10 най-популярни социални медии в света 2019

От многото социални медии, циркулиращи днес сред обществеността, ето 10-те най-популярни социални медии в света през 2019 г.!

Не може да се отрече, че присъствието на технология е в състояние да внесе огромни промени в човешкия живот.

Благодарение на присъствието на технология също, сега можете да се насладите на различните видове социални медии, банда.

От множеството възникнали социални медии, разбира се, има някои от тях, които са любими на много хора, което прави присъствието им още по-популярно.

Но знаете ли какво, всъщност кои са най-популярните социални медии в света днес, банда?

Вместо да бъдем любопитни, нека видим статията на Джака изцяло по-долу.

Най-популярните социални медии в света 2019

Сигурни ли сте, банда, че социалните медии, с които често играете досега, са със заглавието на популярност?

Всъщност, според данни, публикувани на уебсайта MakeUseOf (MUO) на 7 март 2019 г., ето някои от най-популярните социални медии през 2019 г., банди.

1. Facebook

Кой би си помислил, че се оказва, че най-популярните социални медии в света през 2019 г. са заети от Facebook на първо място, бандата.

Тази компания за социални медии, основана от главния изпълнителен директор на технологична компания, която според съобщенията се е превърнала в религия, Марк Зукърбърг, дори има много голям брой активни потребители, знаете ли.

Откакто стартира за първи път през февруари 2014 г., Facebook успя да достигне до над 2 милиарда потребители.

В Индонезия социалните медии във Facebook все още са много търсени, въпреки че има много конкуренти, които предлагат функции, които са не по-малко интересни.

2. Instagram

Със сигурност вече сте запознати с тази социална медия, банда?

Предлагайки разнообразие от готини и съвременни функции, не е изненадващо, че Instagram е популярна социална медия в следващите класации.

Особено с наличието на функцията за филтриране на лица в социалните медии е доказано, че е успял да накара хората да станат любопитни и да го опитат, банда.

Броят на потребителите на социални медии в Instagram до момента е достигнал приблизително 1 милиард, знаете ли, банда.

3. Twitter

Въпреки че беше получил много критики по отношение на ограничението на броя символи, всъщност Twitter все още успя да оцелее и дори се превърна в една от най-популярните социални медии в света с 321 милиона потребители през февруари.

След като преди няколко месеца съществуването му беше избледняло, Twitter отново е популярен в киберпространството.

В самата Индонезия има много известни личности и влиятелни лица, които се стекоха в тази социална медия, за да се върнат към живота.

4. LinkedIn

Като бизнес ориентиран сайт за социални мрежи, LinkedIn заема четвърто място в класацията на популярните социални медии в света тази година, банда.

Широко използван от професионалисти, LinkedIn вече има повече от 546 милиона потребители в повече от 200 държави през 2018 г.

Социалните медии, основани от Рийд Хофман, сега са един от най-добрите сайтове за „продажба“ на автобиографии, намиране на нова работа и изграждане на отношения с професионалисти, банди.

О, да, в предишната статия ApkVenue също написа статия за това как да направите безплатен акаунт в LinkedIn безплатно.

Най-популярните социални медии в другия свят ...

5. Snapchat

Въпреки че понякога се чува за съществуването му, понякога не, всъщност Snapchat се превръща в една от следващите най-популярни социални медии в света, знаете ли, банди.

Snapchat сам по себе си е приложение за социални медии, което ви позволява да правите снимки, да записвате видеоклипове, да добавяте текст и текст и да ги изпращате на желания човек.

Наскоро Snapchat се върна към популярността сред потребителите на социални медии заради най-новата си функция, която може да промени лицето на момиче в момче и обратно.

През първото тримесечие на 2019 г. броят на ежедневните потребители на Snapchat достигна 190 милиона, което е увеличение в сравнение с предходната година, бандата.

6. Tumblr

Tumblr е пример, когато платформите за микроблогове и сайтовете за социални мрежи се обединяват в една, банда.

Tumblr ви позволява да изпращате мултимедия или друго съдържание под формата на кратък блог.

Въпреки че беше блокиран, защото се смяташе, че съдържа много порнографско съдържание, Tumblr всъщност успя да класира шестата най-популярна социална медия в света през 2019 г., знаете ли, банда.

Въпреки това, в резултат на премахването на порнографско съдържание в социалните медии, броят на потребителите на Tumblr е намалял.

Когато политиката за порнографско съдържание влезе в сила, Tumblr беше записан като все още достигащ 521 милиона показвания на страници за един месец.

След блокиране на порнографско съдържание обаче Tumblr постигна само 437 милиона показвания на страници .

7. Pinterest

Съхранявайки много снимки от различни категории, Pinterest е най-добрият сайт за виртуални социални медии .

Чрез Pinterest можете да качвате снимки или изображения, които са включени в категории, които могат да бъдат преименувани, банди.

Тази социална медия е много подходяща за справка, когато търсите вдъхновение за интересни снимки, банда.

Самата Pinterest има брой активни потребители до 150 милиона на месец през 2016 г., най-вероятно този брой вече се е увеличил, банда.

8. Сина Уейбо

Sina Weibo е социална медия Twitter за хора в Китай, Китай, банди.

Тъй като в Китай са блокирани толкова много сайтове, включително Twitter, вместо това Китай има тази социална медия.

Самата Sina Weibo има доста голям брой потребители, беше записано, че през третото тримесечие на 2018 г. Weibo успя да има брой активни потребители от 445 милиона на месец, което вероятно ще продължи да расте.

9. Reddit

Reddit се превръща в най-популярната социална медия в света, която се нарежда на девето място.

За тези от вас, които не знаят, самият Reddit е социална мрежа за забавления и новини, където регистрираните посетители могат да допринесат под формата на текст или хипервръзки.

Може да се каже, че Reddit е сайт за дискусионен форум като KasKus, бандата.

Към март 2019 г. Reddit има до 542 милиона посетители месечно, чийто брой вероятно ще продължи да расте.

10. TikTok

Блокирани в Индонезия преди няколко месеца, всъщност популярността на социалните медии на TikTok в света все още съществува, знаете ли, банда.

Самият TikTok е китайска социална мрежа и платформа за музикално видео , която стартира през септември 2016 г.

Въпреки че мнозина смятат, че социалните медии не са образователни, всъщност тази социална медия може да влезе в топ 10 на най-популярните социални медии в света и има 150 милиона активни потребители през юни 2018 г.

Този брой вероятно ще продължи да расте, като се има предвид, че все още има много ентусиасти на това приложение, банда.

Това бяха 10-те най-популярни социални медии в света през 2019 г., за които беше съобщено от бандата на MakeUseOf (MUO).

И така, любимите ви социални медии са в топ 10 на горния списък?

Прочетете и други интересни статии за „ Извън техниката“ от Shelda Audita .