вълнуващо! Ето 12 стари училищни игри, които могат да се играят на телефон с Android

Липсва ли ви да играете стари игри с приятелите си, когато сте били в началното училище? Хайде, почувствайте носталгия с редица стари училищни игри, които могат да се играят на телефони с Android!

Харесвате ли старите училищни игри на конзолата или мобилния си телефон, когато сте били в началното училище или не? Ето го, имаше някои стари училищни игри, които се преконфигурираха за римейк на ngangenin, за да се играят на таблети със смартфони с Android.

Какви са старите игри за Android?

След като преди това JalanTikus представи статии 5 Това приложение може да ви накара да носталгирате по джаджи от старата школа, тогава в тази статия определено ще бъдете в капан в богатата носталгия на Раиса.

Готиното е, че JalanTikus предоставя и връзка за изтегляне на тази стара школа, готина и уникална игра! Елате да го видите директно!

Древни игри, които можете да играете на телефони с Android

1. TETRIS Flash

Е, трябва да знаете за легендарната игра от ерата на gimbot? TETRIS Blitz се предлага с всички нови функции, зашеметяващи визуални ефекти и иновативни контроли, този обрат на световноизвестната пъзел игра , която трябва да имате.

Изпитайте експлозивните ефекти и вземете двойни точки, когато задействате трудния режим на Frenzy , за да бъде предизвикателство за вас.

Изтеглете забавни, стари школи и уникални игри за Android на JalanTikus:

ИЗТЕГЛЕТЕ Пъзел игри

2. ЖИВОТ на Тамагочи

Tamagotchi LIFE е симулация на животновъдство, която процъфтява през 2000-те. Тази игра изисква да се грижим за виртуални животни от яйцата до порастването.

Разликата със старите тамагочи е, че трябва да се погрижите за виртуални животни на вашия смартфон. По-забавно нали ?!

Изтеглете забавно, старо училище и уникални игри за Android тук:

Namco Bandai Стратегически игри ИЗТЕГЛЕТЕ

3. Оригинал за отскачане

Game Bounce Original предлага 10 нива и всичко, което трябва да направите, е да съберете възможно най-много пръстени в играта и да намерите вратата за преминаване към следващото ниво. Почти същото като класическите игри на Nokia 3310 първо.

Единствената разлика е контролерът, който е сензорният екран на Android. Можете да прочетете урока за игра в статията Как да играете легендарната игра BOUNCE на смартфон с Android.

Изтеглете играта само на JalanTikus:

Игри Arcade 35cm ИГРИ ИЗТЕГЛЕТЕ

4. Pac-Man + турнири

Турнирите Pac-Man + вече са безплатни за игра. Провеждайки класическата платформа Arcade, това приложение включва нови турнири, включващи актуализирани лабиринти, мултипликатори на производителността, базирани на стойността, 10 пъти повече бонуси като Pac-Man Classic и много други, без да променя класическия геймплей .

Изтеглете старите игри за Android от тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ Аркадни игри

5. Пренавиване на змия

Със сигурност знаете за тази игра и как да я играете. Да, да, сигурно сте играли тази легендарна игра Snake на стар мобилен телефон Nokia. Тези, които играят, също ще почувстват ретроспекция, когато играят играта Snake Rewind . Открийте уникалността и предизвикателствата в намирането или приближаването до точка, която обикновено наричате храна.

Изтеглете играта от старото училище тук:

Игри за симулация на Formula Design ИЗТЕГЛЕТЕ

6. Крал на змиите и стълбите

Snakes & Ladders King е стратегическа игра, която със сигурност ще играете. Игри, които изискват късмет с два зара, за да се плъзнете до номер 1.

Можете да играете в 2P, 3P, 4P режими на играч офлайн или онлайн с приятели.

Моля, изтеглете играта за Android тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ Пъзел игри Mobirix

7. Контра: Еволюция

Contra: Evolution е първата игра Contra Official за Google Play. С разнообразие от екшън и геймплей от 80-те години на миналия век, поддържани от 21-ви век графики за игра и контроли.

Бил Райзър и Ланс Бийн се завръщат, за да се бият с извънземните в джунглите на Южна Америка. Можете ли да оцелеете в една от най -трудните екшън игри за всички времена?

Изтеглете старите училищни игри тук:

PunchBox Studios Adventure Games ИЗТЕГЛЕТЕ

8. Морски свят

Marine's World е 2D игра на платформа , вдъхновена от историята на Марио Брос. Кой не познава Супер Марио? Е, в Marine's World играчите контролират „морските пехотинци“, малък моряк, който трябва да премине през три свята, пълни с капани и врагове.

Много е лесно да контролирате главния герой в Marine's World. Вие управлявате движенията си с помощта на виртуалната игрална пръчка в лявата част на екрана, докато с двата бутона вдясно можете да скачате и да хвърляте огнени топки.

Почувствайте вълнението и изтеглете играта за Android тук:

Пролетни фестивали Приключенски игри ИЗТЕГЛЕТЕ

9. Digimon Heroes!

Със сигурност тези от вас, които живеят през 90-те, познават известния анимационен филм „Дигимон“. Digimon Heroes е приключенска игра за битка с 3 карти с участието на всички звезди Digimon от повече от 1000 от любимите ви герои на Digimon. Просто опитайте забавлението веднага.

Изтеглете играта за Android тук:

Игри с карти Namco Bandai ИЗТЕГЛЕТЕ

10. Grand Theft Auto: Сан Андреас

Кой не знае играта GTA? Популярната игра за Android, Grand Theft Auto: San Andreas, не е много по-различна от другите GTA, само различна в сюжета.

Игрите, които и двете имат невероятна графика и страхотни текстури, все още са отличителните белези на тази игра на GTA San Andreas.

Можете да изтеглите играта от тук:

Приключенски игри Rockstar Games ИЗТЕГЛЕТЕ

11. Космическа отбрана

Все още ли си спомняте играта Space Impact на Nokia Jadul 3310 и други подобни или не? Добрата новина е, че вече можете да играете Space Impact на платформата Android под името Space Defense. Тази игра Space Defense ще ви донесе носталгия по старите училищни игри, които обикновено играете на стари мобилни телефони Nokia.

Плейърът има възможност да се движи свободно хоризонтално и вертикално, но не може да увеличи скоростта на автоматично превъртане на функцията на екрана.

Можете да изтеглите играта тук:

Games ByQ Develop ИЗТЕГЛЯНЕ

12. Вода Gimbot

Тази местна игра за Android ни напомня за 90-те, нали? Може би някои от вас са имали хоби да играят воден гимбот в детството си или просто са го усетили сега.

Тази игра, създадена от разработчика на Gamelan Jogja, е в състояние да достави удовлетворение на своите потребители, които някога наистина харесват тази игра. Не забравяйте, че тази игра Gimbot Air изисква сензор за акселерометър на смартфон с Android.

Изтеглете android игри тук:

Jogja Gamelan Симулационни игри ИЗТЕГЛЕТЕ

Това са 12 стари игри, които можете да играете на Android. Според вас, какви други стари, забавни и уникални игри за Android са пропуснали JalanTikus? Напишете вашия коментар в колоната за коментари по-долу!