как да отмените регистрацията на най-новия пакет Indosat Ooredoo 2020

Как да отмените регистрацията на пакетите на Indosat може да ви накара да избегнете автоматично подновяване, което изтощава кредита ви. Проверете как да спрете пакетите на Indosat изцяло d

Как да отмените регистрацията на пакетите на Indosat може да се направи по редица лесни методи. За съжаление все още има много потребители на този доставчик, които все още не го знаят.

Indosat Ooredo е един от водещите доставчици на телекомуникационни услуги в Индонезия. Евтините интернет пакети на Indosat са едно от предимствата на Indosat Ooredo.

Въпреки това потребителите често смятат, че кредитът им е разточителен поради автоматично подновяване на пакети или внезапно абониране за пакети Indosat, без да бъдат забелязани.

Ако изпитате това, не се притеснявайте, банда! ApkVenue ще ви каже как лесно да отпишете пакетите на Indosat . Следете за тази статия, да!

Как да отмените регистрацията на пакета Indosat чрез SMS, Dial и MyIM3

Източник на снимки: Има 3 начина да отмените регистрацията на пакетите на Indosat, които можете да следвате

В допълнение към отписването от магически пакети, които изсмукват кредит, можете да приложите и следните методи, ако искате да промените своя пакет Indosat.

Самият Indosat използва система за автоматично подновяване, така че закупеният от вас пакет ще бъде удължен, ако имате достатъчно кредит на мобилния си телефон.

Например искате да знаете как да спрете пакета Indosat Yellow, за да преминете към пакет с по-голяма квота, банда.

Когато вашата интернет квота изтече, Indosat също ще изсмуче кредита ви, ако има използване на интернет извън пакета, знаете ли.

Засега има 3 начина да спрете всички услуги на Indosat 2020 или само един пакет, а именно чрез SMS , Dial или USSD и приложението MyIM3 .

Ето стъпките, които можете да следвате, за да отпишете пакетите на Indosat Ooredo:

Как да отмените регистрацията на пакета Indosat чрез SMS

За тези от вас, които търсят начин да отпишат всички IM3 пакети , първо Jaka ще обясни как да се отпишете от пакетите на Indosat чрез кратко съобщение или SMS.

Този метод се счита за най-простият, но за да изпробвате този метод се нуждаете от Indosat кредитни или SMS пакети. Наистина е лесно, банда. Вижте го !

 1. Отворете приложението за кратки съобщения на мобилния си телефон.

 2. Щракнете върху иконата „+“, за да съставите ново съобщение.

 3. В текстовото поле трябва само да напишете UNREG .

 4. Изпратете съобщението на номер 363 .

 1. Изчакайте малко, след това ще получите SMS отговор от Indosat, в който се посочва, че сте спрели да се абонирате за всички пакети .

 2. По този начин отписването на IM3 пакета чрез SMS също ще спре автоматично подновяването на пакета. Наистина практично, нали?

Как да спрем пакета Indosat чрез Dial / USSD

Объркани ли сте как да отмените регистрацията на пакетите за обаждания на Indosat, без да отпишете други пакети? Освен спирането на всички пакети чрез SMS, има и начин да спрете един от пакетите на Indosat.

Този метод е малко по-сложен, но не изисква кредит. Ето как да отмените регистрацията на един от пакетите на Indosat чрез Dial или USSD:

 1. Отворете менюто на клавиатурата за набиране на вашия мобилен телефон.

 2. Въведете * 123 # , след това кликнете върху бутона със зеления символ на телефона, за да изведете USSD менюто .

 1. Изберете Info, като въведете числото 7, след което Send .

 2. В менюто, което се показва, изберете опцията Stop , като въведете цифрата 4, след което Send .

 3. В следващото меню ще получите няколко опции за пакета, които искате да спрете. Започвайки от Интернет пакети , BB пакети или пакети за обаждания или SMS от Indosat.

 4. За да спрете извикването на пакети от Indosat или други пакети, трябва само да изберете пакета, който искате да спрете.

 5. След това ще се появи меню за потвърждение. Напишете 1, когато сте сигурни в избора си. След това щракнете върху Изпрати .

Voila ! Успешно сте отписали един от пакетите на Indosat чрез USSD. Наистина лесно, нали?

Как да отмените регистрацията на пакета Indosat чрез MyIM3

Можете също така да направите как да спрете един от интернет пакетите Indosat чрез приложението MyIM3 . Първо обаче трябва да изтеглите и инсталирате приложението.

В допълнение към отписването на пакети, MyIM3 е много полезен и за тези от вас, които искат да се регистрират за пакети или просто да проверят квотата на Indosat.

Ако сега се абонирате за пакета Indosat Freedom и искате да преминете към друг пакет, можете да се обърнете към следния урок, за да разберете как да отмените регистрацията на пакета Indosat Freedom и други пакети.

 1. Както ApkVenue каза преди, приложението MyIM3 първо трябва да бъде инсталирано на вашия мобилен телефон .

 2. Можете да изтеглите MyIM3 от Google Play Store или чрез връзката по-долу, която ApkVenue е предоставила.

Драйвери за приложения и смартфон ИЗТЕГЛЕТЕ
 1. Инсталирайте MyIM3 както обикновено на мобилния си телефон. След това регистрирайте номера на Indosat , който използвате на този мобилен телефон.

 2. След като регистрирате номера на мобилния си телефон, ще отидете на началната страница на приложението IM3.

 3. В долната част на екрана кликнете върху менюто Акаунт, за да видите профила на вашия IM3 акаунт.

 4. Превъртете надолу, докато намерите подробностите за това кои пакети са активни в момента във вашия номер.

 5. Кликнете върху бутона Option, който прилича на точка 3 . Щракнете върху Деактивиране на пакета или Деактивиране на пакета, за да се отпишете.

Сега вече не се абонирате за пакетите на Indosat. Можете да изберете да се абонирате за други пакети, които искате лесно чрез MyIM3.

В допълнение към спирането на пакети, мнозина са объркани и за това как да върнат нерегистриран интернет пакет Indosat . Има ли, а?

За съжаление до този момент ApkVenue не е намерил начин да върне пакета Indosat, който е прекратен, банда.

Въпреки това можете да опитате как да възстановите изгубената квота на Indosat като ApkVenue, обсъдено по-рано в статията по-долу.

ВИЖТЕ СТАТИИ

Това беше статията на Jaka за това как да отмените регистрацията на пакетите на Indosat . Дано горната статия е в състояние да отговори на объркване и да ви помогне, банда.

Ще се видим отново в друга интересна статия ApkVenue! Не забравяйте да оставите следа под формата на коментар в предоставената колона.

Прочетете също статии за Интернет пакети или други интересни статии от Prameswara Padmanaba