гледайте филма Сабрина (2018) пълен филм

Искате ли да гледате филма Сабрина (2018), но объркани къде? Не се притеснявайте, просто погледнете тази една статия от ApkVenue, банда.

Има много съвременни индонезийски филми на ужасите, които украсяват екрана. Започвайки от наистина страшното, до полушаблонното.

Ако търсите препоръка за ужаси, която е доста уникална, трябва да гледате филма „ Сабрина “, който е отделен от поредицата „Куклата “ .

Филмът с темата за кукли-призраци като Анабел е с участието на Кристиан Сугионо , Луна Мая , до известния екстрасенс Сара Уиджаянто .

Синопсис филм Сабрина (2018)

Филмът Сабрина разказва историята на Майра, която живее щастливо с новия си съпруг Ейдън . Aiden е успешен собственик на компания за играчки.

Ейдън направи нова кукла Сабрина за жена си, която често беше натъжена от загубата на детето си. Самата Сабрина е любимата кукла на детето на Майра.

Въпреки това животът им все още не е съвършен, тъй като Ваня , племенникът и осиновеният син на Ейдън, не успя да приеме Майра за свой родител.

Един ден Ваня играе игра за призоваване на духове, за да се обади на починалата си майка Андини .

За съжаление, вместо духа на майка му, която дойде, вместо това ритуалът извика зъл демон, който след това живееше в куклата Сабрина.

Какво е продължението на историята на куклата Сабрина? Ти сам го видя, банда.

Интересни факти за филма Сабрина (2018)

За да ви е още по-интересно да гледате филма Сабрина, ApkVenue ще ви даде някои интересни факти, които гарантирано ще го направят още по-вълнуващ. Ето уникалните факти:

  • Куклата Сабрина в този филм има още по-плашещ външен вид благодарение на повдигнатите си вежди. Този външен вид се счита за по-зловещ, отколкото в предишния филм.

  • Мястото за заснемане на филма Сабрина се намира в къща в района на върха. Филмът не само е ужас, но и мястото се оказва обитавано от духове, нали знаете.

  • Бу Ларас , изигран от паранормалното, Сара Уиджаянто, е обща нишка във филмовата история на Сабрина. Това е различно от ролята му в предишния филм, който беше просто подсладител.

  • Въпреки че е филм на ужасите, филмът на Сабрина е изпълнен и с екшън сцени като бойни изкуства. Не срещу хора, а срещу зли духове, банди.

Nonton Film Sabrina (2018) Пълен филм

Заглавие Сабрина
На живо 12 юли 2018 г.
Продължителност 1 час 53 минути
Производство Роки Сорая
Директор Роки Сорая
В ролите Луна Мая, Кристиан Сугионо, Сара Уиджаянто
Жанр Ужас, трилър
Рейтинг Не е налично ( RottenTomatoes.com )


4,2 / 10 ( IMDb.com )

След като прочетете конспекта, интересни факти и гледате трейлъра, със сигурност ще ви е по-любопитно да гледате филма за Сабрина, нали, банда?

Не е нужно да се притеснявате, ApkVenue е подготвил линк, който можете да кликнете, за да гледате филма Sabrina (2018)

>>> Гледайте пълния филм на Сабрина (2018) <<<

Това беше статията на Джака за индонезийски филм на ужасите, озаглавен Сабрина. Какви други филми бихте искали да видите на Jalantikus?

Напишете отговора си в колоната за коментари, банда!

Прочетете също статии за гледане на филми или други интересни статии от Prameswara Padmanaba