как да блокирам телефонни номера на различни андроид смартфони

Въпреки че това е маловажен въпрос, все още има много хора, които не знаят как да блокират телефонни номера в Android. Затова прочетете тази статия изцяло.

Смартфоните с Android са удобни за използване. Доказано е, че тази операционна система се използва лесно от всички, въпреки че потребителят за първи път използва смартфон. В допълнение, смартфон с Android можете да използвате и да играе игри на маси .

Повечето потребители на смартфони с Android обаче все още не знаят функциите, предоставени от самия Android, като например как да блокират телефонни номера в Android . Някой да знае? Може би някой вече знае, но разбира се не всички потребители на Android са толкова добре осведомени като вас. Следователно чрез тази статия ApkVenue предоставя начини за блокиране на телефонни номера на различни смартфони с Android.

 • Как да блокирам достъпа до интернет на определени приложения за Android
 • Как да блокирам играта за покани във Facebook приложението
 • Как да блокирам контакти в WhatsApp Messenger

Как да блокирам телефонни номера на различни смартфони с Android

Да, информация за това как да блокирате телефонни номера на мобилни телефони все още се търси от много потребители на смартфони. Ако има телефонен номер, който ви притеснява от чести обаждания или неясен SMS, разбира се желанието за блокиране на телефонния номер ще бъде много голямо. Така че, прочетете тази статия, защото ApkVenue предоставя начини за блокиране на телефонни номера на различни смартфони с Android.

Как да блокирам телефонни номера на мобилни телефони Oppo

За потребителите на смартфони Oppo може би тази информация е много полезна за вас. Защо? Тъй като в самата Индонезия мобилните телефони, които се обявяват за телефони с камера, са доста широко използвани. Това е така , Oppo има различни варианти на смартфони, които могат да очароват феновете на джаджи. За това ето как да блокирате телефонни номера на мобилни телефони Oppo .

 • Първата стъпка е да въведете приложението Контакти . Ако ви мързи да го търсите, отворете набиране , след което изберете Контакти .
 • Изберете един от контактите, които искате да блокирате. След това, след като го изберете, ще се появи опцията Блокиране на този контакт и щракнете върху него.
 • Не е завършен там, ще ви се покаже предупреждение, което предоставя информация, ако искате да блокирате телефонния номер. Тогава няма да получавате обаждания и съобщения от този контакт. Ако сте сигурни, изберете Блокиране .

Успех в желанието си. Лесно, нали, как да блокирам телефонни номера на този Oppo мобилен телефон? Отсега нататък номерът, който не искате на вашия смартфон, вече не може да се свърже с вас. Какво мислите по този начин?

Как да блокирам номера на входящи повиквания на Samsung

Samsung наистина е една от най-широко използваните марки продукти, не само в Индонезия, но и по целия свят. В допълнение, иновациите, направени от Samsung, също нямат нищо друго. Не много отдавна Samsung Galaxy Note 7 пристигна в света с безброй функции. От друга страна обаче все още има много хора, които не знаят как да блокират входящите номера на обаждания в Samsung . Как да?

 • Първо трябва да влезете в приложението Контакти . След това изберете едно от досадните числа, които искате да блокирате.
 • След това изберете опцията с иконата с три точки в горния десен ъгъл. След това изберете Добавяне към списъка за автоматично отхвърляне .
 • Освен това ще има дисплей за известия 1 Контакти, добавени към списъка за автоматично отхвърляне . Ако искате да отворите списъка с контакти, можете да отидете в Настройки > Настройки за повикване > Отхвърляне на повикване > Списък с автоматично отхвърляне . И така, тук ще видите кои номера сте блокирали.

Ето как да блокирате входящите номера на обаждания на Samsung. Лесно нали? Отсега нататък, ако неизвестен номер пречи на вашите дейности, като често изпращате съобщения или дори ви се обаждате, направете го по този начин, момчета . Това не спира до тук, можете да видите как да блокирате телефонни номера на Android по-нататък.

Как да блокирам телефонни номера на ASUS HP

Следващият начин да блокирате телефонните номера на Android е да използвате смартфон ASUS . Да, да знаете как да блокирате телефонни номера на ASUS HP не е трудно. Трябва да направите само няколко стъпки. Ако не вярвате, ApkVenue ще го докаже, като посочи какви стъпки трябва да предприемете.

 • Отворете приложението Contact в чекмеджето за приложения .
 • Изберете контакт или телефонен номер, който искате да блокирате, след което изберете иконата с три точки в горния ъгъл.
 • Ще има изскачащо предупреждение, след като изберете Добавяне към списъка с блокирани . Ако сте сигурни, щракнете върху OK .
 • След това, ако искате да проверите, които сте включили в списъка блок , трябва да отидете в Settings > Настройки за повикване > Блокиране Списък . Всъщност тук можете да зададете свои собствени опции за блокиране, като изберете Настройки за блокиране на повиквания .

Как е лесно да блокирате телефонни номера на мобилни телефони ASUS? За тези от вас, които са добри в играта на смартфони, този метод е нищо. Кажете на тези, които не разбират този метод, добре, момчета .

Как да блокирам телефонни номера на мобилни телефони Xiaomi

Xiaomi е производител на гагдет от Китай. Смартфоните Xiaomi в Индонезия са доста обичани от много ентусиасти на джаджи. Причината е, че Xiaomi е достатъчно смел, за да направи устройство с божествени спецификации, но се оценява на ниска цена. Е, за потребителите на смартфони Xiaomi има съвети за вас, а именно как да блокирате телефонни номера на мобилни телефони Xiaomi .

 • Отворете приложението Contact .
 • Изберете телефонния контакт, който искате да блокирате, след което изберете опцията Още .
 • Ще има много възможности за избор, изберете Add to blocklist , след което изберете OK .

Е, това е начинът да блокирате телефонните номера на телефони Xiaomi много лесно. По този начин вече няма да ви притеснява някой, който е невеж, който често ви се обажда непрекъснато, който обича да ви пише ясно. Ако има други хора или телефонни номера, които все още харесват това, направете същото.

Как да блокирам телефонни номера на смартфони Coolpad

Потребител ли сте на смартфон Coolpad ? Ако е така, тогава ApkVenue предоставя и информация за това как да блокирате телефонните номера на смартфоните Coolpad . Разбира се, стана много обезпокоително, когато има някой, за когото не познаваме, но той винаги ни дразни, като се обажда или изпраща съобщения. Ако това се случи, направете метода по-долу.

 • Въведете приложението Контакти , след което изберете номера, който искате да блокирате.
 • След като изберете, ще видите, че има много опции. Изберете опцията Още .
 • Ще ви бъдат показани три опции, има черен списък , обединяване / разделяне и изтриване на контакт . Изберете черен списък .
 • След това отново ще се покажат две опции, а именно Add to blacklist и Add to whitelist . Продължавайте да избирате Добавяне към черния списък . След това има опции за Блокиране на обаждания и Блокиране на SMS . Проверете и двете, за да не ви се обади отново номерът.

След като направите това, успешно сте използвали как да блокирате телефонни номера на смартфона Coolpad. Лесно е, просто трябва да опитате малко и тогава вашият смартфон Coolpad ще се предпази от побойници, които са много шеговити.

Как да блокирам телефонни номера в Lenovo

Потребителите на смартфони Lenovo в Индонезия постепенно се повече таблетки момчета . Lenovo наистина е един от китайските производители, който също е в състояние да привлече вниманието на феновете на приспособленията. Освен това, присъствието на Lenovo Vibe Забележка К4 и К5 Lenovo Vibe Plus Поддържани функции Виртуална реалност , все още DEH потребителите на смартфони Lenovo. За тези от вас, които не знаят как да блокират телефонни номера на тези марки , тук ApkVenue предоставя информация за това как да блокирате телефонни номера в Lenovo .

 • Отворете Настройки , изберете Поверителност .
 • Има три опции, изберете Списък с блокирани обаждащи се . След това изберете опцията " + " долу вдясно.
 • Запишете телефонния номер, който искате да блокирате, или потърсете номера в менюто Контакти .

Готово е, как да блокирам телефонни номера на Lenovo. Въпреки че се различава от повечето смартфони с Android, стъпките, представени от телефоните на Lenovo, също не причиняват главоболие, нали. Затова направете този метод, за да блокирате хора, които са забавни, момчета .

Какво ще кажете за момчета , ето как лесно да блокирате телефонните номера на Android . ApkVenue не е добър, предоставя много начини според често използвания от вас в Индонезия смартфон с Android. Споделете тази статия, ако смятате, че е много полезна за вас, вашите приятели или дори родителите ви.