не е измама, това е начинът за достъп до акаунт в Yahoo без парола

Говорейки за Yahoo, случва се ApkVenue да има един интересен трик, а именно трикът за достъп до акаунт в Yahoo без парола. Използвайки този трик, той със сигурност ще направи акаунта ви в Yahoo по-сигурен. Любопитен? Хайде, нека да слушаме!

Yahoo, интернет сайт, основан за първи път на 2 март 1995 г. , сега се превърна в един от гигантските интернет сайтове в света. Доказано от използването на този сайт на Yahoo като петият най-популярен сайт в света.

Говорейки за Yahoo, случайно имам един интересен трик , който е трик за достъп до акаунт в Yahoo без парола. Да, използването на този трик със сигурност ще направи акаунта ви в Yahoo още по-сигурен. Любопитен? Просто разгледайте следната статия на ApkVenue.

 • Не Google или Yahoo, това е 100-те най-стари .COM домейна в света
 • Yahoo подготвя конкуренти на Google Now
 • Как да проверите Yahoo! Хакнат поща или не

Как да влезете в акаунт в Yahoo без парола, просто проверете мобилния си телефон

Yahoo е сайт, който е известен с една от услугите си за електронна поща, а именно Yahoo Mail . Вие ли сте един от потребителите на тази услуга? Ако е така, тогава можете да използвате следния трик ApkVenue, който е трик за достъп до вашия акаунт в Yahoo, без да използвате парола.

Този трик е много полезен, особено за тези от вас, които обичат да забравят пароли. Не само това, този трик може да функционира и за да ви попречи да счупите пароли. Сега, без нужда от допълнителни дължини, ето стъпките.

Стъпки за достъп до акаунт в Yahoo без парола

 • Етап 1

На първо място, трябва да изтеглите приложението "Yahoo Mail" на вашия смартфон. Ако сте потребител на смартфон с Android, можете да го изтеглите чрез следната връзка JalanTikus .

Приложения за социални съобщения и съобщения на Yahoo ИЗТЕГЛЕТЕ

Ако обаче сте потребител на смартфон на Apple, можете да го изтеглите от App Store на вашия смартфон.

 • Стъпка 2

Отворете приложението, след това „Влезте“ в акаунта си, както обикновено.

 • Стъпка 3

Ако е така, ще се появи екран за проверка на мобилния телефон . Въведете мобилния си номер, след което натиснете „Проверка на телефона“ . Изчакайте SMS, след което въведете кода от SMS.

Източник на снимка: Снимка: Технически рецепти
 • Стъпка 4

Ако е така, започнете да се придвижвате към вашия компютър . Влезте в акаунта си в Yahoo както обикновено, докато се появи дисплей, както е показано по-долу .

Щракнете върху "Gear Button" в горния десен ъгъл, след което щракнете върху "Информация за акаунта" .

 • Стъпка 5

Ако е така, дисплеят ще се появи по- долу .

Кликнете върху „Сигурност на акаунта“ , след това върху „Вижте как работи“.

 • Стъпка 6

Продължете, като кликнете върху „Да, имам този телефон“ , след това върху „Да, изпратете ми известие“. За повече подробности можете да видите изображението по-долу .

 • Стъпка 7

Когато всичко по-горе приключи, започнете да се връщате към вашия смартфон. В момента на вашия смартфон ще се появи известие, както е показано по-долу . Когато излезе, продължете, като натиснете "Зеления бутон" .

 • Стъпка 8

Цялата конфигурация е завършена, време е да направите тестване. Въведете страницата за вход в Yahoo по пощата както обикновено, така че това, което се появява, не е заявка за парола, а както е показано по-долу .

 • Стъпка 9

Когато дисплеят се появи на вашия компютър, можете да се върнете към вашия смартфон. Защото в момента на вашия смартфон определено ще има дисплей като този .

Продължете, като натиснете "Зелен бутон", след което автоматично ще влезете в акаунта си в Yahoo на компютъра. Свършен.

Е, това е само трик от ApkVenue за достъп до вашия акаунт в Yahoo без парола. Дано полезно и късмет!

Банер: Пещера за тапети