4 предимства от използването на Opera Max на Android

Четирите предимства на използването на Opera Max на Android са свързани с интернет или квота за данни. Колкото по-ефективно се използват данните, толкова по-дълго можете да използвате интернет.

Opera Max е приложение, създадено от Opera Software с функция за запазване на квотата за данни, използвана при сърфиране или извършване на други неща, които използват интернет връзка. Ако в Opera Mini , потребителите ще почувстват ефективната интернет връзка за данни, която използват при сърфиране. Така че в Opera Max този път потребителите ще усетят спестяванията при използване на интернет данни при използване на всяко приложение. Освен че спестява мобилни данни, Opera Max може да спести и от WiFi. Ето някои от предимствата на използването на Opera Max на Android.

  • Актуализация на Opera Max за Android, сега запазете квотата при гледане на YouTube
  • Запазване на мобилни данни срещу WiFi квота Ala Opera Max

4 Предимства на използването на Opera Max на Android

1. Спестете от квота за мобилни данни и WiFi

Тази функция, която определено е взета предвид и е предимството на Opera Max, е причината, поради която мнозина са изтеглили Opera Max. Квотата за мобилни данни и WiFi, която може да бъде запазена, може да достигне 30% - 50%. Представете си, че за 1 ден използвате 1 GB квота, тогава спестявате до 300 MB и дори спестявате 500 MB.

2. VPN

Opera Max има VPN, която се свързва директно с приложението. Така че, когато използвате Opera Max за създаване на няколко блокирани уебсайта в Индонезия, можете да получите достъп до тях, като активирате Opera Mini.

3. Блокирайте приложения, които използват интернет връзка тайно

Случвало ли ви се е, че квотата ви за интернет изтича внезапно, въпреки че не се използва за различни неща? Сега с помощта на Opera Max можете да изключите тези приложения с помощта на Opera Max.

4. Гледайте YouTube и Netflix

YouTube и Netflix са популярни услуги за видео стрийминг днес. Но за да предавате видеоклипове, разбира се, ви е необходима голяма квота. Използвайки Opera Max, можете да сведете до минимум използването на вашата квота за интернет. Наслаждавайте се на видеоклипове в YouTube, без да се притеснявате за изчерпване на квотата си.

Изводът е, че четирите предимства на използването на Opera Max на Android са свързани с интернет или квотата за данни. Колкото по-ефективно се използват данните, толкова по-дълго можете да използвате интернет. Ако имате други предимства, когато използвате Opera Max, моля, коментирайте по-долу.

Opera Software ИЗТЕГЛЯНЕ на браузърни приложения