10 най-добри пъзел игри за android през 2020 г.

Търсите най-добрата пъзел игра, която е подходяща за игра в свободното си време? Следват препоръки за игри за телефони с Android, които трябва да опитате през 2019 г., банда.

Освен гледането на филми, играта на игри е друго любимо занимание, което мнозина са избрали за забавление.

Наличните различни жанрове на игри също добавят повече възможности за избор на потребители, които може да се отегчат от една и съща игра.

Въпреки това, от многото жанрове на игри , пъзелите са един от тях, който е вечен и популярен сред всички възрасти и полове.

За съжаление, не всички от тези пъзели предлагат геймплей и атрактивен външен вид, банда. Особено тези, които могат да се възпроизвеждат на смартфони.

Ето защо в тази статия ApkVenue ще обсъди някои препоръки за най-добрите пъзел игри за Android , които заслужавате да изтеглите и играете в момента.

Препоръчани най-добри пъзели на телефони с Android (Актуализация 2019)

Те не само са в състояние да осигурят забавление на играчите, но също така са избрани много пъзели, защото те са в състояние да изострят мозъка на играчите.

Поради тази причина този тип игри винаги се търсят от много потребители. Е, за тези от вас, които търсят най-добрите пъзел игри, тук ApkVenue има някои препоръки.

1. Нарежете въжето

Като една от най-добрите пъзелни игри за Android, Cut the Rope може не само да изостри мозъка на играчите, но и да осигури забавление и приятно развлечение в играта.

Всъщност беше толкова популярен сред много хора, разработчикът, ZeptoLab, направи уеб поредица въз основа на тази една игра, която той качи в платформата на канала на YouTube, знаете ли, банда.

Самата тази игра дава на играча мисия да постави близалка в устата на жабен герой на име Om Nom, като отрязва парче въже, прикрепено към бонбона.

Въпреки че на пръв поглед звучи лесно, всъщност може да се наложи да повторите всяко ниво много пъти, преди да можете да спечелите.

Подробности Нарежете въжето ПЪЛНО БЕЗПЛАТНО
Разработчик ZeptoLab
Минимална ОС Android 4.2 и по-нови версии
Размер 48MB
Изтегли 100 000 000+
Рейтинг 4.6 / 5 ( Google Play )

Изтеглете тук:

ZeptoLab Trivia Games ИЗТЕГЛЕТЕ

2. Тройния град

Разработена от разработчика на игри Spry Fox LLC, играта Triple Town е подходяща за тези от вас, които търсят най-добрата пъзел игра и предлагат атрактивен външен вид.

В тази игра ще ви бъде възложено да засадите различни големи дървета.

Но за да можете да го засадите, ще получите доста трудно предизвикателство, което е да се борите срещу лошата мечка, която винаги изпуска дърветата, които засаждате.

Въпреки че изглежда просто, в действителност все още се нуждаете от повече усилия, за да можете да спечелите тази игра.

Подробности Тройния град
Разработчик Spry Fox LLC
Минимална ОС Android 2.3.3 и по-нови версии
Размер Варира според устройството
Изтегли 5 000 000+
Рейтинг 4.6 / 5 ( Google Play )

Изтеглете тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ Пъзел Spry Fox Games

3. TTS Lontong

Вдъхновен от телевизионно предаване, TTS Lontong може да е идеален за тези от вас, които търсят забавна пъзел игра, но същевременно и досадни.

Причината е, че играта, направена от разработчика Gambir Game Studio, ще даде доста странни и неочаквани отговори на всеки въпрос, който на пръв поглед изглежда нормален и обикновен.

Дори и така, но точно това прави тази игра толкова вълнуваща и забавна за игра. Към днешна дата самата игра TTS Lontong е изтеглена от повече от 5 милиона потребители в Google Play Store.

Подробности TTS Lontong
Разработчик Gambir Game Studio
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер 36MB
Изтегли 5 000 000+
Рейтинг 4.3 / 5 ( Google Play )

Изтеглете тук:

Игри Пъзел Gambir Game Studio ИЗТЕГЛЕТЕ

Други най-добри пъзели за Android ...

4. Математика | Гатанки и пъзели Математически игри

Нуждаете се от игра на мозъка, която е по-трудна и необичайна? Може би тази игра, наречена Math Riddles, е това, което търсите, банда!

Изтеглена е от повече от 5 милиона потребители на мобилни телефони с Android, за играта Math Riddles се твърди, че може да повиши коефициента на интелигентност на своите играчи чрез комбинация от пъзели и логика, предлагани в нейния геймплей .

Както подсказва заглавието, тази игра е математическа пъзел игра под формата на числа с различни нива на трудност.

В допълнение, тази игра Math Riddles предлага и съвети и отговори за тези от вас, които изпитват трудности при решаването на представените нива.

Подробности Математика
Разработчик Черни игри
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 20MB
Изтегли 5 000 000+
Рейтинг 4.4 / 5 ( Google Play )

Изтеглете тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ Игри

5. Smart TTS 2019 - Офлайн кръстословица

Търсите най-вълнуващата игра за кръстословици, която да играете? Ако е така, 2019 Smart TTS играта, направена от разработчика MeluApp, може да бъде правилният избор, банда.

Освен че геймплеят е забавен, Smart TTS предлага и прост дизайн на изображението с разнообразие от атрактивни цветови решения, които можете да промените според вашия вкус.

Интересното е, че това приложение за игра също предлага помощна функция, която можете да използвате, когато имате въпрос, който ви обърква.

В допълнение, тази игра също обещава TTS въпроси, които ще продължат да се актуализират, така че няма да свършите.

Подробности Smart TTS 2019
Разработчик MeluApp
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 2.6MB
Изтегли 10 000 000+
Рейтинг 4.4 / 5 ( Google Play )

Изтеглете тук:

Пъзел игри на MeluApp ИЗТЕГЛЕТЕ

6. Onet Deluxe

Често рекламиран като любимата игра на жени и мъже, всъщност Onet Deluxe е една от най-интересните игри, които трябва да се играят от всички възрасти.

Причината е, че освен че предлага много лесен за разбиране и игра геймплей , тази игра има и доста интересен и цветен графичен дисплей .

Тази игра, направена от разработчика на Paw-App Studio, предлага три режима на игра за играчите, а именно релаксиращ режим, режим на предизвикателство и режим на оцеляване.

Не само това, има и четири възможности за избор на теми за изображения; животни, сладки чудовища, плодове и Коледа, които можете да изберете според вашия вкус.

Подробности Onet Deluxe
Разработчик Paw-App Studio
Минимална ОС Android 4.0 и по-нови версии
Размер 6.8MB
Изтегли 10 000 000+
Рейтинг 4.3 / 5 ( Google Play )

Изтеглете тук:

Paw Strategy Games-App Studio ИЗТЕГЛЯНЕ

7. Roll the Ball - Slide Puzzle

Все още не сте намерили най-добрата пъзел игра, която да е забавна за игра? Ако е така, може би Roll the Ball може да бъде друга алтернатива за тези от вас, които търсят Android логическа пъзел игра.

Освен че можете да осигурите игри за забавление, можете също да използвате тази игра Roll the Ball за тестване на IQ и логика.

Причината е, че в тази игра трябва да съберете пъзел, който съдържа дървени елементи, за да оформите тръба като път на топката.

Предлагайки доста опростен дизайн на дисплея и релаксиращ геймплей, тази игра може да е подходяща за тези от вас, които са уморени от шума в играта PUBG battle royale или други подобни.

Подробности Хвърли топката
Разработчик BitMango
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 42MB
Изтегли 100 000 000+
Рейтинг 4.3 / 5 ( Google Play )

Изтеглете тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ Пъзел игри BitMango

8. Познайте изображението

Изтеглена от повече от 10 милиона потребители, тази игра Guess the Picture изисква от играчите да помислят за дума или изречение, което е отговорът на показаното изображение.

Освен че може да изостри мозъка, тази игра също принуждава играчите да си представят добре, за да намерят думи, които съответстват на изображението.

В допълнение, дизайнът изглежда доста привлекателен и колоритен и прави тази игра не скучно да се играе непрекъснато. Но помнете! Не се пристрастявайте към игрите, добре!

Подробности Познайте картината
Разработчик Познайте картината
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 13MB
Изтегли 10 000 000+
Рейтинг 4.4 / 5 ( Google Play )

Изтеглете тук:

Игри Пъзел Познайте изображението ИЗТЕГЛЕТЕ

9. Наказателно дело

Харесвате ли детективски игри? Тази игра, озаглавена " Наказателно дело", може да е подходяща за вас, за да изтеглите точно сега, банда!

В тази игра вие ще работите като детектив, който ще помага на полицията в разрешаването на случаи на убийство.

След като сте успели да получите всички доказателства, тогава ще ви бъде възложено да анализирате доказателствата с мини пъзели и много други интересни задачи.

Предлагайки пъзел игри с интересен геймплей, не е чудно, че в момента играта „Наказателно дело“ е изтеглена от повече от 100 милиона потребители в магазина за приложения на Google Play Store.

Подробности Криминален случай
Разработчик Доста просто
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер Варира според устройството
Изтегли 100 000 000+
Рейтинг 4.6 / 5 ( Google Play )

Изтеглете тук:

Доста прости симулационни игри ИЗТЕГЛЕТЕ

10. Хитър тест 2: Гениален мозък?

Следващата най-добра препоръка за пъзел, която ApkVenue ще обсъди тук, е играта Tricky Test 2: Genius Brain? направено от разработчика Orangenose Studio.

Самият Tricky Test 2 е пъзел игра с поредица от сложни мозъчни закачки и неочаквани решения, според заглавието на играта.

За тези от вас, които се чувстват умни и могат бързо да се отърват от всяко ниво, тази игра предлага около 100 трудни въпроса, които трябва да решите, банда.

Въпреки че не е включена като най-добрата офлайн андроид игра на мозъка, можете да изтеглите тази игра безплатно или безплатно, знаете ли.

Подробности Труден тест 2
Разработчик Orangenose Studio
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 48MB
Изтегли 10 000 000+
Рейтинг 4.8 / 5 ( Google Play )

Изтеглете тук:

Игри Trivia Orangenose Studio ИЗТЕГЛЕТЕ

Е, това бяха едни от най-добрите пъзели в момента, които можете да играете в свободното си време или когато ви е скучно.

Интересното е, че игрите по-горе функционират не само като развлекателна медия, но и служат за тестване на IQ на играчите.

Сега, след като знаете коя игра-пъзел да изтеглите? Или имате други пъзели, които са по-интересни? Споделете отговора в графата за коментари, да!

Прочетете също статии за игри или други интересни статии от Novan Surya Saputra .