пазете се бездомни! Ето 5 начина за засилване на слаб GPS сигнал на Android

GPS обикновено се активира, за да намери местоположението, което ще използваме Google Maps.

GPS е система, която функционира за определяне на местоположението или местоположението на цялата повърхност на земята. GPS обикновено се активира, за да намери местоположението, което ще използваме Google Maps.

Въпреки това, ще изпитаме грешка в GPS сигнала, така че да не можем да го използваме. Е, този път ApkVenue ще осигури 5 начина за засилване на грешка или слаб GPS сигнал на Android . Хайде, да видим.

  • JOMBLO СПЕЦИАЛНО! 7 виртуални приятелки, които можете да играете на Android
  • 5 Задължителни приложения за Android на мобилни телефони за сингли
  • Все още необвързан? Ето, 5 приложения за съблазняване на жените, за да си вземат бързо гадже!

5 начина за засилване на слаб GPS сигнал на Android

1. Активирайте GPS непрекъснато

Всъщност, активирането на GPS сигнала ще доведе до бързо изчерпване на батерията. Няма значение обаче дали търсите мястото, на което ще отидете. Непрекъснатото активиране ще попречи на GPS сигнала да търси GPS сигнала и ще се адаптира към сигнала веднага. Но ако не се използва, трябва просто да изключите GPS функцията, така че батерията ви да издържи по-дълго.

2. Опреснете GPS данните

Активирането на GPS непрекъснато не създава силен GPS сигнал. Следващият начин, който можете да направите, е да обновите GPS данните. Това ще накара GPS сигналът ви отново да търси данни на мястото, което сте посочили. За да направите това, трябва само да деактивирате GPS функцията и след това да я активирате отново.

3. Активирайте режима на висока точност в GPS

Чрез активиране на режим с висока точност или висока точност в GPS, това ще направи вашия GPS сигнал много по-силен от преди. Номерът е, че можете да натиснете GPS функцията и да я задържите, след което да изберете Mode след това изберете High Accuracy.

4. Рестартирайте смартфона

Четвъртият начин е да рестартирате смартфона си, ако GPS сигналът е слаб. По този начин GPS функцията на вашия Android ще презареди данните. Това също ще почисти всички кешове, които са на вашия смартфон, за да може смартфонът ви да работи по-оптимално.

5. Използване на приложението Active GPS

Ако четирите метода по-горе все още не генерират силен GPS сигнал, последният начин, който можете да направите, е да използвате приложението Active GPS. Това приложение е с размер 277KB и има активен GPS сензор с 3 режима, а именно бавен, нормален и бърз.

Това са 5 начина за засилване на слаб GPS сигнал на Android . Сигурно е досадно, ако нашият GPS сигнал е слаб, така че имаме трудности да намерим местоположението, към което отиваме. Успех и надявам се полезен.