как да получите супер магически сандък в clash royale

По този повод Джалан Тикус ще сподели как да получите супер магически сандък в Clash Royale, който се е доказал като ефективен безплатно. Вижте отзивите ..

Clash Royale е много популярна мобилна игра, като броят на потребителите се увеличава всеки ден, което прави Clash Royale една от игрите с етикет Top Download в Google Play Store или App Store .

За играчите на Clash Royale, разбира се, нещо, наречено Chest (Chest), е много желано от играчите. Засега в Clash Royale има 7 вида сандък , а именно безплатен сандък , коронен сандък , сребърен сандък , златен сандък , гигантски сандък , магически сандък и супер магически сандък .

  • Как да получите 1200 скъпоценни камъка безплатно в Clash Royale
  • Как да спечелим Battle Clash Royale без епични карти

От седемте сандъка, сандъкът, който има най-добрата карта от всички сандъци, е Super Magical Chest, с 360 карти в него. Най-малко ще получите 12 епични карти и 72 редки карти в този супер магически сандък . Страхотно, нали?

Как да получите супер магически сандък в Clash Royale

Ето съвети, които можете да направите, за да получите Super Magical Chest лесно и бързо и разбира се, без да се налага да харчите и стотинка.

1. Печелете 5 поредни битки (Streak Win)

Това е трудно. Но като спечелите битката 5 пъти поред, шансовете ви да получите Супер магически сандък в Clash Royale със сигурност се увеличават, не се страхувайте да експериментирате с вашата бойна палуба , защото, разбира се, враговете, с които се сблъсквате, имат различни стилове на атака.

2. Доколкото е възможно Вземете 3 корони в Battle Arena

Supercell наистина оценява играчи, които могат да унищожат краля на кулата на противника и да получат 3 корони в Battle Arena. По този начин шансът ви да получите Супер вълшебния сандък ще бъде широко отворен. Въпреки това е възможно играчите, които получат 1 корона, да получат Super Magical Chest , но това ще бъде много рядко.

3. Уверете се, че Свободният сандък и сандъкът с корона са в състояние „Напред в:“.

Едно от следващите условия е да изпразните слотовете на Свободния сандък и сандъка на короната . Доказано е, че този метод може да покани Super Magical Chest по-бързо от обикновено.

4. Опитайте се да купите съкровищници

Не е задължително, но купувайки един от съществуващите Съкровищници , разбира се Supercell ще Ви оцени още повече, че сте готови да похарчите пари. По този начин Supercell няма да се поколебае да ви даде Супер магическия сандък .

5. Доколкото е възможно Избягвайте внезапната смърт

Въпреки че изглежда готино, внезапната смърт е силно обезкуражена, ако искате бързо да получите супер магически сандъци . Би било хубаво, ако можете да завършите битката, преди да изтече нормалното време, ще получите добавена стойност, ако получите 3 корони.

6. Пълни постижения

Clash Royale има много постижения, които можете да завършите. Ако завършите успешно всички съществуващи постижения, вие не само получавате скъпоценни камъни, можете дори да получите Супер магически сандъци .

7. Не бъдете скъперни за дарения

Не подценявайте даренията , защото даренията са важно нещо, ако сте се присъединили към клан в Clash Royale. Дарението е важен фактор за вас при получаването на Супер магически сандък. ИЗТЕГЛЕТЕ Стратегическите игри на Supercell