще ви разкаже някои интересни факти от филма Rampage.

  • Дейвис успокои Джордж, използвайки жестомимична дума за камък . Rock or The Rock е сценичното име на Дуейн Джонсън, който играе Дейвис.

  • Джорджа горилата и вълкът Ралф имат същите имена като тези във видеоиграта. Само името Лизи крокодилът не е в играта.

  • Първоначално Джордж беше обикновена горила. Въпреки това, за да не се счита за плагиат на Кинг Конг, цветът на козината на Джордж е превърнат в албинос.

  • Оригиналната машина за аркадни игри Rampage можете да видите в тази сцена от офиса на Клер Уайдън.

  • В една сцена Джордж взема човек от сграда и го изяжда. Това е препратка към игра, при която Джордж трябва да яде хора, за да попълни кръвта си.

Гледайте филм Rampage (2018) със субтитри

Заглавие Вилнеене
На живо 13 април 2018 г.
Продължителност 1 час 47 минути
Производство New Line Cinema
Директор Брад Пейтън
В ролите Дуейн Джонсън, Наоми Харис, Малин Акерман
Жанр Екшън, Приключенски, Sci-Fi
Рейтинг 51% ( RottenTomatoes.com )


6,1 / 10 ( IMDb.com )

След като прочетете резюмето и интересните факти и изгледате трейлъра на филма Rampage, трябва да сте наистина любопитни да гледате този филм, нали?

Не се притеснявай, банда. ApkVenue ще ви даде връзка за гледане на филма Rampage, който със сигурност е вълнуващ и вълнуващ.

>>> Гледайте Movie Rampage (2018) <<<

Това беше статията на Джака за филма Rampage с участието на Дуейн Джонсън. Ако сте фен на екшъните и научната фантастика, гарантирано ще ви харесат.

Ще се видим в друга статия на Jaka, банда!

Прочетете също статии за гледане на филми или други интересни статии от Prameswara Padmanaba