как да опитам bbm видео разговори за android в Индонезия

BBM Video Call за Android най-накрая се предлага в бета версия в Канада и САЩ. Но има начини да го използвате в Индонезия по-долу ...

Като приложение за чат , BlackBerry Messenger (BBM) е приложение за чат, което е доста пълно. От функцията за изпращане на текстови съобщения, гласови съобщения, телефонни обаждания, чат със стикери и дори микро блогове в канала BBM.

Със своите доста пълни услуги BBM не означава, че е самодоволен. BlackBerry все още се актуализира, за да подобри и въведе нови функции в BBM, една от които е услугата за видео разговори в BBM . И така, искам да ви кажа как да изпробвате видеообаждане на BBM.

  • Съвети за BBM на Android, за да не губите памет и RAM
  • Как да се отървете от рекламите на BBM Android БЕЗПЛАТНО без корен
  • 10 PING функции в BBM, които не знаете!

BBM Video Call за Android

Преди това услугата BBM Video Call вече беше достъпна за устройства BlackBerry 10. Не искайки да бъде изоставен от LINE и Skype, BBM започна да въвежда услугата BBM Video Call за потребители на Android. Понастоящем услугата BBM Video Call може да се използва само в Канада и САЩ . Но ApkVenue има начин, по който можете да опитате BBM Video Call в Индонезия.

Как да изпробвате BBM Video Call в Индонезия

Нищо не е перфектно в технологиите. Ограничен обаче винаги има начин да се проникне в него. Включително BBM Video Call. И така, как се опитва BBM Video Call в Индонезия? Наистина е лесно.

  • Преди това трябваше да изтеглите BBM Beta с приложенията Video Call и VPN Master, за да можете да опитате BBM Video Call на Android. Изтеглете двете приложения следния линк .
Социални приложения и приложения за съобщения Begal Developers ИЗТЕГЛЯНЕ Приложения за производителност на мюсюлманска молитва ИЗТЕГЛЯНЕ
  • Веднъж изтеглени, инсталирайте както обикновено. Ако приложението BBM е инсталирано, можете незабавно да го замените с предишния BBM Beta.

  • Принудително спрете приложението BBM чрез менюто Настройки - Приложение. Това е целта, така че BBM да не работи, докато не се извърши следващият етап.

  • Отворете приложението VPN Master, след което му позволете да се свърже със сървъра по подразбиране (Сингапур). След свързване, моля, сменете сървъра на Канада или САЩ.

  • След като се свържете с канадски или американски сървър, добавете BBM към списъка с приложения в VPN Master.

  • Отворете BBM от VPN Master, така че откритият IP да идва от Канада или САЩ. Това прави само първата стъпка, след което можете да я отворите директно от всяко място, стига VPN Master да е активен.

  • Свършен. След това можете веднага да опитате BBM Video Call.

Моля, обърнете внимание, BBM видеообажданията могат да се извършват само ако и двете използват една и съща версия на BBM. И ако не сте свързани с VPN услуга, можете да използвате само услугата BBM Voice Call.

Колко лесно е да използвате BBM Video Call за Android? Хайде, опитайте!