сложен! Това са 10 сайта за създаване на приложения без кодиране

За да можете да създадете приложение без кодиране чрез този уебсайт е доста лесно, защото там просто трябва да се регистрирате и да ви бъде казано да попълните формулярите, предоставени от сайта.

Много хора смятат, че ако искаме да направим приложение, трябва да имаме високи умения за кодиране ? Но не мисля, че това е правилно, защо? Тъй като в тази сложна ера много сайтове предоставят място за създаване на приложения, без да се налага да кодирате.

Да можете да създадете приложение без кодиране чрез този уебсайт е доста лесно, защото там просто трябва да се регистрирате и да бъдете помолени да попълните формулярите, предоставени от сайта на производителя на приложения. Тук идва уебсайтът за създаване на приложения без кодиране .

  • 7 начина да получите пари от Facebook | Най-лесно за начинаещи и 100% работи!
  • 15 най-бързи и надеждни сайтове за печелене на пари, автоматично обогатяване!
  • Имате нужда от пари? Ето 14 вида хобита, които правят пари

10 сайта за създаване на приложения без кодиране

1. AppMachine

Първият уебсайт за създаване на приложения , AppMachnine , можете да използвате този сайт за създаване на приложения и iOS с професионален и привлекателен външен вид.

AppMachine също така предлага интерфейс за плъзгане и пускане и може да се комбинира с различни градивни елементи, които предлагат различни функции, като информация, снимки, видеоклипове и т.н.

За да направите приложение в AppMachine, методът е доста лесен, просто трябва да се регистрирате, след което можете веднага да редактирате или създадете приложение.

2. Appery.lo

Следващият уебсайт за създаване на приложения е Appery.lo , това приложение е един от първите сайтове, които предлагат разработка на мобилни корпоративни приложения с бекенд услуги и има много приставки за API, които ще опростят интеграцията с облачни услуги и корпоративни системи.

Appery.io съчетава лекотата на визуално развитие със силата на JavaScript за бързо създаване на мобилни приложения на различни устройства.

Този сайт е добре известен в света на разработката на мобилни приложения. Повече от 30 сайта обсъждат за Appery.io в своите статии от 2012 г. насам.

Някои от тях са SDTimes, InfoWorld, TechTarget, CloudTimes, InfoTech, ChinaTimes, ComputerWorld и др.

Appery.io има 5 опции за пакети, а именно пакети Starter, Pro, Premium, Standard и Enterprise . За първоначални потребители можете да използвате стандартния пакет, наличен за 1 приложение с максимум 3 страници.

Въпреки че е безплатен, Appery.io все още предоставя 1 000 000 API повиквания, 1 GB място за съхранение и стъпки за осигуряване на поддръжка чрез своите клиентски услуги и технически услуги.

За да научите повече за цените на пакетите на appery.io, можете директно да посетите ТУК страницата

Предимството на използването на този апери е, че можете да го използвате през облака, така че не се нуждаете от нищо за изтегляне или инсталиране.

Нуждаем се само от актуален уеб браузър, така че функциите на това приложение да могат да работят правилно.

Характеристиката на appery.io е, че осигурява визуален редактор за плъзгане и пускане на компоненти за изграждане на интерфейса. Когато приключи, приложението е направено не само достъпно за android, но може да бъде достъпно и за iOS и Windows Phone.

За това как да подадете заявление на appery.io трябва само да се регистрирате и да изберете пакет, а за безплатен пакет ви дават само 14 дни.

3. AppMakr

Следващият уебсайт за създаване на приложения е AppMakr. С този уебсайт за създаване на приложения можем да правим приложения за Android, без да се налага да се занимаваме с кодиране.

Направените приложения също се пускат от наше име, а не от името на AppMakr. Можем да използваме AppMakr безплатно с рекламите в приложението, което сме създали. Освен други функции, можем да се регистрираме и за един от двата платени пакета.

AppMakr позволява на всеки да създава приложения със собствени творения, използвайки техниките ** point and click **. Просто трябва да следвате насоките, основани на поколенията. Можете да използвате това приложение безплатно.

AppMakr се предлага и на 14 международни езика, а именно английски, испански, арабски, мандарин, френски, японски, индийски, персийски, синхалски, португалски, тамилски, турски, тайландски и индонезийски.

Подобно на други сайтове за създаване на приложения, AppMakr има интерфейс, който ви улеснява при създаването на приложения за Android. Просто плъзнете компонента отляво към прозореца на смартфона в средата. Предлагат се също заглавки, икони и фонови изображения.

4. Appy Pie

Следващият уебсайт за създаване на приложения е Appy Pie. Този сайт ви позволява да създавате приложения без кодиране. Няма нужда да инсталирате и изтегляте нищо, просто плъзнете и пуснете, за да можете да създадете желаното от вас приложение.

Когато приключите, приложението, което е Kaliah Buay, може да бъде публикувано в Play Store или Apple app store. Освен на Android и iOS, създадените от вас приложения могат да работят на Blackberry, Windows и Kindle.

Има много големи сайтове, които обсъждат създателя на това приложение, един от които е Mashable, TechCrunch, Wired, Forbes, Gigaom, TNW и VentureBeat.

Appy Pie вече предлага и функцията за игра Builder. С тази функция можете да правите и мобилни игри .

За пакети този сайт предлага четири опции за пакети, а именно Безплатен, Основен, Златен и Платинен.

Безплатният пакет е достъпен безплатно, но може да прави приложения само за HTML5 и Android и има много ограничени функции и има реклами за нашите приложения.

За това как да направите заявление в Appy Pie, просто трябва да поискате да се регистрирате чрез Facebook, след което можете просто да го редактирате, както искате.

5. Добър бръснар

Следващият уебсайт за създаване на приложения е Good Barber, този сайт има селекция от теми и е много красив за създаване на приложения.

Искате ли да използвате облак или тема на играта? Всички налични на този сайт, повече от 350 икони с много фин дизайн са на разположение за готовност за употреба.

Освен това има и над 600 шрифта на Google, които можете да изберете, за да подобрите външния вид на приложението, което искате да направите.

В този сайт можем да създаваме приложения за Android, iPhone и уеб приложения за мобилни устройства.

Всичко, което Good Barber може да предложи за съжаление, не се предлага безплатно, трябва да платим такса, за да използваме това приложение. За повече информация, моля, посетете следната страница ТУК .

6. MTT App Inventor

Следващият уебсайт за създателя на приложения е MTT App Investor. Този сайт е проект на Масачузетския технологичен институт (MIT), който има за цел да научи всички да правят андроид приложения с инструменти за програмиране на базата на черен цвят. Първоначално това приложение е разработено от професор Хал Абелсън от Google.

Приложението Investor може да работи и в мрежата, поддържана от MIT Media Lab в сътрудничество с MIT Computer Science and Artificial Intelligence Lab (CSAIL).

Това приложение за изобретатели също така поддържа повече от 3 милиона потребители от 195 страни. Това приложение се използва от повече от 100 хиляди активни потребители всяка седмица, което е направило това приложение над 4 милиона приложения за Android.

Простият външен вид на този сайт позволява на начинаещите да могат по-лесно да създават приложения за Android.

Просто плъзнете и пуснете Pallete отляво в раздела Viewer. Всеки компонент може да се коригира по стойност чрез раздела Свойства.

Той се нарича инструмент за програмиране, базиран на блок, защото когато правим появата на това приложение в раздела Viewer, ние подреждаме компонентите под формата на компонентни блокове, които се припокриват един с друг.

7. Appclay Shephertz

Следващият уебсайт за създаване на приложения е Appclay, този сайт може да ви улесни при създаването или създаването на приложения за Android, без да се притеснявате от кодирането.

Също така не е необходимо да инсталирате софтуер, както ако правите други приложения, така че тук създавате приложение за Android, използващо HTML5 основа.

8. AppYet

Следващият уебсайт на конструктора на приложения е AppYet, като използвате appyet, не е нужно да се бъркате да направите приложението, както желаете. Дори не е нужно да се притеснявате да използвате техники за кодиране, защото този сайт използва HTML5, за да може да създава приложения.

Предимството на създаването на приложения на този сайт е, че можете да стартирате приложения за Android, които сте създали на iPad, iPhone, Blackberry, а също и на Windows Phone.

Подобно на други уебсайтове за създаване на приложения, Appyet също улеснява създаването на приложения, без да се налага да инсталирате софтуер.

9. Buzztouch

Следващият уебсайт за създаване на приложения е Buzztouch. Когато много хора имат смартфони с Android, ще се появяват все повече и повече приложения.

Тези приложения са много лесни за получаване и повечето от тях са безплатни. Но ако искате приложение, което е различно и според това, което искате, можете също да го направите.

С помощта на уебсайта Buzztourch можете да създавате невероятни андроид приложения.

Buzztourch е софтуер с отворен код, който може да ви помогне да създавате забавни и безплатни приложения.

А предимството на използването на Buzztourch е, че можете да стартирате приложението си на Android и iOS.

10. AppsGeyser

Следващият уебсайт за създаване на приложения е AppsGeyser, този сайт е един от най-популярните сайтове за изграждане на приложения, тъй като има толкова много потребители, които искат да създават приложения без кодиране на този сайт.

За това как да създадете приложение за Android на AppsGeyser, можете да отидете директно на официалния уебсайт.

Сега това е Списъкът на уебсайтовете за създаване на приложения без кодиране , които можете веднага да опитате да създадете приложение, без да се налага да се притеснявате от кодирането.

Надяваме се, че тази статия може да бъде полезна за всички вас, особено за тези, които искат да създават приложения без кодиране.

Ако тази статия ви харесва, можете да я споделите с приятелите си и не забравяйте да оставите коментар.