как да направя състоянието на песента в WhatsApp най-лесно

Искате ли да знаете как да направите състоянието на текущата песен в Whatsapp Story? Вижте следния преглед на ApkVenue, да!

Популярността на историята , която първо беше задействана от Snapchat, сега проникна в почти всички най-добри приложения за чат и социалните медии, включително WhatsApp със статуса си.

Говорейки за състоянието, този път ApkVenue ще ви даде съвети как да направите статус на песенната музика в WhatsApp . Така че не само Instagram може да го направи, но и WhatsApp. Как го правиш? Ето прегледа!

Как да направите статус на песента в WhatsApp

Хората използват различни начини, за да изразят своите емоции и чувства чрез статуса си в социалните медии. Някои използват най-добрите думи за мотивация на живота , други използват колекция от забавни и весели снимки .

Сега има още един метод, който се използва все по-напоследък, а именно чрез придаване на музика или песни на състояние, което е много свързано с текущото състояние.

За тези от вас, които искат да знаят как да направят песен или музикален статус в WA Story , ApkVenue ще предостави ясен и кратък наръчник. Останете на линия за рецензията на Jaka по-долу!

Как да направите статус на песента в WhatsApp без приложение

Често трябва да виждате или дори да създавате истории както в Instagram, така и в WhatsApp, които съдържат снимки или видеоклипове с фрагменти от песни в тях.

Обикновено такова съдържание се създава с допълнителни приложения като Kinemaster, Inshot, Screen Recorder и други подобни. Но знаете ли, че съдържанието може да се прави директно без приложение, знаете ли!

Да! Можете да направите музикален статус в WhatsApp, без да е необходимо да използвате допълнителни приложения, известни още като други поддръжници. Също така не е нужно да корен с поредица от root приложения на вашия смартфон, наистина.

Всичко, което трябва да направите, е да следвате стъпка по стъпка по-долу. Слушайте един по един, да!

Стъпка - 1 : На първо място, отворете файла, приложението или услугата за поточно предаване на музика, които обикновено използвате, за да слушате любимите си песни. В този пример ApkVenue използва едно от най-добрите приложения за стрийминг на музика на Android.

Стъпка - 2 : Върнете се на началния екран, но не изключвайте музиката, която се възпроизвежда в приложението, което използвате. Дръжте музиката да звучи във фонов режим . Трябва обаче първо да натиснете пауза на музиката или песента.

Стъпка - 3 : Влезте в приложението WhatsApp, след това изберете раздела Състояние и изберете Моето състояние, за да започнете да създавате музикално съдържание. Преди да започнете да записвате, отворете отново приложението, което работи във фонов режим .

Стъпка - 4 : Възпроизведете песента, която сте поставили на пауза , след това се върнете в приложението WhatsApp и започнете да записвате желаното състояние.

Стъпка - 5 : Песента, която се възпроизвежда, ще бъде автоматично записана във видеоклипа за състоянието, който правите. Можете да добавите надпис или филтър във видеоклипа, след което да го качите във вашия статус .

ТАРАА! Състоянието на музиката ви е качено и сте го направили лесно без помощта на допълнителни приложения.

Ето как да направите статус на песента или музиката в WA Story без приложение. За да го направите, е необходим специален трик. Но горният метод е гарантирано 100% ефективен, банда!

Как да направите статус на песента в WhatsApp с приложение

Горният метод всъщност е много прост. Въпреки това, може би има хора, които не харесват този метод и избират съвкупност, като използват поредица от най-добрите приложения за редактиране на видео.

Следователно, след като знаете как да направите статус на песен или музика в WA Story без приложение, ApkVenue ще ви каже как да направите статус на песента в WhatsApp с приложението.

Тук ApkVenue ще използва приложението Inshot, защото е доста практично и лесно за управление. Любопитни ли сте Ето прегледа!

Стъпка - 1 : Моля, изтеглете и инсталирайте приложението Inshot, което е в Google Play. Сега, вместо да бъде сложно, ApkVenue изброи приложението по-долу. Моля, изтеглете!

Приложения Видео и аудио InShot Inc. ИЗТЕГЛИ

Стъпка - 2 : Ако е така, моля, въведете, след което докоснете Видео . Изберете снимката или видеоклипа, за които искате да направите история.

Стъпка - 3 : След това докоснете Музика, за да изберете песента, която искате да използвате.

Стъпка - 4 : Изберете песните или песните, които ще изберете като музика във вашата история. Можете също да използвате вашата собствена музика, знаете ли!

Ако е така, докоснете отметката, след което докоснете Запазване в горния десен ъгъл.

Стъпка - 5 : Моля, въведете видеото, което сте направили, в историята на WA.

Свършен! Вашият статус в WA вече има музика или песни. Наистина лесно, нали?

Това е лесен начин да направите статус на песенната музика в WhatsApp с или без използване на помощта на допълнителни приложения. Късмет!

Прочетете също статии за приложения или други интересни статии от Рейналди Манасе .