как да инсталирам remix os за използване на android на компютър

Искали ли сте някога да изпитате използването на ОС Android на компютър? Ако е така, сега има Remix OS. Е, ето как да инсталирате Remix OS на вашия компютър!

Поради популярността на Android, винаги има нов Android смартфон, който се предлага с разнообразие от нови функции. Не само смартфоните, новите приложения продължават да се появяват, за да улеснят потребителите на Android. За съжаление все още има много малко компютри, които използват операционната система Android.

Можете да изпробвате опита на използването на Android на компютър с помощта на емулатор като Bluestacks, но той се чувства тежък. Е, този път ApkVenue ще сподели начини за използване на Android на компютър без емулатор . Искате ли?

 • Remix Mini, първият в света компютър с Android
 • Как да стартирате Android на компютър само със светкавица
 • Как да стартирате Android 5.0 Lollipop на компютър
 • Как да стартирате Android на компютър с Windroye

Remix OS, нов начин за използване на Android на компютър

Замисляли ли сте се някога да използвате Android като основна операционна система на вашия компютър? Можете да си купите Chromebook , но това е скъпо. Е, по-добре е да опитате да инсталирате Remix OS на вашия компютър. Remix OS е операционна система Android, която е оптимизирана за осигуряване на лекота на използване на компютър, така че да е напълно интегрирана с мишката и клавиатурата, инсталирани на вашия компютър. Дори изглежда като Windows 10, просто това е операционна система Android. Искате ли?

Как да инсталирам Remix OS на компютър

За да можете да използвате Remix OS, има редица неща, които трябва да знаете и имате нужда. В същото време Remix OS може да се използва само като операционна система, която може да се инсталира чрез USB, а не като операционна система, която може да се инсталира директно на твърд диск. Така че, когато USB бъде премахнат, Remix OS ще изчезне.

Що се отнася до това, което е необходимо, за да може да се инсталира Remix OS, е:

 • Remix OS файл за компютър . Можете да изтеглите Remix OS за компютър директно от официалния сайт на Jide тук.
 • USB 3.0 с минимален капацитет от 8 GB. Трябва да се отбележи, че трябва да използвате USB 3.0. Тъй като Remix OS изисква USB, който има минимална скорост от 20Mb / s. Що се отнася до резултатите, когато ApkVenue използва USB 2.0, резултатът е залепен на флаш екрана на Remix OS.
 • PC с x86 архитектура (защото Remix OS е вариант на Android x86).
 • Възможност за компютър за зареждане от USB.

Ако всичко е готово, следващата стъпка, от която се нуждаете, е да създадете стартиращ USB, съдържащ Remix OS. Методът е както следва:

 • Щепселът USB 3.0, който сте подготвили по-рано към компютъра, след това извлечете папката Remix OS, която сте изтеглили по-рано.
 • Стартирайте файла RemixOS USB Tool.exe , след това в раздела ISO, моля, намерете файла RemixOS.iso, който сте извлекли по-рано .
 • След това, в раздела USB Disk, моля, изберете директорията USB 3.0, която сте свързали по-рано. След това щракнете върху OK .

В стартиращ USB процес на създаване, ще отнеме няколко секунди. Изчакайте процесът да завърши. Когато приключите, можете веднага да използвате стартиращия USB, за да инсталирате Remix OS на вашия компютър.

Как да инсталирам стартираща Remix OS на компютър? Ако вашият компютър е успял да стартира от USB, всичко, което трябва да направите, е да свържете стартиращия USB към компютъра, след това да рестартирате и да изберете да стартирате от USB. Как да влезете през BIOS или чрез натискане на клавиша Del + F2 при зареждане , това зависи от типа компютър, който използвате.

В резултат на това ще получите 2 възможности за избор. Дали да стартирате в режим на гост или режим на постоянен . Ако влезете в режим за гости, всички инсталирани приложения за Android ще бъдат загубени, когато премахнете стартиращия USB. Междувременно, ако изберете Resident Mode, всички приложения и данни ще се съхраняват на USB и могат да се използват в бъдеще.

Как, интересувате ли се да опитате Remix OS на компютър? Късмет!