10-те най-мощни приложения за заключване на екрана на Android

Освен че може да защити вашите лични данни, това приложение за заключване на екрана за Android може също така да направи мобилния ви телефон да изглежда по-привлекателен.

Случвало ли ви се е да приберете мобилния си телефон в чанта и след това мобилният ви телефон да отвори приложение, при което батерията да се изтощи?

Да, екранът не е заключен, понякога е обезпокоителен и обича да създава проблеми.

Затова се нуждаете от приложение за заключване на екрана, което е по-мощно от заключванията на екрана, които вече са налични на вашия мобилен телефон.

10 приложения за заключен екран на Android

ApkVenue събра няколко приложения, които можете да използвате като заключен екран на вашия телефон с Android, заедно с връзката за изтегляне.

1. Екран за заключване на жестове

Екранът за заключване на жестове ви позволява да създадете изображение (жест), за да отворите заключения екран.

Можете също да настроите жеста според вашия вкус. Сигурността на това приложение също е добра, защото екранът за заключване с жестове ще направи снимка на всеки, който неправилно отключи екрана ви.

Изтегляне кликнете тук.

2. Екран за заключване с парола

Ако искате телефонът ви с Android да изглежда като iPhone, можете да изтеглите приложението за заключване на екрана с парола .

В това приложение можете да заключите екрана на мобилния си телефон само с парола или код под формата на номер. Образецът или пръстовият отпечатък не са налични на екрана за заключване на паролата.

Изтегляне кликнете тук.

3. 3D заключване

Интересното за приложението за заключване на екрана 3D Lock е, че то показва 3D ефекти.

3D Lock предлага и разнообразие от уникални варианти на тема, кристален аквариум, стилен неонов череп, прекрасно Bright Sky, готини графити, интелигентни високи технологии и много други.

Изтегляне кликнете тук.

4. CM Locker

CM Locker има функция за заключване с плъзгане до заключване. Тази функция прави телефона ви с Android да изглежда като iPhone.

Отличната характеристика на това приложение е енергоспестяващата функция, която почиства приложенията за източване на батерията.

Освен това CM Locker ще има и функция за предупреждение или уведомяване, ако ваш приятел се опитва да отвори мобилния ви телефон.

Изтегляне кликнете тук.

5. DynamicNotification

DynamicNotification има опростен интерфейс, който спестява повече енергия на батерията.

С обикновен черен фон известията се показват само ако мобилният ви телефон е извън джоба ви.

DynamicNotification предлага и нощен режим или нощен режим, който ще изключи всички известия, когато ви предстои сън.

Изтегляне кликнете тук.

6. SlideLock Locker

SlideLock Locker има елегантен външен вид и изборът на клавиши е съвсем стандартен. Има шарки, щифтове и плъзгащи се.

Известие ще се появи, когато докоснете два пъти екрана. Ако плъзнете екрана отляво надясно, камерата ще се отвори.

Изтегляне кликнете тук.

7. Ac дисплей

Ако харесвате минималистичен външен вид, Ac Display е подходящото приложение за заключване на екрана за вас.

Някои от функциите, налични в това приложение, са настройване на известия въз основа на приоритет и спиране на известия за някои приложения.

Изтегляне кликнете тук.

8. Semper

Това приложение за заключен екран може да ви направи умни, знаете ли! Причината е, че можете да отворите приложението, като отговаряте на математически въпроси или практикувате лексика.

Ако проблемът е твърде труден, можете да пропуснете въпроса и да се върнете към използването на мобилния си телефон.

Изтегляне кликнете тук.

9. LokLok

LokLok е уникално приложение и подходящо за преодоляване на скуката. Тъй като можете да рисувате на заключения екран и да изпращате изображението на приятели, които също използват LokLok.

Така че, поканете приятелите си да изтеглят това приложение! За съжаление приложението, циркулиращо в Play Store, е бета версия.

Изтегляне кликнете тук.

10. AppLock - Галерия Заключване и заключване на екрана и пръстови отпечатъци

AppLock е най-доброто приложение за заключване на екрана за телефони с Android. Освен заключване на екрана, това приложение може също да заключва Галерия, Видео, SMS, Контакти, Gmail, Настройки, входящи повиквания и каквото и да е приложение, което изберете.

Можете също да скриете снимки и видеоклипове, съхранявани в галерията. Отделно от това, AppLock има и невидима клавиатура и заключване на шаблона. Така че, вече не е нужно да се притеснявате, че други хора ще гледат щифтове или шарки. Гарантирано по-безопасно!

Изтегляне кликнете тук.

Това са 10 приложения за заключен екран на Android, които можете да изтеглите. И така, какво чакаш? Хайде, изтеглете приложенията по-горе, за да се запази сигурността на вашия мобилен телефон.

Прочетете също статии за приложения за сигурност на Android или други интересни статии от Andini Anissa .