как да докоснете whatsapp, без да ви хванат, лесно!

Любопитен ли сте как да проникна WhatsApp без приложение? Тук ApkVenue дава различни съвети как да докоснете WA с помощта на Android, без да ви хванат.

WhatsApp или това, което е известно като WA, е едно от най -популярните приложения за чат с най-голям брой потребители в света.

За разлика от отворените социални медии, WhatsApp е по-затворен, защото съдържа съобщения, които са предназначени само за определени хора.

Поради затворения му характер мнозина са любопитни към личните разговори на други хора. Независимо дали става дума за ревниво гадже или дори за длъжностно лице, те подслушват чужди WA в търсене на позор или за да докажат нещо.

В тази статия ApkVenue ще обсъди някои от най-ефективните и най-популярните начини за докосване на WA, които се използват от много хора.

Как да докоснете най-новия WhatsApp 2020

Не със зли или дори престъпни цели, целта на Jaka е да сподели съвети как да натиснете WA е положителен, наистина! Например искате да разберете дали приятелят ви ви изневерява или излага нечии зли намерения на други хора.

Без значение колко добро приложение е, определено има неща / функции, които могат да бъдат използвани. Един от най-често срещаните начини за хакване на WA е чрез WhatsApp Web .

WhatsApp Web първоначално е създаден, за да ви улесни отварянето на WhatsApp директно чрез браузър на компютър. За съжаление тази функция се използва от хакери, за да докосне WA на други хора.

Толкова е лесно, че не е нужно да сте толкова гениален като хакер, за да можете да направите това. Освен това има и хакери, които се възползват от шпионски приложения, като WhatsDog .

ВИЖТЕ СТАТИИ

Въпросът е, че все още има много трикове, хакерски трикове, за да докоснете WA на други хора. Това трябва да ви направи по- наясно с опасностите от един изцяло цифров свят.

Различни начини за хакване на WhatsApp

За да лекува вашето любопитство, ApkVenue събра няколко начина за докосване на WA, които са 100% успешни и много ефективни. Междувременно ApkVenue ще раздели урока на 2, а именно с приложението и без приложението .

Ако нямате търпение да искате да знаете, просто вижте изцяло по-долу, банда!

Как да докоснете WhatsApp с помощта на приложение

На първо място, ApkVenue ще ви разкаже как да докоснете WhatsApp с помощта на допълнителни приложения. От многото приложения за подслушване на WA, ApkVenue препоръчва 2 приложения, а именно AirDroid и ClonApp Messenger .

Как да докоснете WhatsApp дистанционно без корен: Air Droid

AirDroid е приложение, което функционира за свързване на устройства с Android и компютри / лаптопи чрез безжична мрежа. С AirDroid можете да получите достъп до WhatsApp на други хора чрез вашия работен плот.

Готиното е, че не се нуждаете от root достъп, за да използвате AirDroid. Трябва обаче да инсталирате това приложение, както на мобилния телефон, който докосвате WhatsApp, така и на компютъра, който използвате.

 • Стъпка 1: Първо, първо трябва да инсталирате приложението AirDroid Desktop на вашия компютър. Можете да го изтеглите чрез връзката по-долу.
Apps Productivity Sand Studio ИЗТЕГЛЯНЕ
 • Стъпка 2: След като изтеглянето приключи, инсталирайте приложението. Щракнете върху следващия .
 • Стъпка 3: Изберете папка дестинация, за да запазите този софтуер. Изчакайте няколко минути, след което щракнете върху Finish .
 • Стъпка 4: Направете вход, като използвате имейл адрес, акаунт във Facebook или Twitter.
 • Стъпка 5: AirDrop Desktop е готов за употреба.
 • Стъпка 6: Сега можете да заемете мобилния телефон на приятелката си или човека, когото искате да докоснете WA, за да инсталирате приложението AirDroid. Щракнете върху връзката по-долу, за да изтеглите:
Apps Productivity Sand Studio ИЗТЕГЛЯНЕ
 • Стъпка 7: Влезте, като изберете менюто Me и щракнете върху бутона Tap, за да влезете . Трябва да влезете, като използвате същия акаунт, който използвате в настолното приложение.
 • Стъпка 8: След това изберете менюто Security & Remote Features . Включете функцията Notif Desktop .
 • Стъпка 9: След като активирате тази функция, всички видове известия ще се появят на вашия компютър, включително чатове WhatsApp.
 • Стъпка 10: За да не бъде хванато гаджето ви, можете да инсталирате приложение, което функционира, за да скрие приложението. Можете да скриете AirDroid, който е инсталиран на мобилния телефон на приятеля ви.
Как да докоснете WhatsApp с помощта на приложението ClonApp Messenger

ClonApp Messenger е приложение, което функционира за клониране на акаунт в WhatsApp. Това приложение ви позволява да отворите нечий акаунт в WhatsApp на мобилния си телефон, като използвате функции за сканиране на баркод като WhatsApp Web.

 • Стъпка 1: Първо, можете да изтеглите приложението ClonApps Messenger, разработено от Karoon . За съжаление това приложение вече не е в Google Play Store . Но все пак можете да изтеглите това приложение чрез връзката по-долу:

Изтеглете ClonApp Messenger чрез тази връзка

 • Стъпка 2: След като го отворите, приложението ще поиска няколко разрешения, започвайки от разрешение за достъп до вашите файлове и данни, правейки телефонни обаждания до местоположението на вашето устройство с Android. Дайте разрешение, като изберете ДОПЪЛНИТЕ и на трите.
 • Стъпка 3: CloneApp Messenger ще покаже баркода на WhatsApp. Сега можете да заемете мобилния телефон на човека, когото искате да хакнете, genvg.
 • Стъпка 4: Отворете приложението WhatsApp на мобилния телефон на човека, след което изберете менюто WhatsApp Web в горния десен ъгъл на екрана.
 • Стъпка 5: След като дисплеят на кода за сканиране се появи на мобилния телефон на човека, незабавно сканирайте баркода, който се появява в приложението CloneApp Messenger на вашия смартфон с Android.
 • Стъпка 6: WhatsApp акаунтът на този човек ще бъде автоматично достъпен на вашия смартфон. Вече можете да осъществявате достъп и да четете всяко съобщение в акаунта в WhatsApp, без да се страхувате, че ще бъде открито от собственика на акаунта.
 • Стъпка 7: Можете не само да докоснете WA, но и да отговаряте на чатове в акаунта в WhatsApp, знаете ли!

Всъщност има много други приложения, които можете да използвате, за да докоснете WA. За пълното заявление можете да посетите следната статия:

ВИЖТЕ СТАТИИ

Как да докоснете WhatsApp без приложение, можете ли?

Ако се интересувате от изтегляне на допълнителни приложения, за да следвате метода за докосване на WA по-горе, това наистина е точно за вас, ето, банда!

Любопитен? Вижте урока за това как да докоснете WhatsApp, като използвате следния номер на мобилен телефон или имейл на iPhone / Android!

Как да проникна WhatsApp с WhatsApp Web

Всъщност този урок е донякъде подобен на това как да използвате приложението ClonApp по-горе. Разликата е, че вече не е необходимо да изтегляте ClonApp и просто да го отворите от мобилния си телефон, банда.

Ако искате да знаете как да докоснете WhatsApp Wife в чужбина с WhatsApp Web, следвайте стъпките по-долу:

 • Стъпка 1: Отворете приложение за браузър на мобилния си телефон. Щракнете върху бутона с опции вдясно, след което проверете сайта на работния плот .

 • Стъпка 2: След това отидете на website.whatsapp.com, за да отворите уеб страницата WhatsApp. Не забравяйте, че опцията Desktop Site трябва да е включена , банда. Ако не можете, можете да изтриете историята и кеша в браузъра си.

 • Стъпка 3: Основната уеб страница на WhatsApp ще се отвори на мобилния ви телефон, пълна с QR код .

 • Стъпка 4: Вземете назаем мобилния телефон, който искате да докоснете, след което отворете приложението WhatsApp на този мобилен телефон . Щракнете върху бутона Меню горе вдясно, след което изберете опцията WhatsApp Web .

 • Стъпка 5: Сканирайте QR кода на мобилния си телефон, като използвате приложението WhatsApp на мобилния телефон на някой друг.

 • Стъпка 6: Готово, де! Сега можете да наблюдавате всички чатове, които влизат в WhatsApp на човека, като използвате собствения си мобилен телефон без приложение.
Как да хакна WA чрез имейл, идеално за преследващи двойки!

Освен използването на WhatsApp Web, знаете също, как да хакнете WA чрез имейл . Както знаем, WhatsApp има функция за архивиране на цялата история на чата .

Целта на тази функция е да увековечи всички входящи и изходящи чатове във вашия WhatsApp. С архивиране на файлове можете да търсите важни файлове или чатове от някой, който е бил изтрит.

Този път обаче няма да го използваме за отваряне на стари съобщения, които са изтрити в WhatsApp, а за да надникнем в WA съобщенията на мобилните телефони на други хора.

Методът е лесен. Трябва само да отворите Настройки в WA на приятеля си, след което да изберете Чатове . След това кликнете върху История на чата, за да можете да експортирате чата .

След това изберете един от чатовете на мобилния телефон на приятеля си, в който искате да надникнете. Можете да изберете да експортирате само или да завършите текст, като изберете Включване на носител / Без носител .

След това изберете Email и въведете вашия личен имейл адрес . Изчакайте малко WhatsApp да изпрати по имейл архив от разговорите на приятеля ви с други хора.

За пълния метод можете да кликнете върху следната статия:

ВИЖТЕ СТАТИИ

Опасности от подслушване на WhatsApp

След като научите начините за докосване на WA по-горе, ApkVenue също иска да ви предупреди, банда. Трябва да помните, че това, което правите, е незаконно .

Личният разговор на друг човек, независимо дали е близък приятел или приятелка, не е обществена консумация, на която всеки може да се наслади.

Нещо повече, ако го използвате в своя полза. Ако ви хване друг човек, когото подслушвате, може да бъдете сигнализиран в полицията за нарушаване на закона.

Хората, които докосват незаконно, могат да бъдат осъдени на лишаване от свобода до 15 години съгласно Закон № 36 от 1999 г., член 56 .

Да не говорим, ако разпространявате неприятни неща, принадлежащи на други хора, които прехващате. Възможно е да сте обект на нарушения на Закона за ITE и да влезете в затвора още по-дълго.

Това е статията на Jaka за това как да използвате най-новата WA 2020, която много често се използва. Не го злоупотребявай, за да правиш престъпни неща, банда!

Прочетете също статии за WhatsApp или други интересни статии от Prameswara Padmanaba